Dnevni horoskop za petek 3. julija 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, petek 3. julija 2020.

Dnevni horoskop, ki vam podaja zanimive astro novice in zabavne utrinke s področja astrologije, dan rudarjev in dan brez plastične vrečke. Preverite smernice in napovedi, da bo današnji dan prinesel čim več simpatičnih trenutkov in idej.

Horoskop smernica za vsa znamenja: Lahko prevzamete pobudo, celo glede načrta, kjer je slabo kazalo. Tokrat ste bolje pripravljeni, zato ne obupajte.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Luna je v znamenju strelca

V dneh z luno v strelcu ozračje preveva optimizem, postanemo bolj živahni, iskreni, zaupljivi, optimistični in radodarni. Zaželimo si svobode. Zunanji vtisi bodo delovali na vas in v teh dneh boste z lahkoto razgibali svoje srce in razum. S strastno vročekrvnostjo boste v odločitvah pogosto prenagljeni. Življenjskih težav se ne boste ustrašili, saj boste strmeli k temu, da objamete svet in se povečate obzorje.

Danes praznuje Lorella Flego: Astro profil

Sonce se je ob njenem rojstvu nahajalo v drugi dekadi znamenja rak. Je izredno čustvena in občutljiva oseba, romantičnega značaja. Ljubi dom in družino in se jim tudi z vso predanostjo posveča. Ima zelo dober spomin, močno intuicijo, veliko sanja in njena dejanja so običajno zelo podložna Luninemu vplivu.  Mars se je ob njenem rojstvu nahajal v znamenju Leva. Ima veliko ponosa in uživa delati stvari na lastno pobudo. Njen občutek za pravičnost prinaša rešitve. Včasih lahko deluje arogantno in vzvišeno do drugih. Ne more biti vedno prva, ampak ima takšno potrebo biti vodja, da je morda težko, da sprejme kogarkoli drugega v tej vlogi. Premore precej samozavesti in tudi poguma, toda ni posebno predrzna. Vse najboljše!

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan:

Franz Kafka, češko-avstrijski pisatelj judovskega rodu
Franc Flere, slovenski harmonikar
Tom Cruise, ameriški filmski igralec
Jure Šinkovec, slovenski smučarski skakalec
Sebastian Vettel, nemški dirkač formule 1

Na današnji dan ameriški predsednik Lyndon Johnson podpiše odlok, ki prepove rasno razlikovanje na javnih mestih. Umrla je Ilka Vašte, slovenska pisateljica in Jim Morrison, ameriški rockovski pevec skupine The Doors.

Preberite tudi: tedenski horoskop ali poletni horoskop.

Dnevni horoskop za petek 3. julija – današnji horoskop

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Poskrbite za svoje zdravje in boljše počutje. Imate več možnosti, da se izkažete, vendar le, če boste povsem samozavestni in s seboj zadovoljni. Luna v strelcu vas navdihuje.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Zjutraj boste še razpoloženi za sodelovanje, potem boste postajali vedno bolj napeti in nepotrpežljivi. Ponavljajo se težave s želodcem, ki so le posledica neprevidnosti in slabe prehrane.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Uspešni boste in z luno v strelcu zadostno motivirani glede težjih opravkov. Vmes vam bodo predstavili še nekaj novega. Pot od odločitve do realizacije je po navadi dolga, zato se dobro pripravite.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Z nenehnim pogledovanjem na uro ne boste danes, ko je luna v strelcu dosegli ničesar. Zato se spravite k dejanjem. Eno najboljših zdravil bi vsekakor bilo nekaj novega na ljubezenskem obzorju.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Imate možnost, da nekaj danes, ko bo luna v strelcu končate na najboljši možni način. Prihaja občutek, da se je usoda končno prenehala igrati z vašo potrpežljivostjo.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za petek 3. julija 2020

Nekdo vas nenehno išče, čeprav si na svojem telefonskem zaslonu morda želite zagledati neko drugo ime. V ljubezni se bo začelo razpletati šele, ko boste priznali napako.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Včasih so dogodki, ki pridejo spontano dober znak in pravzaprav priložnost, da spoznate resnico. Posebno glede srčnih zadev, pri katerih zaenkrat ne morete odločati.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Nekdo bi si nenehno olajševal delo na vaš račun, toda tokrat mu zagotovo ne bo uspelo. Izbral si je napačen dan, vi pa lahko z minimalnimi napori dosežete svoje.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Tudi, če ste prizadevni in izredno močni, vas vseeno navdaja občutek, da ni vse tako, kot si želite. Družbo vam dela nekdo, ki je izredno zahteven, zato je bolje, da nadaljujete sami.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Čeprav vam prijateljstvo veliko pomeni, se vam utegne izmuzniti kakšna beseda preveč, pazite, posebno če imata skupne poslovne načrte. Pri športih zavarujte kolena.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Partnerju ne boste mogli ničesar več očitati. Ne iščite težav, če vas ne bodo ravno bodle v oči. Morda se vam bo nenadna harmonija zdela preveč neverjetna, da bi bila resnična.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Vztrajali boste, da bi dokončali nekaj, kar je ostalo nedorečeno glede uradnih listin in pogovorov. Draga oseba ne bo imela prostora za umik, saj bo energija zaradi lune v strelcu prijetno obarvana.

Preberite tudi Mesečni horoskop JULIJ 2020