Dnevni horoskop za petek 6. avgusta 2021

horoskop
Dnevni horoskop za petek 6. avgusta 2021

Dnevni horoskop za danes, petek 6. avgusta 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za petek 6. avgusta 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Osredotočeni boste na pomembna opravila in z lakoto boste opravili tudi bolj zoprne zadeve.

Horoskop nasvet za današnji dan: Vse kar potrebujete, je v vas samih, le zavedati se morate tega in ne iskati zunanjih vzrokov.

horoskop
Dnevni lunin vpliv

Luna je v znamenju Raka

Vaše razpoloženje bo nihajoče, polni boste raznih dvomov in strahov, težko se boste tudi zbrali. Nežne energije lune v raku, bodo prebudile vaša speča čustva in vašemu telesu podarile željo po negi in razvajanju. Čas bo več kot primeren za meditacijo, umiritev in izkazovanje globokih čustev. V teh dneh bodo otroci in nosečnice bolj občutljivi in dojemljivi za razne vplive.

Če se srečate z nepredvidenimi težavami, se jim raje umaknite.

Ne bodite presenečeni, če boste v kakšni situaciji zajokali ali se smilili sami sebi, saj boste nepredvidljivi in vsak impulz vas lahko močno vznemiri. Na področju čustev vas bodo preplavili spomini, povezani s preteklostjo, kar vam lahko pomaga k napredku v prihodnosti. Polni nakopičene energije, se boste po eni strani zapirali vase, po drugi strani pa boste želeli slišati kakšno nežno opazko. Ugodno za domača dela, kuhanje, pranje, nego otrok, kopanje v termalnih vodah, za pomoč in obiskovanje sorodnikov.

Pravijo, da čas spreminja stvari, vendar jih morate dejansko spremeniti sami.

Andy Warhol

Rojeni v znamenju leva in dogodki na današnji dan:

  • Andy Warhol, ameriški slikar
  • Franc Copf, slovenski kirurg
  • Katja Koren, slovenska alpska smučarka
  • Vitantonio Liuzzi, italijanski voznik formule 1
  • Robin van Persie, nizozemski nogometaš

Na današnji dan so bile na Marsu odkrite sledi največjega poplavnega sistema v Sončevem sistemu. NASA objavi, da meteorit ALH 84001, domnevno z izvorom z Marsa, vsebuje dokaze o preprosti obliki življenja. Na Marsu pristane Nasino robotsko vozilo Curiosity, ki na Zemljo pošlje številne fotografije Marsovega površja. Tim Berners-Lee objavi prvo specifikacijo svetovnega spleta. Jamajka postane neodvisna država. Leta 1945 so ZDA na japonsko mesto Hirošima odvrgle prvo atomsko bombo v zgodovini. Rodil se je Gustav Strniša, slovenski pisatelj, pesnik in Alfred Tennyson, angleški pesnik. Umrl je Jorge Amado de Faria, brazilski pisatelj in Miroslav Vilhar, slovenski pesnik, skladatelj, politik.

Ljudje bi se morali zaljubiti z zaprtimi očmi.

Andy Warhol
Katera astro znamenja lahko danes pričakujete bolj prijetno situacijo na ljubezenskem področju?

Dnevni horoskop napoveduje, da lahko prijetne situacije na področju ljubezni pričakujete rojeni v zemeljskih znamenjih.

Kje se boste danes najboljše počutili?

V današnjem dnevu se boste najboljše počutili v domačem okolju ter pri drobnih hišnih opravilih.

Preberite tudi: ODNOSI: ZVESTOBA IN NEZVESTOBA

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Na kariernem področju boste začeli nov projekt, ki bo napredoval tekoče in gladko. Dobro bi bilo, da spregovorite o stvareh in težavah, za katere mislite, da so potrebne spremembe.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Nekdo vas želi obrniti v svojo smer. Ne sklepajte na podlagi predvidevanj, ampak se najprej prepričajte glede namenov. V službi vas bodo priganjali, saj že precej časa zavlačujete.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Zaradi vpliva lune v raku se nikakor ne boste mogli popolnoma osredotočiti, zato zadevo raje preložite. Slutnje se ne uresničujejo vedno, zato se zanašajte na prazne besede.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nekdo bo prekinil umirjenost in zanesljivost. Kljub temu lahko osebno napredujete, čeprav so vaša čustva morda povsem drugačna. Zvečer pokažite več odločnosti in avtoritete.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Komunikacija bo usmerjena pozitivno in vsi okoli vas bodo z veseljem poslušali. Izpadli boste dobro in to je lahko odličen ključ za prihodnost. Znali boste poskrbeti za svoje zadovoljstvo.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Nenavaden nesporazum vam lahko ob nepazljivosti pokvari dan. Ne marate dvoličnosti, ki je tako pogosta, posebno na področju kariere. Poskusite preprečiti težave in nesoglasja.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Slutite, da boste kočno imeli zadnjo besedo. To se vam je vedno zdelo kot nemogoča misija. Kljub nežni energiji lune v raku boste znali pronicati naprej, stabilno in diplomatsko.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Na poslovnem področju bo napeto. Morda vas bodo uporabili za dela, ki sicer niso vaša dolžnost, vendar se boste morali kljub temu soočiti in poprijeti za vse skupaj brez prigovarjanja.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Neprestano odvračate misli od pomembne zadeve, ki vam krade spanec. Odločiti se morate, ali se boste bolj osredotočili ali pa boste nalogo za nekaj časa preložili. Večer bo bolj ležeren.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Morda boste zaradi dogajanja nemirni, vaše razpoloženje pa bo znova nihalo iz ene skrajnosti v drugo. Osredotočite se na bistvo in nikar ne spreglejte drobnih malenkosti.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Zaradi lune v raku vas bo spremljal občutek, da v ljubezni nekaj zamujate in da je nekaj šlo mimo vas. Morda je to spoznanje, da lahko znova poskusite pri osebi, ki vas še vedno zanima.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Čas je da bi razmislili o svojih dolgoročnih finančnih načrtih, ki počasi pronicajo v vaše življenje. Čeprav se vam trenutno ne zdi preveč kritično, se podajte v akcijo in ne oklevajte.

Vas zanima: PRIJATELJI ALI ZNANCI? KAKŠNA JE RAZLIKA?