Dnevni horoskop za petek 31. julija 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, petek 31. julija 2020.

Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Izkoristite v dopoldanskih urah razigrano energijo, saj popoldan prihajajo resnost in obremenitve.

Horoskop smernica za vsa znamenja: Težko boste v današnjem dnevu branili svoje interese, zato se v kočljivih situacijah raje prilagodite in se odzovite diplomatsko.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Luna v znamenju kozoroga

Danes ob 13.58 uri preide luna v znamenje kozoroga. Zmanjšala se bo vaša želja po sladkem in mastnem in prekomerna teža se bo topila skoraj sama od sebe, zato bodo diete uspešne. Lahko pa ob nepravilni prehrani začutite prebavne težave ali nervozen želodec.

Z luno v kozorogu je čas ugoden za poslovne rešitve in razne poslovne obiske, saj boste nenavadno dobro sprejeti. Tudi vlaganja in investicije se bodo zelo dobro obrestovale. Umirite duha in se podajte v branje, ki vam prinaša novo širino. Modne smernice vas ne bodo preveč navduševale, oblekli boste nekaj nevtralnega in nevpadljivega. Oblecite pastelne barve, morda tudi sivo, saj vas bodo vodile k zadovoljstvu.

Trenutek ljubezni lahko naredi in tudi bo naredil svet popoln.

Sri Chinmoy

Rojeni v znamenju leva in dogodki na današnji dan:

Rado Murnik, slovenski pisatelj
Gustav Šilih, slovenski pisatelj
Wesley Snipes, ameriški filmski igralec
Joanne Kathleen Rowling, britanska pisateljica
Manca Ogorevc, slovenska igralka

Na današnji dan NASA objavi slovito fotografijo obraza na Marsu. Rodil se je Jakob Petelin Gallus, slovenski skladatelj in slovenski pisatelj Rado Murnik. Umrl je Franz Liszt, madžarski skladatelj in José Basílio da Gama, brazilski pesnik. Brigita Bukovec na olimpijskih igrah v Atlanti osvoji srebrno medaljo v teku na 100 m z ovirami.

Preberite tudi: Mesečni horoskop AVGUST 2020 ali PREHODI MED ASTROLOŠKIMI ZNAMENJI, MEJNI DATUMI 

Dnevni horoskop: petek 31. julij 2020

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Zakaj si ne bi danes, ko se luna popoldne zavihti v kozoroga zastavili novega cilja. Dnevna rutina bi lahko bila veliko znosnejša, če bi si privoščili nekaj novega oziroma cilj, ki vas bo gnal naprej.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Lotite se zjutraj, ko bo luna še v strelcu načrtov z več zagona, mislite pozitivno. Vendarle je prišel čas, da se vam nasmehne sreča, pa čeprav morda na popolnoma nepričakovan način.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Navdušeni boste nad novo možnostjo, tudi zato, ker lahko vse rešite sami, od začetka do konca in do najmanjših podrobnosti. Ponosni boste tudi na svojo neverjetno iznajdljivost.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Ne mešajte popoldne, ko luna preide v kozoroga čustev z delovnimi zadevami. Zaveznike iščete tam, kjer jih v resnici ni. Bolj previdni bodite ob vzpostavljanju novih stikov z nekom, ki ga ne poznate najbolje.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Čeprav vas bodo glede določenih stvari navdajali mešani občutki in se ne boste mogli pomiriti bo kmalu vse v redu. Mogoče samo malce pretiravate in se pretirano razburjate po nepotrebnem.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za petek 31. julija 2020

Dopoldne, ko bo luna še v strelcu, se morate prilagoditi, vendar pa se lahko tolažite s tem, da niti to ne bo trajalo v nedogled. Ne vdajte se prezgodaj, čeprav ste prepričani, da je nekje vaša navzočnost odveč.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Zdelo se vam bo, da čas prehitro beži in ure se zdijo prekratke za vse kar bi radi postorili. Zjutraj si postavite prioritete in si omislite načrt, današnji dan bo že tako prekratek za vse obveznosti.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Morda ste si v zadnjih dneh naložili preveč dela. Danes bodo ljudje od vas pričakovali, da boste rešili njihove probleme, vi pa boste zaradi preobremenjenosti samo jezni in nerazpoloženi.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Zjutraj, ko bo luna še v vašem znamenju se vam obetajo določeni težki dogodki, ki jih nekako ne bi pričakovali, a jih bo potrebno preživeti in po možnosti tudi razrešiti. Čeprav bo zadeva težka, to ne pomeni, da ne bo rešljiva.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Vaša pozitivna energija vam bo prinesla občutek, kot da lebdite na čudoviti leteči preprogi, kjer se vas ne morejo dotakniti nobeni zemeljski problemi. Popoldne vam bo polepšala tudi ugodna luna.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ves dan boste uživali v prijetni družbi tistih, ki vas bodo pripravljeni poslušati. Sproščeni boste in kljub temu, da vas bo presenetil malce neugoden dogodek boste ostali optimistični.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Vaša pozornost se bo danes avtomatično preusmerila na prihodnost. Iskali boste poti, ki bi vam bile v pomoč, pri doseganju zastavljenih ciljev. Na osebnem področju boste stvari prevzeli v svoje roke.

Vas zanima KAKŠEN SODELAVEC ALI SODELAVKA STE GLEDE NA ZODIAK?