Dnevni horoskop za petek 5. marca 2021

horoskop danes
Dnevni horoskop za petek 5. marec 2021

Dnevni horoskop za danes, petek 5. marca 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za petek 5. marca 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Za nove načrte danes ne bo primeren čas, ker boste dogodke in ljudi zaznavali zelo kritično, hkrati pa boste prepričani, da imate sami najbolj prav.

Horoskop nasvet za današnji dan: Nejasne besede vas lahko zadenejo globlje, kot si mislite. Hrepeneli boste po spontanih vzgibih in neodvisnosti.

horoskop
Luna v znamenju strelca

Luna je v znamenju strelca

Strelec, deveto znamenje zodiaka, ki je po temperamentu kolerično znamenje, označuje zrelost ter konec jeseni. Njegov naravni cikel so zadnji žarki pred zagonom. Predstavlja duhovni razvoj in notranje preobrazbe, ter se skuša identificirati s puščico. Simbolizira vse kar je resnično in nesmrtno, ter misel, ki uvaja svetlobo in ustvarjalni organ, ki odpira da oplaja, ki razpolavlja, da omogoča sintezo. Je tudi žarek svetlobe, ki razsvetli zaprt prostor.

Ko puščica preleti na določen cilj, uprizarja izpolnitev. V dneh z luno v strelcu ozračje preveva optimizem, postanemo bolj živahni, iskreni, zaupljivi, optimistični in radodarni. Zaželimo si svobode. Zunanji vtisi bodo delovali na vas in v teh dneh boste z lahkoto razgibali svoje srce in razum. S strastno vročekrvnostjo boste v odločitvah prenagljeni.

Danes praznuje Eva Mendes: Astro profil

Njeno Sonce se nahaja v znamenju Rib, in sicer v 12. Hiši. Je oseba, ki je večino časa odlično motivirana, rada pa tudi uživa v trenutkih ležernosti, takrat si polni svoje baterije. Prepričana je, da s pravičnostjo uspeš. Luna v znamenju Kozoroga ji podarja hladnost, nekaj vzvišenosti in predvsem težje dojemanje čustvenih zadev. Pričakuje, da se bo vse razvilo samo, ona ni pobudnik, ampak sledilec. V razmerju ima podrejeno vlogo, vendar samo če je popolnoma zadovoljna.

Področje dela in financ ji v življenju zaradi Merkurja in Marsa v vodnem znamenju predstavlja nekaj težav, saj se ne znajde brez tuje pomoči, čeprav se trudi. Z Venero v znamenju Rib je nežna in romantična duša, ki uživa v zaljubljanju in doživljanju ljubezni. Potrebuje odločnega in pametnega moškega.

Rojeni v znamenju rib in dogodki na današnji dan:

  • Heitor Villa-Lobos, brazilski skladatelj
  • Berick Traven Torsvan, nemški pisatel
  • Don Lynn Anderson, ameriški geofizik
  • Daniel Kahneman, izraelsko-ameriški psiholog
  • Špela Pretnar, slovenska alpska smučarka

Na današnji dan kot posledico velike gospodarske krize predsednik Roosevelt zapre vse banke in zamrzne finančne transakcije. Rodil se je Jacques Babinet, francoski fizik in Ivan Navratil, slovenski urednik. Rodil se je tudi angleški pevec Andrew Roy – Andy Gibb. Umrl je Hugo Chávez, venezuelski politik in Josip Visarijonovič Stalin, sovjetski diktator ter Janez Gradišnik, pisatelj, jezikoslovec in urednik.

Preberite tudi: ASTROLOŠKA NAPOVED: KAKŠNI BODO POMLADNI DNEVI?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Pomembno vprašanje, ki vas je dolgo obremenjevalo, se vam bo naenkrat zaradi lune v strelcu zdelo kot nekaj najbolj preprostega in dosegljivega.

Dovolili si boste nekaj več.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Danes bodo prisotni izraziti nesporazumi. Nekoliko manj prepričljivi boste kot sicer, zato se raje nekoliko zadržite, da se komu ne zamerite. Sarkastične pripombe bodo najslabša izbira.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Nekaj vam še ni jasno, čeprav se vse dogaja v predvideni smeri. Vzemite si dovolj časa za vse, ker se lahko pojavijo nepričakovani zastoji, ki vam bodo tik pred zdajci odvzeli prednost.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Skozi dan boste kljub luni v strelcu malce slabe volje, saj vam finančne težave ne omogočajo mirnega spanca. Skušajte se iz nastale situacije naučiti, kako biti bolj stabilni.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

V današnjem dnevu boste začutili pritisk, da se morate na hitro o nečem odločiti. V teh okoliščinah boste začeli oklevati. Morda bo zaradi te odločitve kasneje prihodnost lepša.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Naloga, ki vas čaka, je resnično težka, čeprav ste vztrajni in motivirani. Trma se vam tokrat lahko obrestuje, saj boste dokazali, da ste imeli prav, ko ste trdili, da se nekaj nagiba v vašo smer.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Opravka, ki vam ga bodo naložili, se boste lotili na najboljši mogoči način, s pomočjo nove rešitve in ugodne energije lune v strelcu. Ljubezensko sporočilo bo še dodatna svetla točka.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Zmedeni in raztreseni boste tavali sem ter tja. Umirjenost in čustvenost vas bosta vodili na področja, kjer se ne počutite najbolje in že nekaj časa iščete ustrezne rešitve.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Danes se boste kljub luni v vašem znamenju počutili nekoliko slabše kot sicer. Bodite previdni, saj se vas bo lahko lotil prehlad. Čutili boste, da vam primanjkuje moči in da ste brez energije.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Storili boste nekaj, zaradi česar vam bo najprej nekoliko žal. Potem se bo vseeno pozitivno razpletlo. Nasmehnite se, saj vam luna v znamenju strelca obeta veliko več energije.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Razočarani boste nad prijateljstvom, zato se boste danes obrnili na družinski krog. Vprašajte se, ali za vsem tem tiči tudi del vaše krivde. Presenetili vas bodo z nepričakovanim.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Poslovno področje se bo odvijalo v energiji zmede in napetosti. Niso vam všeč strogi načrti, zato se boste vsekakor dobro odrezali, tudi pri težjih opravilih, ki bodo zahtevala zbranost.

Vas zanima: LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC MAREC 2021