Dnevni horoskop za petek 17. septembra 2021

horoskop
Dnevni horoskop za petek 17. septembra 2021

Dnevni horoskop za danes, petek 17. septembra 2021

Predviden čas branja: 2 minutes

Dnevni horoskop za petek 17. septembra 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Slaba volja ruši bister, umirjen, osredotočen um, odprtost, ustvarjalnost in umetniške darove in ustvarja pretirano potrebo po pozornosti.

Horoskop nasvet za današnji dan: Pohvalili se boste z zelo dobro razvito intuicijo in privlačili boste ljudi odprtega duha.

horoskop
Luna v znamenju Vodnarja

Luna je v znamenju Vodnarja

Vodnar je po temperamentu sangvinično znamenje, predstavlja obdobje starosti ter presežek jaza v univerzalnem, označuje sredino zime. Pomeni potrebo po svobodi, neodvisnosti in izvirnosti. Njegova zodiakalna funkcija je revitalizacija ter eksplozija primarne energije, katera predstavlja iztočnico za osebno rast. Vodnarjeva frekvenca nihanja, katere prispodoba simbolizira umetnost gibanja, njegov glavni smisel pa je napredek.

Glavni moto znamenja je hrepenenje po osvobajajočem gibanju, duhovnosti in univerzalnem bratstvu.

Spremlja ga sistematično zavračanje vsakršne lastnine, kar vodi k razglašanju ekskluzivnih privilegijev njegovega ega. Spodbuja duh tovarištva, humanosti in enakopravnosti. V dneh z luno v vodnarju odlično uspevajo razne prireditve in shodi, pa tudi skupinske dejavnosti, zlasti tiste, ki so nekoliko neobičajne ali celo pustolovske. Življenje bo postalo bolj vznemirljivo in nepredvidljivo. Duhovno boste zelo razgibani, prilagodljivi, okretni v besedi in dejanju, ter na trenutke tudi odrezavi.

Ne strinjam se s tvojim stališčem, vendar bom do smrti branil tvojo pravico, da ga poveš.

Voltaire

Rojeni v znamenju device in dogodki na današnji dan:

  • Alfi Nipič, slovenski pevec zabavne in narodnozabavne glasbe
  • Janez Janša, slovenski politik in predsednik vlade Republike Slovenije
  • Dušan Hauptman, slovenski košarkar
  • Anastacia, ameriška pevka
  • Adriana Karembeu, slovaški fotomodel

Na današnji dan je slovenska reprezentanca je v finalu tekme evropskega prvenstva v košarki, EuroBasket 2017, premagala srbsko in postala evropski prvak. Ustanovljena komisija za iskanje pogrešanih in preseljenih oseb. Začetek mirovnih pogajanj med Egiptom in Izraelom. Na internetu se prvič pojavi operacijski sistem Linux. Sprejeta prva ameriška ustava. V Celju slavnostno odprejo drugo šolsko poslopje, danes domovanje III. OŠ Celje. Rodil se je tudi Damon Hill, britanski avtomobilski dirkač in France Bevk, slovenski pisatelj. Umrl je France Bevk, slovenski pisatelj in Karl Raimund Popper, avstrijsko-britanski filozof.

Ne dovoli, da te samokritičnost odvrne od tvojih sanj.

Timea Varga
Katera znamenja zodiaka bodo danes najbolj varčna?

V današnjem dnevu boste najbolj varčni rojeni v zemeljskih znamenjih.

Kaj nam prinaša konjunkcija med Luno in Saturnom?

Dnevni horoskop napoveduje, da vam konjunkcija prinaša blokirano izražanje in močno potrebo po varnosti.

Preberite tudi: LJUBOSUMNOST, VZROK ZA ŠTEVILNE TEŽAVE V ODNOSIH

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Pri pogajanjih zaradi lune v vodnarju ne boste sposobni sklepati kompromisov, zato zmaga ne bo vaša. Preveč mučite svoje telo z nezdravo prehrano in se nato neprestano pritožujete.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Trudili se boste, da bi vam določen pomemben podvig uspel, a kar naprej vam bodo stvari uhajale izpod nadzora. Napetost bo v zraku, zato napnite možgane in poiščite rešitev. Ne gojite zamer, raje se soočite.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Posebna energija, ki jo boste zaznavali bo dobro skrita tujim očem. Vztrajnost lastnih načel vas vodi. Seveda se boste morali zadev lotili iz pravega zornega kota in biti osredotočeni.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Spremembe vam bodo prijale, brez težav se boste prilagajali in poiskali ugodno rešitev. Področje ljubezni se o zavrtelo v smer prodornih odločitev in neverjetnih strasti, tako pri samskih, kot tudi pri vezanih.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Prijatelji vam bodo stali ob strani, njihovi nasveti vas bodo notranje umirili. Niti usode se bodo s pomočjo lune v vodnarju razplete v pozitivnem smislu tudi na področju ljubezni.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Vprašajte se, katerim svojim interesom že nekaj časa niste posvetili pozornosti. Obeta se priložnost, da s pomočjo enega od njih povečate svoje prihodke in si zraven pričarate čudovito počutje.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ljubezenska sreča bo namenjena predvsem tistim, ki znate slediti v pravi smeri. Pozitivno razmišljanje vam bo podarilo samozavest, po kateri že nekaj časa močno hrepenite.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Dan z luno v vodnarju bo primeren za poslovne podvige. Znali boste prepričati s svojo resnostjo, ki pa ji nikoli ne primanjkuje potrebne očarljivosti. Rezultati vas bodo presenetili.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Težave, ki vas pestijo bodo odpravljene šele takrat, ko se boste odločili ter se bolj striktno določenih pravil zdravega življenja, posebno kar zadeva zdrave odločitve. Previdno pri urejanju pravnih zadev.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Pred vami bo zaradi energije vodnarja zabaven dan. Sprejeti boste morali več pomembnih odločitev. Na delovnem mestu se bodo zadeve spreminjale in se kasneje rešile v vašo korist.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

V težki situaciji boste najbolj zagnani in tokrat vam ne more spodleteti. V zasebnih odnosih bo vsekakor manj očitkov in veliko več razumevanja, po katerem že dlje časa hrepenite.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Pri delu boste vzbujali vtis, da želite ukazovati, vendar namen ne bo takšen. Želite le izraziti svoje mnenje, ki pa se tokrat žal ne sklada z mnenjem večine. Počakajte na bolj ugoden trenutek.

Vas zanima: KAJ NAM PRINAŠA OBDOBJE MARSA V TEHTNICI?