Dnevni horoskop za petek 4. septembra 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, petek 4. septembra 2020.

Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. V današnjem dnevu boste lažje nadoknadili vse, česar skozi teden niste utegnili.

Dnevni horoskop smernica za astro znamenja: Lahko se zgodi, da se bo namesto vas odločil nekdo drug. Čeprav težko priznate, je dejstvo, da si včasih otežujete stvari tam, kjer ni treba.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Luna je v znamenju ovna

Čas, ko je luna v ovnu prinaša telesno moč in energijo, pionirskega duha, pogum, iskrenost, neposrednost, živahnost in bojevitost, zato postane tempo življenja v teh dneh hitrejši in bolj dinamičen. Postanemo nekoliko pogumnejši in drznejši, lahko tudi nestrpni in prenagljeni.

V tem času se odraža s primarno energijo, oziroma predstavlja začetni impulz v znamenju ovna. Združuje prodornost in velikodušnost, obarvano s trmo, ki ga večkrat pripelje v kaotično situacijo in mu onemogoča videti pravo sliko, saj je oven odličen pogajalec, a nekoliko slabši trgovec.

Rojeni v znamenju device in dogodki na današnji dan:

Janko Kersnik, slovenski pisatelj
Darius Milhaud, francoski skladatelj
Kenzo Tange, japonski arhitekt
Dawn Fraser, avstralska plavalka
Renato Jenček, slovenski dramski igralec

V Lublanskih novicah se prvič pojavi predlog, da bo Ljubljana glavno mesto Slovenije. Prav tako v Ljubljani svojo zadnjo pot opravi ljubljanski trolejbus. Rodil se je tudi Anton Bruckner, avstrijski skladatelj in Fran Erjavec, slovenski naravoslovec, pisatelj. Umrl je Steve Irwin, avstralski zoolog in avtor dokumentranih filmov. Na današnji dan je bilo ustanovljeno mesto Los Angeles.

Preberite tudi: LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC SEPTEMBER 2020

Dnevni horoskop: petek 4. september 2020

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Dopoldanske ure bodo posvečene delu in razmišljanju o raznih projektih, ki lahko čez nekaj časa obrodijo lepe sadove. Vendar si boste morali s pomočjo lune v vašem znamenju natančno zadati svoje cilje.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Zaradi nepričakovanih preobratov in hitre energije lune v ovnu boste morali stvari zaključevati veliko prej, kot ste pričakovali. Če ne boste nervozni, lahko dosežete prav lepe rezultate.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Zasebno življenje boste s pomočjo lune v ovnu prestavili v višjo prestavo, da bi zadovoljili svojo potrebo po radovednosti. Nova poznanstva bodo prijetna in vznemirljiva osvežitev.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

V današnjem dnevu se povežite z nekom od znancev ali sorodnikov, ki vam lahko pomaga v ključnem trenutku. Le nikar ne dovolite, da bi na vas vplivale določene negativne zadeve.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Danes, ko bo luna v ovnu, si boste znali vzeti čas za vse, kar vas zanima, pri tem pa ne boste pozabljali na svoje partnerske obveznosti. Zaljubljenost bo trajala in se stopnjevala tudi zvečer.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za petek 4. septembra 2020

Danes boste prišli bolj do izraza individualno, uspeha ne boste hoteli deliti. V ljubezni boste vztrajali pri svojem, vsak pogovor, ki bi lahko zgladil stvari, vam bo šel pri enem ušesu noter, pri drugem ven.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Zavedate se, da lahko po majhnih korakih s pomočjo lune v ovnu osebnostno napredujete. Vezanim tehtnicam bo zmanjkalo časa za romantiko, saj se boste ukvarjali s svojimi prijatelji.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Tudi vi se lahko ustavite, čeprav je mogoče, da boste naleteli na neodobravanje, saj so vas navajeni, da ste vedno v pogonu. Nekaj težjih opravkov lahko pusti posledice.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ognjena energija, ki vam je primanjkuje, se vam z luno v ovnu vrača. Ugotovili boste, da ste veliko zamudili, s tem, ko ste se umikali in se ustavljali pri raznih nepomembnih podrobnostih.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Luna v znamenju ovna bo danes na vaši strani v službi. Veliko zadovoljstvo bo tudi urejeno ljubezensko področje, ki se bo počasi stabiliziralo tudi v dolgoročnem smislu.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Vaše misli se bodo danes vrtele okrog tistih zadev, ki vam delajo v zadnjem času manjše težavice. Začeti boste morali z odkritim odnosom, kar pa s pomočjo lune v ovnu ne bo težko.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

V današnjem dnevu se boste z luno v ovnu soočali sami s sabo in z zadevami, ki so se nakopičile. Najbolj vas bodo motile nerešene in nestabilne zadeve na čustvenem področju.

Vas zanima Mesečni horoskop SEPTEMBER