Dnevni horoskop za petek 13. novembra 2020

horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, petek 13. novembra 2020.

Dnevni horoskop za petek 13. novembra 2020. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Konjunkcija med Luno in Merkurjem bo obogatila vaše zaznave in vam prišepnila, katera rešitev je za vas najboljša.

Dnevni horoskop smernica za horoskop znamenja: Če ne boste dovolj umirjeni, vas lahko danes doleti kritična faza, ki prinaša nekaj nestrpnosti.

horoskop
Dnevni horoskop

Danes ob 17.19 uri preide luna v znamenje škorpijona

Danes je pravi čas, da se dogovorite, sklenete kompromis in se podate na ljubezenski sestanek s svojo ljubljeno osebo. Več časa preživite pred ogledalom in v negi svojega telesa, kjer se še dodatno polepšate in poskrbite za odlično počutje. Popoldan bo luna v škorpijonu izvala čustva na plano. Ta vpliv poudarja vaše področje ljubezni in čustev na strasten način. Čeprav boste polni strasti, se lahko v vas nakopičita obremenjenost in strah.

Razum vam lahko zameglijo globoka čustva, ki iščejo zadovoljitve, pripravljeni boste raziskovati in si širiti erotična obzorja. V spalnici se bo zvečer dogajanje stopnjevalo v pozitivni in razigrani smeri. Če z nekom končujete odnos in to storite danes, se lahko vse skupaj odvije zelo dramatično. Utrujenost bo tokrat zbežala mimo vas, zato bo dan tudi primeren za športne aktivnosti ali kakšne druge vadbe, saj boste s tem sprostili odvečno energijo.

Danes se začne Mars gibati direktno

Direktno gibanje Marsa. Ko se Mars prične gibati direktno, bo to odličen čas za korak naprej ter za uporabo vseh novih informacij, ki smo se jih naučili v tem težkem času.

Kaj pravi dnevni horoskop za petek 13. november 2020?

Rojeni v znamenju škorpijona in dogodki na današnji dan:

  • Fran Celestin, slovenski književni zgodovinar
  • Stane Belak-Šrauf, slovenski alpinist
  • Whoopi Goldberg, ameriška filmska igralka
  • Stephen Baxter, angleški pisatelj
  • Monique Coleman, ameriška filmska igralka, pevka

Na današnji dan Švedska na referendumu potrdi včlanitev v Evropsko unijo. Mile Ačimovič doseže neverjeten zadetek s sredine igrišča. Rodil se je Petar II. Petrović Njegoš, črnogorski vladika, pesnik in Louis James Alfred Lefébure-Wely, francoski skladatelj in orglar. Umrl je Jože Zupan, slovenski gledališki, filmski igralec in Sergej Vošnjak, slovenski novinar, pisatelj.

Preberite tudi: REVIJA VELIKI LETNI HOROSKOP ZA LEPŠI VSTOP V 2021

Dnevni horoskop: petek 13. november 2020

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

V vas se bodo dopoldne, ko bo luna še v tehtnici prebudili številni interesi, vendar boste morali izbirati med njimi. V navalu energije utegnete narediti stvari, ki jim ne boste kos in vas bodo vznemirjale.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Glede družinskih zadev se morate odločiti za večji strošek. To bo pomembna naložba v prihodnost. Preložite pomembno dogovarjanje, na katerega trenutno očitno niste pripravljeni.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Malce boste popoldne, ko luna preide v škorpijona zaprli pipo. Ukvarjali se boste z nasprotjem interesov, ki se vleče že od nekdaj. Dan bo nekoliko napet in nič kaj sproščen.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Ker vaše trenutno finančno stanje ni zadovoljivo, morda ne bi bilo slabo, da poprimete še za kakšno honorarno delo. Če boste želeli, ga boste brez težav našli, saj znate poprijeti za veliko stvari.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Na poslovnem področju se vam bo odprlo novo obzorje. Če boste priložnost znali izkoristiti, boste lahko doživeli lep uspeh. Pazite pa, da se ne boste zatekli k nerealnim pričakovanjem.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za petek 13. novembra 2020

Na finančnem področju, kljub temu da luna popoldne prehaja v škorpijona raje izberite manj tvegano možnost. Ni nujno, da bo ta trenutek za vas cenejša, ne bo pa prinesla dodatnih stroškov.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Danes dopoldne, ko bo luna v vašem znamenju, boste zlahka našli informacije, ki jih potrebujete, da bi uspešno začeli nov projekt. S poudarjeno samozavestjo in odločnostjo boste pridobili zaveznika.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Vse opravite čim bolj zgodaj zjutraj, ko boste še sveži in neobremenjeni s tujimi napotki. Želite si le, da bi razčistili s preteklostjo, toda marsičesa ne morete prebroditi tako na hitro.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Vaše počutje bo kot vreme, enkrat pozitivno, drugič slabo. Tega niste vajeni, zato boste zašli v samoobtoževanje. Obdajte se z domačimi, ki vas spravljajo v dobro voljo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Tokrat vidite in zaznavate več, kot si upate priznati. Zanikanje vam ne bo pomagalo. Prej ali slej se boste morali s tem soočiti. Namreč dlje ko si boste lagali, večje posledice bo to imelo za vas.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Znašli se boste na križišču in odločiti se boste morali, po kateri poti boste krenili naprej. Odločitev boste morali tudi odločno speljati, saj vas oklevanje ne bo pripeljalo daleč.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Razpeti boste med nečim, kar še ni popolnoma dorečeno ali dokončano in potrebo po novem začetku. Ne prehitevajte dogajanja, čas zaenkrat ne bo pravi za konkretno odločitev.

Preberite tudi ŽIVLJENJSKI MOTO ASTROLOŠKIH ZNAMENJ.