Dnevni horoskop za nedeljo 5. julija 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 5. julija 2020.

Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Današnji dan bo kljub hladni energiji in zadržanosti prijeten, še posebej za tiste, ki boste obkroženi z družino.

Horoskop smernica za vsa znamenja: Veliko pozornosti bo povezanih z domom. Tokrat preprosto nočete ali ne morete spregovoriti o nečem, kar vam je še vedno izredno pri srcu. Pustite času čas.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Luna je v znamenju kozoroga

Današnji dan z luno v kozorogu je primeren delo, za organizacijo, in urejenje finančnega področja. Zaradi težke in hladne energije se v ljubezenskih odnosih ne boste mogli sprosti, tako kot običajno. Ker vas bo preplavila resnost, se boste bolj intenzivno začeli zavedati vseh svojih odgovornosti. Izpostavljeni predeli bodo koža ter okostje, še posebej kolena, zato bodite pri športnih dejavnostih bolj previdni.

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan:

Miran Jarc, slovenski pesnik, pisatelj, dramatik
Alojz Peterle, slovenski politik, predsednik vlade
Arjan Pregl, slovenski likovni umetnik
Beno Udrih, slovenski košarkar
Alberto Gilardino, italijanski nogometaš

Na današnji dan se je rodil Georges Pompidou, francoski predsednik. Umrl je Štefan Steiner, slovenski teolog. Isaac Newton izda svoje delo Philosophiae naturalis principia mathematica, v katerem postavi temelje mehanike. Na modni reviji v Parizu predstavijo prvi bikini.

Preberite tudi: tedenski horoskop ali poletni horoskop.

Dnevni horoskop za nedeljo 5. julija – današnji horoskop

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Zadeve so se spremenile v vaši odsotnosti, ko niste imeli časa za razmišljanje o tem kaj si nekdo misli. Pričakujte nekaj srčnih novosti, ki pa bodo bolj zaprte narave.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Vsaka zadeva ima več odtenkov. Zato ne obtožujte drugih za nekaj, kar bi pravzaprav morali storiti sami. Ne boste se držali tistega, kar je najbolj razumna rešitev.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Zvečer se potrudite, da boste kljub hladni luni v kozorogu rešili nesporazum z drago osebo. Podarila vam bo še eno, zlato priložnost. Sklenili boste nekaj pomembnega.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Zakaj ne bi enkrat za spremembo odšli v naravo in si dovolili čutiti v vseh razsežnostih. Zraven pa povabite še partnerja ali pa prijatelje, boljše se boste počutili.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Zopet kljub luni v kozorogu preveč omahujete in ne delate vsega pravočasno. Tudi v ljubezni zamujate. Nekaj se vam bo posrečilo, če si boste dovolj prizadevali, da bi vse rešili.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za nedeljo 5. julija 2020

V ljubezni se bo danes, ko bo luna v kozorogu zgodil neprijeten zastoj. Ste preobremenjeni in utrujeni, kar se odraža tudi na napačnih odločitvah glede družinskih zadev.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

V ljubezni postajate preveč izbirčni. Nekoga vseeno pogrešate bolj, kot si želite priznati. Danes še ne bo usodnega srečanja, a to še ni razlog, da obupate. Posebno zato, ker razmišljata podobno.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Spremljali boste nekaj, kar vas najprej ne bo navdušilo. Vsekakor ste srečni vsaj zaradi tega, ker niste direktno udeleženi. Pazite s sorodniki, danes enostavno niste enako naravnani.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

V ljubezni so se začele drobne težave, ki napovedujejo kar nekaj slabe volje. Hitro ukrenite nekaj, da potem tega ne boste obžalovali. Pazite tudi na zdravje, posebno če se posvečate več stvarem hkrati.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Na nekoga vplivate močneje, kot si mislite. V mislih imate še nekaj nerešenega s partnerjem, kar vam greni počutje. Najbrž po nepotrebnem, zato se pravočasno prebudite!
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Z zamudo boste dobili kar nekaj odgovorov, zato se vam ponovno obrestuje potrpežljivost. Vaš tekmeci so šibkejši, kot mislite. Bodite modri, ne izpostavljajte se preveč.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Premislite, koliko boste zapravili za stvari, ki niso nujne. Doma bo še nekaj bojev, ki bodo povezani z ljubosumjem in netaktnimi odločitvami nekoga, ki je starejši in malce trmast.

Preberite tudi PRIČARAJ MU NAJBOLJŠI ZMENEK, GLEDE NA ASTRO ZNAMENJE