Dnevni horoskop za nedeljo 6. decembra 2020

Horoskop danes
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 6. decembra 2020.

Dnevni horoskop za nedeljo 6. decembra 2020. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, sveti Miklavž. Kdo je bil priden in kdo ne? Ne bodite tako močno prepričani, da se določen odnos v domačem okolju ne da rešiti. Presenečeni boste!

Dnevni horoskop smernica za astro znamenja: Odnosi bodo ves čas nihajoči, kar vas bo vznemirjalo, čas bo ugoden, da se odločite, kdo si mesto v vašem življenju resnično sploh zasluži.

Horoskop Miklavž
Dnevni horoskop

Danes ob 20.46 uri preide luna v znamenje device

Med čiščenje, ki bo danes na prvem mestu, spadata tudi čistoča telesa ter skrb za zdravje in osebno higieno. Iskali boste kotiček zase, vendar se boste tudi tam težko popolnoma prepustili. Vedno bolj vas bo začela zanimati zdrava prehrana, zato se boste poglobili v prebiranje člankov in literature na to tematiko.

Poiščite kakšen nov, zdrav recept, ki vas bo navdušil, vendar izberite bolj enostavnega, saj vaše kuharske sposobnosti ne bodo ravno na vrhuncu. Všeč vam bodo zelenjavne kombinacije, o tem področju boste tudi več govorili in brskali po spletu. Da se boste boljše počutili, oblecite nevpadljiva oblačila, saj se z raznimi vzorci in močnimi barvami ne boste želeli izpostavljati. Uredite in pospravite si garderobno omaro, preglejte zanimive kombinacije, nato odvrzite, česar ne potrebujete več.

Če bi vsak delil, kar ima, bi vsi imeli dovolj!

Kaj pravi dnevni horoskop, nedelja 6. december 2020?

Rojeni v znamenju streleca in dogodki na današnji dan:

  • Tone Ferenc, slovenski zgodovinar
  • Slaviša Stojanović, nogometni trener
  • Josip Globevnik, slovenski matematik
  • Keke Rosberg, finski voznik formule 1
  • Valentin Hajdinjak, slovenski ekonomist in politik

Na današnji dan v Celju ustanovijo Slovensko ljudsko gledališče. Rodil se je Dave Brubeck, ameriški jazzovski glasbenik in Fran Jaklič, slovenski pisatelj. Prav tako nogometni vratar Marko Simeunovič. Umrl je Emil Adamič, slovenski skladatelj, dirigent, publicist in Claude Monet, francoski slikar.

Preberite tudi: LAHKE ENERGIJE IN SREČA V NATALNEM ZAPISU

Dnevni horoskop: nedelja 6. december 2020

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Naložili ste si preveč, delate napake, vendar le zaradi nestrpnosti. V ljubezni imate še vedno nekaj sreče, čeprav vam le ta prav kmalu ne bo več zadostovala. Zato se morate bolj potruditi.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

V dejanjih boste danes, ko bo luna v levu težko sledili svojim mislim, želeli si boste spremeniti delček svojega življenja. Sanjarili boste o velikih spremembah.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Posledica vašega počutja bo dobro razpoloženje v vaši družini ali okolici, kjer se boste nahajali. Pred vami so številne misli, ki bi jih z veseljem radi popeljali v realnost.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nekdo v družinskem krogu vam pomeni več kot drugi. Vajina komunikacija bo potekala nemoteno, kar vas bo obkrožilo z novo energijo, tudi za zahtevnejše opravke.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Nekomu ste v preteklih dneh dovolili, da vas dobesedno vleče za nos. Zgodba se bo kmalu spremenila, ker se boste postavili zase, kar z luno v vašem znamenju sploh ne bo težko.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za nedeljo 6. decembra 2020

Če boste danes preveč hitrega jezika, se vam lahko to kasneje maščuje. Zato raje vdihnite, trikrat premislite in šele potem povejte, pa bo rezultat dosti boljši in nasprotna stran zadovoljna.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

V ljubezni boste dobili manj kot ste si zamislili. Strogost se vam ne obrestuje, poskusite še enkrat, morda nekoliko bolj taktno. Premislite, komu boste namenili največ pozornosti.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Vse kar vas bo danes zanimalo bo povezano z notranjimi vzgibi, kljub temu se vam bo v mislih ves čas nekam mudilo. Zvečer, ko luna preide v znamenje device boste veliko bolj premišljeni.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Če si nečesa res tako zelo želite, boste morali za to tudi nekaj storiti. Nikar se preveč ne obotavljajte, raje se sistematično usmerite tja, kjer imate dober občutek.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

V današnjem dnevu se bo luna skozi dan sprehajala v znamenju leva, kar vam podarja lepo in optimistično naravnano energijo. Tudi zdravje in počutje bo na višji ravni.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Živahni boste, hitri in radovedni, kako se bo razpletlo, posebno v ljubezni. Prepričljivi boste, zato ljubljena oseba počasi popušča. Ljubezenske zvezde ščitijo vse, ki ste iskreni.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Marsikaj si boste razlagali drugače, kot je, zato vsaj prisluhnite ne da bi nekoga nenehno prekinjali. Krepite samozavest, saj ste v zadnjem času premalo odločni.

Preberite tudi OTROŠKI HOROSKOP: LASTNOSTI IN NAMIGI