Dnevni horoskop za petek 11. septembra 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, petek 11. septembra 2020.

Dnevni horoskop za petek 11. septembra 2020. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Danes se izognite nemoči in razočaranju. Nikar se ne slepite, ampak si priznajte svojo resnico na ves glas.

Dnevni horoskop smernica za astro znamenja: Zaradi morebitnih težav, ki jih danes lahko prinese osebno vpletanje v druge, se raznim govoricam raje na široko izognite.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Danes ob 10.22 uri preide luna v znamenje raka.

Lahko se prepustite sanjarjenju in predvsem počitku. Poskrbite za harmonično vzdušje, polepšajte si dom, saj boste imeli odličen občutek za dekoracijo.

Zapirali se boste v svoj svet in podoživljali trenutke, povezane s preteklostjo. Čas bo več kot primeren za meditacijo, umiritev in izkazovanje globokih čustev.

Kaj pravi dnevni horoskop za petek 11. september 2020?

Rojeni v znamenju device in dogodki na današnji dan:

Carl Zeiß, nemški optik
German Stepanovič Titov, ruski kozmonavt
Brian De Palma, ameriški filmski režiser
Franz Beckenbauer, nemški nogometaš
Bašar al Asad, sirski predsednik

Povej srcu, da je strah pred trpljenjem hujši od trpljenja samega. Nobeno srce ni nikoli trpelo, kadar je šlo za svojimi sanjami.

Paulo Coelho

Na današnji dan se zgodi teroristični napad na več tarč v ZDA. Rodil se je Pierre de Ronsard, francoski pesnik in Franc Mihael Strauss, slovenski slikar. Umrl je Niko Županič, slovenski politik, etnolog ter Nikita Sergejevič Hruščov, ruski politik. Rodil se je tudi Levi Straus, človek, ki je iznašel džins.

Preberite tudi VENERA V ZNAMENJU LEVA PRINAŠA TOPLINO

Dnevni horoskop: petek 11. september 2020

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Samski ovni imate pred seboj novo poznanstvo, vendar le pod pogojem, da boste sami naredili prvi korak. Imeti morate odprte oči. Vezani boste morali malce začiniti vajin odnos, še posebej zvečer.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Čim več časa preživite pri ukvarjanju z športom, saj vam bo le to koristilo pri premagovanju težav z zdravjem, ki se bodo pojavljale danes. Zelo verjetno bo prisotnih nekaj bolečin v hrbtenici oziroma križu.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Vprašajte se kaj je vzrok vaših napetosti in ga z luno, ki preide dopoldne v raka poskušajte odpraviti. Nekaj dela bo tudi na področju ljubezni, saj boste polni zanosa in želj po zadevah, ki se bodo začele dogajati.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

V službi se vam bo marsikaj podilo po glavi. Zastavili ste nek zahteven projekt, toda niste prepričani, da lahko uspe. Poskusiti ni greh, vendar boste poraz težko preživeli.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Z dogovorom se boste le težko sprijaznili vendar bo kljub temu prinesel občutek, kot bi se na novo prerodili. Tudi drugim boste odločno povedali, da ste se spremenili in naj poslušajo tudi vas.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za petek 11. septembra 2020

Občutek, da vas zapostavljajo in da vas ne jemljejo resno, kadar se oglasite, zagotovo ni prijeten in ne pomaga k dobremu razpoloženju. Vendar bi kazalo premisliti, če morda ne pretiravate.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Polni boste poguma in prepričanja, da vam lahko uspe v vsem, česar se dotaknete, vendar vera v zmogljivosti ne bo dovolj. Ljubezenske zvezde obetajo vznemirjenja in prave odločitve.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Trenutno razmere niso najbolj prijetne, vendar je obdobje k sreči prehodno. Na prihodnost glejte z optimizmom, saj se vam bodo mnoga pričakovanja uresničila. Bodite bolj samozavestni.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ne razdajajte se preveč, nekdo vas preveč obremenjuje s svojimi težavami, vmes pa pozabljate na svoje. Tako se z energijo lune v raku le oddaljujete od rešitve.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Končno vam nihče ne more očitati, da nenehno zamujate. Hitri boste in tudi sami tako neučakani, da vam bodo stežka sledili. Tudi glede ljubezni in srečanja lahko storite kaj več.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Primanjkljaj umirjene energije boste občutili telesno, svež zrak bo za takšne trenutke pravo poživilo. Uživajte bolj zdravo prehrano, predvsem pa se skušajte notranje bolj stabilizirati.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Naj vas ne bo strah pred spremembami. Že izkušnje vas učijo, da ste se velikokrat odločili pravilno in vse izpeljali tako, kot je treba. Popoldne boste kljub luni v raku močnejši, zato ne oklevajte.

Vas zanima HOROSKOP ZNANIH: ROBERT KOROŠEC IN NINA RAKOVEC ali SINASTRIJA ODNOSA ROBERTA KOROŠCA IN NINE RAKOVEC