Dnevni horoskop za petek 24. julija 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, petek 24. julija 2020.

Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Danes boste težko popolnoma sproščeni, zato raje dokončajte nedokončano.

Horoskop smernica za vsa znamenja: Močnejši ste kot se zavedate, vaša moč prihaja iz srca. Skozi soočanje s svojimi negativnostmi se boste danes končno premaknili stopničko višje.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Luna je v znamenju device

Z luno v zemeljski devici boste posvečali pozornost malenkostim. Med čiščenje, ki bo na prvem mestu, spadata tudi čistoča telesa ter skrb za zdravje in osebno higieno. Obsedla vas bo potreba po redu in samoorganizaciji, sistematično in natančno si boste planirali današnji dan. Jezila vas bo le pretirana samokritičnost.

Da se boste boljše počutili, oblecite nevpadljiva oblačila, saj se z raznimi vzorci in močnimi barvami ne boste želeli izpostavljati. Uredite in pospravite si garderobno omaro, preglejte zanimive kombinacije, nato odvrzite, česar ne potrebujete več. Barve, ki bodo odlično vplivale na počutje so rjava, olivno zelena in oranžna, s katero se boste prebudili tudi najbolj umirjeni.

Rojeni v znamenju leva in dogodki na današnji dan:

Jakob Alešovec, slovenski pisatelj
Jan-Carl Raspe, nemški terorist
Gus Van Sant mlajši, ameriški filmski režiser
Karl Malone, ameriški košarkar
Jennifer López, portoriško-ameriška filmska igralka, pevka

Na današnji dan je Hiram Bingham odkril Machu Picchu. Umrl je Rudolf Maister, slovenski pesnik, general, borec za severno mejo in Gregor Rihar, slovenski skladatelj, organist. Apollo 11, v katerem so bili Neil A. Armstrong, Michael Collins in Edwin Aldrin, po pristanku na Luni pristane v Pacifiku.

Vas zanima LEV, NAJBOLJ POGUMNO ZNAMENJE ZODIAKA

Dnevni horoskop: petek 24. julij 2020

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Dan lahko preživite zelo aktivno. Nadzorujte svoje potrebe in delujte racionalneje. V ljubezni boste danes zaradi vpliva lune v devici nekoliko bolj hladni in zadržani, česar od vas niso vajeni.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Dan lahko kljub luni v devici ljubezen povzpne na neko višjo raven, zato izkoristite ugoden vpliv. Storite vse, da boste današnji dan preživeli v družbi ljubljene osebe. Tudi, če ste samski, odprite svoje srce.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Vse boste želeli opraviti še danes, a ne gre vedno tako lahko. Tudi vi potrebujete počitek. Če si ga danes, ko se bo luna sprehajala po devici ne boste privoščili, vam lahko tegobe pustijo sledi v počutju.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Čutnost bo danes, še posebej dopoldan vaš najboljši ključ do boljših odnosov. Ustvarite romantično vzdušje v svojem domu ali pa se poglobite v nekaj, kar vam je zanimivo že dlje časa.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Razumevanje in dobra volja bosta zaznamovala današnji dan. Stopite aktivno v nov načrt in skrbno pazite na denar ter pomembne papirje, saj vam lahko nekdo povzroči škodo.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za petek 24. julija 2020

Danes pričakujte, da se bo logika stalila v svetu sanj, čustev in želja. Pazite, da ne boste uničili romantičnega razpoloženja z resnimi razpravami o delu, nekdo vam to lahko zameri.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Če čakate na večjo spremembo, se danes, ko bo luna v devici ne bo zgodila. Pozabite na to in morda se bo kasneje zgodila sama od sebe. Dobro bi bilo, če bi za malenkost pozabili na druge.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Ne odlašajte danes s počitkom. Razumevanje v partnerskem odnosu bo tokrat resnično na vaši strani. Sedaj je čas da zgladite nesporazume, ki vam že nekaj časa prikazujejo izkrivljeno sliko.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Vaša vihravost lahko danes, ko bo prevladovala energija lune v devici povzroča velike težave. Počutili se boste neuglašeno, neprijetno. Čeprav se boste skušali držati pravil, ne bo najbolj prijetno.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Pred vami je zelo miren dan, saj si boste privoščili nekaj drobnih trenutkov zase. Vaše telo nujno potrebuje nekaj umirjenosti, saj so za vami nadvse naporni dnevi, polni ljubezenskih zapletov.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Danes boste spoznali, da ni vse izgubljeno in da obstaja upanje, ki ga tako mrzlično potrebujete. Danes boste odprli srce in prav zaradi tega dobili odgovor na vprašanje, ki je za vas pomembno.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

V današnjem dnevu boste kljub luni v znamenju device čutili veliko mero optimizma, tako v ljubezni kot tudi na poslovni poti. Čutili boste, da ste nepremagljivi in da se ovire pred vami umikajo.

Preberite tudi KAM V SLOVENIJI NA IZLET GLEDE NA ASTRO ZNAMENJE?