Dnevni horoskop za petek 14. avgusta 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, petek 14. avgusta 2020.

Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Kljub povečani radovednosti in številnim besedam ostanite zvesti sebi in se izognite naivnosti.

Horoskop smernica za vsa znamenja: Danes boste spoznali, da je spremembe veliko lažje izvajati v kaotičnem okolju, kot v umirjenem.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Luna je v znamenju dvojčkov

V današnjem dnevu prihajajo odlične zamisli za delovanje, vendar vam bo primanjkovalo vztrajnosti. Vse boste želeli narediti hkrati in na hitro. Zaradi nestrpnosti in nemirna, ter zaradi hitrega odzivanja in razdrobljenosti idej vam lahko zmanjka časa za vse, kar ste si zadali.

Ta čas je obarvan z mladostnim preobiljem in navdušenjem. Bolj kot na določen cilj, boste usmerjeni na samo gibanje navzgor. Poudarjena bo površnost, komunikacija bo kratka, lahko pa se pojavi tudi komentiranje in razpravljanje, vendar globine tokrat ne boste dosegli.

Danes praznuje Steve Martin: Astro profil

Steve Martin ima Sonce v tretji dekadi Leva, kar pomeni, da je zelo energična, plemenita, radodarna, zabavna in optimistična oseba. Luno ima v prvi dekadi Škorpijona, kar ga opisuje kot intenzivno, magnetično, strastno in brezkompromisno osebo s težnjo po nadvladi, ki težko kontrolira svoja čustva, še posebej ljubosumje.

Ascendent ima v Levu, kar kaže na to, da je vesela, družabna in iskrena oseba z odličnimi organizacijskimi sposobnostmi, vendar pa vse prevečkrat prevladata njegova brezobzirnost in egoizem. Mars v Dvojčkih pomeni, da ima močno voljo in veliko delovne energije in zagona, da je naravni bojevnik in vodja in čeprav ni vedno najbolj taktna oseba ji ljudje sledijo zaradi zagnanosti, življenjske moči in energije, kar navadno izžareva.

Danes praznuje Earvin Magic Johnson: Astro profil

Sonce, ki se je ob njegovem rojstvu nahajalo v znamenju Leva mu vliva neustavljivo voljo in moč, s katero premaguje ovire in dosega cilje. Odlikujejo ga tudi vztrajnost, samozavest in iskrenost. Njegova luna v znamenju Kozoroga je tista, ki ga drži nazaj v medsebojnih odnosih, zato večkrat deluje hladno in nedostopno, čeprav v notranjosti ni takšen.

Ko se zaljubi, je pripravljen storiti vse in gre celo preko meje, da osreči svojo ljubljeno osebo. Venera in Mars, ki se nahajata v znamenju Device nakazujeta na pridnega in delovnega človeka, ki ni skoraj nikoli brez denarja, saj se na tem področju izredno znajde.

Rojeni v znamenju leva in dogodki na današnji dan:

France Pavlovec, slovenski slikar
Magic Johnson, ameriški košarkar
Halle Berry, ameriška filmska igralka
Mila Kunis, ukrajinsko-ameriška filmska in televizijska igralka
Giorgio Chiellini, italijanski nogometaš

V Genovi se zruši avtocestni viadukt Morandi. Rodil se je Aleksander I. Obrenović, srbski kralj. Umrl je Enzo Anselmo Ferrari, italijanski izdelovalec avtomobilov in Jožef Mrak, slovenski gradbenik, geodet. Dokončana je katedrala v Kölnu. Rodila se je tudi italijanska filmska režiserka Lina Wertmüller.

Preberite tudi Mesečni horoskop AVGUST 2020 ali OTROŠKI HOROSKOP

Dnevni horoskop: petek 14. avgust 2020

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Primanjkljaj počitka boste občutili že v dopoldanskem času in se z veseljem podali na sprehod. Uživajte veliko vitaminov in mineralov, ki vas bodo prebudili. Večer bo namenjen objemom.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Prizadevanja bodo poplačana in uspelo vam bo, da se boste z luno v dvojčkih otresli starih bremen. Zdelo se vam bo, da se vam je po dolgem času odvalil kamen s srca, končno boste lahko sproščeno zadihali.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Vprašajte se kaj je vzrok vaših težav in ga poskušajte s pomočjo lune v vašem znamenju odpraviti. Nekaj dela bo tudi na področju ljubezni, saj boste polni zanosa po zadevah, ki se bodo začele dogajati.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Samski imate pred seboj novo poznanstvo, vendar le pod pogojem, da boste sami naredili prvi korak. Imeti morate odprte oči in se odzivati. Vezani boste morali počasi malce začiniti vajin odnos.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Danes vam nihče ne more očitati, da nenehno zamujate. Hitri boste in tudi sami tako neučakani, da vam bodo stežka sledili. Tudi glede ljubezni in srečanja lahko storite kakšen korak.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za petek 14. avgusta 2020

Občutek, da vas zapostavljajo in da vas ne jemljejo resno zagotovo ni prijeten in ne pomaga k dobremu razpoloženju. Vendar bi bilo smotrno premisliti, če morda z luno v dvojčkih ne pretiravate.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Polni boste poguma in prepričanja, da vam lahko uspe, vendar vera v zmogljivosti ne bo dovolj. Ljubezenske zvezde obetajo vznemirjenja, ki jih boste premagali s samozavestni pristopom.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Naj vas ne bo strah približati se spremembam. Že izkušnje vas učijo, da ste se velikokrat odločili pravilno in vse izpeljali tako, kot je treba, tako bo tudi sedaj. Popoldne boste bolj pogumni.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ne razdajajte se preveč, nekdo vas z vplivom lune v dvojčkih preveč obremenjuje s svojimi težavami, vmes pa pozabljate na svoje zadeve, potrebne soočenja. Tako se le oddaljujete od rešitve.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Čim več časa preživite v športnih dejavnostih, saj vam bo le to koristilo pri premagovanju težav z zdravjem, ki se bodo pojavljale danes. Zelo verjetno bo prisotnih nekaj bolečin v hrbtenici.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Z dogovorom se boste le težko sprijaznili vendar bo kljub temu prinesel občutek, kot bi se na novo prerodili. Tudi drugim boste odločno povedali, da ste se spremenili in da določenih stvari ne dovolite več.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Trenutno razmere niso najbolj blesteče, vendar je obdobje k sreči prehodno. Na prihodnost glejte z optimizmom, saj se vam bodo mnoga pričakovanja kmalu tudi uresničila.

Vas zanima KATERO ZNAMENJE IMA NAJVEČ LASTNOSTI SLABEGA PARTNERJA?