Dnevni horoskop za petek 21. maja 2021

horoskop
Dnevni horoskop za petek 21. maja 2021

Dnevni horoskop za danes, petek 21. maja 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za petek 21. maja 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Postavljeni boste na realna tla in energija današnjega dne bi vam lahko odvzela vašo občutljivost ter labilnost.

Horoskop nasvet za današnji dan: Prisiljeni se boste nadzirati v odnosih, v nasprotnem primeru se boste ves čas vrteli v nesporazumih.

dnevni horoskop
Luna je v znamenju device

Luna je v znamenju device

Ugodno za nadurno delo, pospravljanje, čiščenje, rutinska dela, domača popravila, nabiranje in pripravo zelišč, vrtnarjenje, skrb za telo in zdravje, za pomoč in izlete v naravo. Neugodno za družabno življenje.

Obsedla vas bo potreba po redu in samoorganizaciji, sistematično in natančno si boste planirali svoje dni, jezila vas bo le pretirana samokritičnost.

Čas z luno v devici bo namenjen želji po izobraževanju na področju prehranjevanja, zato poiščite kakšen nov, zdrav recept, ki vas bo razveselil, vendar izberite bolj enostavnega, saj vaše kuharske sposobnosti ne bodo na vrhuncu. Ker boste zelo disciplinirani, boste lažje vzdrževali dieto. Z luno v zemeljski devici boste posvečali pozornost malenkostim.

Danes praznuje Lisa Edelstein: Astro profil

Njeno Sonce se nahaja v 10. Hiši dvojčkov, kar nakazuje, da je svobodne narave ter zelo komunikativna. Samoto in dolgčas težko prenaša, zato postane nemirna. Je prilagodljiva, vendar le takrat ko ima za določeno zadevo zanimanje. Luna v znamenju dvojčkov je odraz njene površnosti, tako pri delu, kot tudi v odnosih, čeprav s svojo simpatičnostjo hitro popravi vtis.

Merkur in Mars se nahajata v znamenju Bika, kar nakazuje na dobro motivacijo in odločnost. Materialen svet je zanjo pomemben, in če tukaj ne cveti, ima lahko v življenju resne težave. Z Venero v znamenju Ovna je prepričana v svoj prav in prava mojstrica osvajanja.

Glasba je višje razodetje kot vsa modrost in filozofija.

Ludwig van Beethoven

Rojeni v znamenju dvojčka in dogodki na današnji dan:

  • Ivan Vrhovec, slovenski zgodovinar
  • Grega Benedik, slovenski alpski smučar
  • Brigita Bukovec, slovenska atletinja
  • Mario Mandžukić, hrvaški nogometaš
  • Rene Krhin, slovenski nogometaš

Na današnji dan je bila ustanovljena Svetovna nogometna zveza Fifa. Akademija znanosti in umetnosti se ponovno preimenuje v Slovensko akademijo znanosti in umetnosti. Vpis Škocjanskih jam med mokrišča mednarodnega pomena. Rodil se je Tom Daley, britanski skakalec v vodo in Rudolf Hermann Lotze, nemški filozof. Rodil se je tudi nemški slikar in grafik Albrecht Duererameriški in raper Christopher George Latore Wallace. Umrl je Tone Tomšič, slovenski revolucionar in Franz von Suppé, avstrijski skladatelj.

Katera astro znamenja boste danes komaj čakala da se sprostite po napornem tednu?

Danes boste komaj čakali da se sprostite po napornem tednu rojeni v znamenju tehtnice, škorpijona in strelca.

Na katerem področju bi morali biti danes bolj previdni?

Dnevni horoskop napoveduje, da bi danes morali biti bolj previdni in premišljeni na ljubezenskem področju.

Preberite tudi: KAKO SONCE V DVOJČKIH VPLIVA NA VAS?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

V pomembni situaciji se bo danes pojavil nov dejavnik, na katerega boste morali računati. Če ga boste pravilno vključili v svoje načrte, vam sčasoma lahko prinese korist.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Nekomu boste zaradi lune v devici razjasnili marsikaj. Čeprav lahko to izzove manjši spor, vendarle ne bi bilo prav, da si dovolite, da nekdo manipulira z vami.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Preveč vztrajate in tako delate velikansko napako, ki se je morda sploh ne zavedate. Stvari se bodo urejale počasi, medtem pa zaradi lune v devici pazite glede stroškov.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

V službi vam bo nekdo z luno v devici pokvaril razpoloženje, zato se čim prej pogovorita na štiri oči, da ne bo prišlo do dolgotrajnih zamer. Ljubezensko življenje bo polno preobratov.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Na delovnem mestu vam bodo obljubili boljše pogoje, zato ne bodite izbirčni, temveč se lotite dela. Vezani in prav tako samski se boste nenehno spogledovali in se nasmihali.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Samo od vaše iznajdljivosti je odvisno, koliko boste iztržili iz določene priložnosti. Ne izmikajte se sestankom in odločitvam, raje zagrabite priložnost, ki se z luno v vašem znamenju ponuja.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Končno boste stopili v ospredje in s svojim znanjem pomagali drugim. Na delovnem mestu bo zanimivo, čeprav vas bo spremljal občutek, da morate nekoliko počakati in razmisliti.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Lahko ste mirni, saj se bo ljubezensko obzorje počasi razsvetlilo in znašli se boste v razigrani zgodbi. Le nikar ne ponavljajte napake in se ne ukvarjajte s težavami ljudi, ki vas le izkoriščajo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Glede pomembne prelomnice boste zaradi lune v devici precej ravnodušni, toda razpletlo se bo drugače, posebno ob nepričakovanem preobratu, ki vam bo na koncu celo všeč.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Ljubezenske spremembe, ki prihajajo, utegnejo imeti dolgoročne posledice. Kljub temu se boste danes, ko je luna v devici raje zapodili v delo, pri katerem boste še kako učinkoviti.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Poslovne obveznosti vas bodo ves čas po tihem obremenjevale. Toda konec dneva bo pozitiven. Pomembno bo, da se boste tudi sprostili in harmonično pogledali na življenje okoli sebe.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Manjši nesporazum bo zaradi lune v devici zaznamoval sicer čisto prijeten dan. Izberite vljuden način in preverite, ali ljudje natančno vedo, kaj pričakujete od njih in kakšne so dolžnosti.

Vas zanima: NAJMOČNEJŠA BESEDNA FRAZA JE »JAZ SEM»