Dnevni horoskop za petek 26. februarja 2021

horoskop
Dnevni horoskop za petek 26. februarja 2021

Dnevni horoskop za danes, petek 26. februarja 2021

Predviden čas branja: 2 minutes

Dnevni horoskop za petek 26. februarja 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Postavljeni boste na realna tla in današnji dan bi vam lahko odvzel občutljivost ter labilnost, ki vas ovirata pred napredkom.

Nasvet za današnji dan: Energija današnjega dne vam bo pomagala, da se osredotočite na pomembne zadeve ter razvijete svoje talente v za vas pravi smeri.

horoskop petek
Luna v znamenju

Danes ob 18.07 uri preide luna v znamenje device

Dopoldan bo še vpliv lune v levu, prisotna bo čustvena odprtost ter veliko navdušenja, zato bodo vaše zamisli naletele na plodna tla. V teh dneh boste na diplomatski način lažje rešili razne napetosti v odnosih, tudi vaše izražanje bo bolj sproščeno. Sedaj je pravi čas, da se vam utrnejo zanimive, nenavadne ideje, ki jih boste z veseljem tudi udejanjili. Vaša energija bo na višku, tudi če boste izpolnili kakšen stavni listek ali srečko.

Popoldan, ko luna preide v znamenje device vas bo začela zanimati zdrava prehrana, zato se boste poglobili v prebiranje člankov in literature na to tematiko. Uredite in pospravite si garderobno omaro, preglejte zanimive kombinacije, nato odvrzite, česar ne potrebujete več. Barve, ki bodo odlično vplivale na počutje so rjava, olivno zelena in oranžna, s katero se boste prebudili tudi najbolj umirjeni. Siva in rjava barva vas bosta zaščitili pred negativnimi vplivi. Izognite se frizerju, saj vas lahko popelje v nezadovoljstvo ali jezo.

Kaj pravi horoskop za danes, petek 26. februarja 2021?

Rojeni v znamenju rib in dogodki na današnji dan:

  • Levi Strauss, izumitelj džinsa
  • William Frederick Cody – Buffalo Bill, ameriški lovec
  • Johnny Cash, ameriški pevec countryja
  • Recep Tayyip Erdoğan, turški politik, predsednik Turčije
  • Erykah Badu, afroameriška pevka R&B in hip-hopa

Na današnji dan je bila ustanovljena slovenska Wikipedija. Tim Berners Lee predstavil WorldWideWeb, prvi spletni brskalnik. Rodil se je Victor Hugo, francoski pisatelj in Christian Samuel Weiss, nemški mineralog in kristalograf. Rodil se je tudi ameriški pevec Michael Bolton in afriškoameriška pevka Erykah Badu. Umrl je Karl Theodor Jaspers, nemški filozof in Frane Miličinski – Ježek, slovenski pisatelj, gledališki igralec, gledališki režiser. Umrl je tudi italijanski violinist in skladatelj Giuseppe Tartini.

Preberite tudi: KATERA ASTRO ZNAMENJA VELJAJO ZA DUŠEVNO MOČNA IN STABILNA?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Nehote boste dopoldne, ko bo luna še v levu povedali več, zato se bo nekdo užaljeno umaknil.

Vaši cilji vam bodo pomembnejši od mnenja drugih. Dan bo namenjen raznim razpravam.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Nestrpni boste, še posebno, če boste morali pri nečem sodelovati. Še bolj motivirani in zbrani boste popoldne, ko se bo luna nahajala v znamenju device.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Predstavili vam bodo zelo zanimivo zadevo. Zadrega bo sprva kar velika, posebno zato, ker se zavedate, da je mogoča nekoliko nenavadna situacija. Zdravje se bo postopoma izboljšalo.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Dopoldne se bo luna nahajala v levu, zato ste lahko kar pogumni. Imate že vse, kar potrebujete za uspeh, radi pa bi še nekaj lepšega, kar zadeva romantične načrte.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Vaš adut dneva bo v tem, da boste znali opazovati. Pričakujete lahko določen ključ uspeha in ugotovili kako pomembno je znanje. Privlačile vas bodo vse tiste dejavnosti, ki so sproščene.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Veliko bolj sproščeni boste kot ob začetku tedna. Dan, v katerem se luna popoldan prevesi v devico ne bo minil brez presenečenj, vsekakor se napovedujejo spodbudne novice.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Današnje jutro z vplivom lune v levu bo nekoliko nihajoče. Od nekoga zahtevate preveč, sami pa se umikate. Potrudite se premagati začasni občutek negotovosti ali neodločnosti.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Ključno vlogo bo danes dopoldne, ko bo luna še v levu odigral duh prijateljstva, ki ga uporabite tudi v domačem okolju. Čas bo ugoden za izmenjavo mnenj, ki vam bodo v prihodnje koristila.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Na področju kariere ste trnovo pot že prehodili, sedaj se boste zavihteli na vrh. Samski boste odločno nadzorovali svoja čustva, saj bo prijateljstvo za zdaj najbolj varen korak.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Pri delu bo izstopala vaša nadarjenost, s katero boste lahko precej hitro zaslužili lepe denarce. Nihče vam ne bo zavidal marljivosti, zato še naprej delujte tako kot znate samo vi.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

V boju s pričakovanimi ovirami boste kljub energiji lune v devici popoldne površni, zato vam bodo vzele več časa. Na delovnem mestu bo čutiti določene pritiske, ki vas bodo rahlo obremenili.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Preveč se obremenjujete z nečim, kar se bo samo po sebi dobro odvilo. Nenehno vmešavanje povzroča napetost in zmedo. Zaupajte v svoje odločitve in ostanite z luno v devici zbrani.

Vas zanima: IRIS IMA TEŽAVE S PARTNERJEM, KI GA MOTI FACEBOOK