KAJ NAM PRINAŠA OBDOBJE MARSA V TEHTNICI?

Mars v znamenju tehtnice
Mars v znamenju tehtnice

Mars v znamenju tehtnice, obdobje, ko bodo odnosi bolj skladni

Mars se 16. septembra zavihti v znamenje tehtnice, kjer se bo nahajal do 30. oktobra.  Odločnost tokrat ne bo močna točka, vendar lahko kljub temu uspete, s premišljenim delovanjem, oboroženi z diplomacijo. Zaznavali boste potrebo po tehtanju vseh alternativ, preden ukrepate. Čeprav bo vaš cilj umirjeno življenje, boste druge razburjali s svojo željo, da bi vse uravnotežili. Pasivna agresivnost je simbol tega položaja. Izogibali se boste konfliktom, prerekanju in agresiji, vendar boste nakopičeno energijo kljub temu morali nekako sprostiti.

Mars v tehtnici bo vaš fokus preusmeril tudi navzven.

Mars v znamenju tehtnice

Mars ima energijo bojevnika, vendar se ta bojevnik manj ukvarja s stvarmi, kot je osvajanje konkurence, bolj pa z diplomacijo in kompromisom. Bolečine, disharmonija in konflikti se dogajajo in so del življenja, vendar je pomembno, da v tem obdobju spremenimo način, kako se nanje odzivamo. Izkoristite ta čas, da vložite nekaj energije, ali denarja ali pa da se osredotočite na vzrok zadeve, ki vas skrbi.

Čeprav se neposredna, aktivna energija Marsa med njegovim plesom po mirni tehtnici razprši, ta planetarni tranzit prinaša neverjetne koristi in skladnost, po kateri vsi hrepenimo. V tem obdobju se bo moč srečala z milostjo, inovacija se bo prepletla z umetnostjo in zgradijo se lahko trdni mostovi. To je čas strategije, čas za ustvarjanje novih zavezništev, krepitev obstoječih in iskanje podpore, ki jo potrebujemo za dosego ciljev.

Mars je planet motivacije in zagona, tehtnica pa je znamenje, ki nagrajuje ravnotežje in vlada partnerskim odnosom, zato se boste še posebej zavedali pomena odnosov v svojem življenju.

Bolj boste prijazni in bolj premišljeni ter manj nagnjeni k impulzivnemu delovanju. Namesto da bi se naslanjali na značilno agresivnost Marsa, vas bodo pomirile mirovniške energije tehtnice. Jeza in prepiri se umikajo, ker boste bolj osredotočeni na ustvarjanje mirnih in ljubečih odnosov kot na to, da prevladate.

Mars v znamenju tehtnice

Pasivna energija vas vodi so tega, da boste na vsak način želeli ustrezati.

Zatiranje resničnosti in izmikanje težavam vas lahko v negativnem smislu vodi k težavam. Sedaj boste imeli večjo sposobnost govoriti o težkih temah s stopnjo milosti in ljubezni, ki vam ju običajno primanjkuje. Ne gre za izogibanje stvarem, temveč za njihovo previdno reševanje v prizadevanju za izgradnjo novih, trajnih rešitev.

Vpliv se ne bori samo za ohranjanje miru, ampak tudi za ustrezno za strategijo. Ko so ljudje vznemirjeni ali pa so njihove misli nekje drugje, vas ne morejo podpreti. Če k odnosom pristopate z občutkom skrbi in enakosti, lahko v drugih ustvarite občutke, zaradi katerih si želijo biti v vaši bližini.