Poslovno in finančno bo 2020 najbolj uspešno za rojene v naslednjih znamenjih

Vsi si želimo uspešnega leta, komu pa zvezde napovedujejo, da bo 2020 res njihovo? Ste pripravljeni na najboljše karierno leto vašega življenja?  Ti dve astro znamenji bosta v 2020 na področju dela in denarja zelo uspešni! Poslovno in finančno področje bo v 2020 najbolj uspešno, saj prihajajo novi karierni izzivi, poslovne lekcije in projekti, ki bodo dobro sprejeti.

OVNICA

Zate bo leto, v katerega smo šele dobro zakorakali, res uspešno. Planeti so ti naklonjeni, njihove planetarne pozicije ti tlakujejo pot za nadgradnjo in napredek.

To leto boš z lahkoto spremljala vso poslovno dogajanje in to še pred vsemi sodelavci, sama se boš izkazala pred vodstvom podjetja, ki ti bo zaradi tega veliko bolj zaupalo. Presenetila jih boš s svojo energijo, saj tega od tebe niso bili navajeni.

Poslovno in finančno bo 2020 najbolj uspešno za

Končno se boš lahko premaknila naprej v smeri svojih ambicioznih načrtov.

V pomoč ti bosta tvoj pogum in moč, s katero te nihče ne bo mogel zaustaviti. Letos ti počitek niti ne pride na pamet, saj boš polna energije in zagona za delo. Kljub vsemu si ne pozabi vzeti časa za svoje najdražje in poskrbi, da tvoje ljubezensko življenje ostane v ravnovesju.

Poslovno in finančno bo 2020 najbolj uspešno za…

ŠKORPIJONKA

Tudi tvoje poslovno leto bo naravnost fantastično. Tvoja želja po napredovanju bo močna in zanjo se boš trudila na vse pretege. V tem letu imaš tudi željo po novem znanju in novih poslovnih poznanstvih, s katerimi si želiš odpirati nova vrata.

Poslovno in finančno bo 2020 najbolj uspešno za

Vse cilje, ki si si jih zastavila ob novem letu, boš tudi dosegla brez težav, saj ti vztrajnosti ne bo manjkalo.

V letu 2020 se boš tudi razveselila nesebične pomoči sodelavcev in nadrejenih. Predlagali ti bodo napredovanje, ki ti bo privabilo nasmeh na tvoje ustnice, torej bo ves tvoj trud resnično poplačan.

Vsa gradiva in seminarji, ki so ti šli v preteklosti na živce, bodo sedaj tvoja odlična pomagala. V pisarni boš ti tista, ki boš imela pri vsem, česar se boš lotila, najbolj srečno roko.

To je leto, ki bo resnično tvoje!

Pripravljeno za Cosmopolitan.si

Preberite tudi 12 ZNAMENJ DELA V ENI PISARNI NA SKUPNEM PROJEKTU