Dnevni horoskop za petek 22. oktobra 2021

horoskop
Dnevni horoskop za petek 22. oktobra 2021

Dnevni horoskop za danes, petek 22. oktobra 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za petek 22. oktobra 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Rezerviranost, odrezavost in zmanjšana ljubeča komunikacija z drugimi, siromašijo kvaliteto vašega življenja in vas ponvijo z nezadovoljstvom.

Horoskop nasvet za današnji dan: Temeljni nauk, ki ga prinaša konjunkcija med Luno in Uranom bo, razumeti nasprotujočo si resnico, da boste zares svobodni, ko boste predani sebi in svoji notranji resnici.

horoskop.si
Luna v znamenju Bika

Luna je v znamenju Bika

Ko se luna nahaja v zodiakalnem znamenju bika bodo na preizkušnji vsi vaši čuti še zlasti dobrih okusov hrane, prijetnih vonjav in pomirjajočih zvokov, katere prejemate preko bikove simbolike lastnosti, od tu tudi izredni prvinski čut za estetiko. Objekti njegovih zaznav in stopnja fizičnega kontakta z drugimi bo v teh dneh določila senzualnost in željo po dotikih. Umetnost in narava vas bosta v teh dneh napolnili s svetlobo.

Če ste v fazi hujšanja, bodite v teh dneh strogi sami do sebe, saj vam bo na vsakem koraku dišala odlična hrana.

Zaradi vestnosti in potrpežljivosti se boste v umirjenem okolju z lahkoto zbrali in opravili tudi z zoprnimi opravili. Vse kar je znano in povezano s financami, bo dobilo v teh dneh še dodaten pomen. Povečana bo vaša precizna zaznava in želja po delovanju v naravi. Z veseljem boste obiskali kozmetičarko, masažo, ter se sprehodili skozi gozd. Ugodno za nakupe, vrtnarjenje, pobiranje pridelka, gojenje cvetic, kulinariko, urejanje bazičnih zadev, izlete na podeželje in za nego telesa.

Danes praznuje Shaggy: Astro profil

S Soncem v znamenju Tehtnice je prisrčen in simpatičen za osebe nasprotnega spola. V življenju ter pri odločitvah je umirjen in zelo premišljen, tveganje mu ni ravno pisano na kožo, zato se mu tudi izogiba. Naklonjene so mu nežne ženske, ki v razmerju ne hrepenijo po glavni vlogi. Luna v znamenju Škorpijona je tista, ki mu ne dovoli ostati neopažen in tista, ki poskrbi, da si ga vsaka ženska resnično zapomni.

Mars v znamenju Device mu pripomore k vztrajnosti in dobri motivaciji, zato zelo težko ostane brez dela in denarja. Venera v Strelcu privablja v njegovo življenje veliko ljudi, prijateljev in znancev, ki ga spoštujejo in so radi v njegovi družbi, saj je zabaven.

Kaj se najbolj poda k skodelici kave? Še ena skodelica kave.

Henry Rollins

Rojeni v znamenju Tehtnice in dogodki na današnji dan:

  • Franz Liszt, madžarski skladatelj
  • Metka Ravnjak Jauk, slovenska besedilopiska
  • Dražen Petrović, hrvaški košarkar
  • Ulrike Maier, avstrijska alpska smučarka
  • Spike Jonze, ameriški filmski režiser, producent

Na današnji dan leta 2008 Indija v vesolje izstreli svoje prvo vesoljsko plovilo. Venera, pristajalni modul vesoljske ladje Venera 9 pristane na planetu. Jean-Paul Sartre zavrne Nobelovo nagrado za književnost. Kubanska raketna kriza, ameriški predsednik Kennedy oznani blokado Kube. V Metliki poteka prvi občni zbor Slovenskega časnikarskega društva. V Parizu premierno izvedejo Ravelov Bolero. New York, odprtje Metropolitanske opere. Rodila se je Kristina Brenk, slovenska pisateljica, pesnica in Severin Šali, slovenski pesnik, prevajalec. Umrl je Mladen Kranjc, slovenski nogometaš in Paul Cézanne, francoski slikar.

Vedno ohrani nasmeh. Nasmeh je razlog za moje dolgo življenje.

Jeanne Calment
Kaj vam prinaša današnja konjunkcija med Luno in Uranom?

Dnevni horoskop zaradi konjunkcije napoveduje nenavaden dan, s številnimi presenečenji in hitrimi reakcijami.

Katera astro znamenja bodo danes najbolj nemirna?

V današnjem dnevu boste najbolj nemirni rojeni v ognjenih znamenjih.

Preberite tudi: KAKO PLANETI V ASTROLOGIJI VPLIVAJO NA ZDRAJE TER BOLEZNI?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Ne obremenjujte se preveč, če ste spregledali nekaj bistvenega. Morda se vam zato zdi, da ste obtičali v slepi ulici, medtem ko dobre priložnosti neopažene hitijo mimo vas.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Če se bo zgodila kakšna neprijetnost, se bo, bolj kot ne, le zaradi vaše neprilagodljivosti. Na splošno boste z energijo lune v vašem znamenju ves čas izžarevali moč in neustavljivo privlačnost.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Preleni boste, da bi se izpostavljali, zato se boste zadovoljili tudi s tem, da nimate vedno glavne besede. Več pozornosti boste zaradi vpliva lune v znamenju bika namenjali družinskim odnosom.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Pričakovali boste ugoden odgovor, zadeve pa se bodo zadnji trenutek zasukale drugače. V ljubezni naenkrat slutite, da določenih stvari ne morete načrtovati tako kot doslej.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Dokazovali se boste z izjemno vnemo in predanostjo, ki bo dala slutiti, da imate pred seboj zelo visoke cilje, h katerim se vam mudi. Hitro boste pritegnili pozornost nasprotnega spola.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Mikalo vas bo nekaj novega, vendar ne boste zbrali poguma, da bi tudi kaj storili v tej smeri. Krepko boste morali vzeti stvari v svoje roke, če boste želeli, da bodo rezultati obetavni.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

V ospredju bodo zaradi vpliva lune v biku odnosi. Zelo se boste trudili, da bi našli skupni jezik, vendar tega ne počnite za vsako ceno. Tolerantno se boste na področju dela umaknili, saj veste, da bo kmalu prišla nova priložnost.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Sporočilo, ki ga nestrpno pričakujete zamuja zaradi česar postajate vedno bolj nervozni. Za vas pomembna oseba morda ne bo pravilno razumela vaših namigov, čeprav lahko vse skupaj zgladite.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

V objemu velikih načrtov se boste začeli trezno in prizemljeno spogledovati s težavami, ki vam stojijo na poti. Polni boste zanimivih idej, kar bo naredilo odličen teren, da jih izpeljete.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Kozorogi boste deležni s pomočjo lune v biku več ugodnih priložnosti na ljubezenskem področju. Prejeli boste kar nekaj novih komplimentov. Na trenutke boste zelo ponosni nase.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Trenutek je pravi, da vložite vase in v svojo samozavest. Nikar ne bodite zadržani, ko bo treba predstaviti nove ideje, vendar bodite pripravljeni na to, da je marsikdo še ne bo razumel.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Vzemite si več časa zase, posebno če vas čaka še nekaj nujnih poslovnih ali finančnih obveznosti. Nekaj bi morali urediti hitreje, kot ste načrtovali, vendar časa ne bo dovolj, zato delujte sistematično.

Vas zanima: ASTRO PROFIL ZNANIH: PLEZALKA JANJA GARNBRET