Dnevni horoskop za nedeljo 3. januarja 2021

Horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 3. januarja 2021.

Dnevni horoskop za nedeljo 3. januarja 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Pri pomembnih nalogah lahko dobite občutek, da ste izgubili bistvo ter svoj pravi smisel.

Dnevni horoskop smernica za horoskop znamenja: Nikakor ne boste dovolili, da vam kdo vsiljuje svoja mnenja, sami boste gospodar svoje usode.

horoskop znamenja
Dnevni horoskop

Danes ob 2.13 uri preide luna v znamenje device

Med čiščenje, ki bo na prvem mestu, spadata tudi čistoča telesa ter skrb za zdravje in osebno higieno. Iskali boste kotiček zase, vendar se boste tudi tam težko popolnoma prepustili. Vedno bolj vas bo začela zanimati zdrava prehrana, zato se boste poglobili v prebiranje člankov in literature na to tematiko. Več kot odličen dan za pričetek diete.

Poiščite kakšen nov, zdrav recept, ki vas bo navdušil, vendar izberite bolj enostavnega, saj vaše kuharske sposobnosti ne bodo ravno na vrhuncu. Všeč vam bodo zelenjavne kombinacije, o tem področju boste tudi več govorili in brskali po spletu. Da se boste boljše počutili, oblecite nevpadljiva oblačila, saj se z raznimi vzorci in močnimi barvami ne boste želeli izpostavljati. Uredite in pospravite si garderobno omaro, preglejte zanimive kombinacije, nato odvrzite, česar ne potrebujete več.

Bodi to, kar si, vse drugo je že zasedeno.

Oscar Wilde

Kaj pravi dnevni horoskop, nedelja 3. januar 2021?

Rojeni v znamenju kozoroga in dogodki na današnji dan:

  • Bojan Križaj, slovenski alpski smučar
  • Fjodor Nikolajevič Jurčihin, ruski kozmonavt
  • Michael Schumacher, nemški voznik Formule
  • Nejc Pečnik, slovenski nogometaš
  • Greta Thunberg, švedska aktivistka

Na današnji dan je začetek izhajanja v Sloveniji natisnjenih poštnih znamk. Rodil se je Sergio Leone, italijanski filmski režiser in Milan Pugelj, slovenski pisatelj. Prav tako se je rodil filmski igralec Mel Gibson. Umrla je Avgusta Danilova, slovenska gledališka igralka, režiserka in Silvo Breskvar, slovenski matematik, fizik.

Vas zanima: LETNI HOROSKOP 2021: ASTROLOŠKA NAPOVED ali LJUBEZENSKI HOROSKOP JANUAR 2021

Dnevni horoskop: nedelja 3. januar 2021

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Zbudili se boste polni energije, potem pa počasi ugotavljali, da vas prevevajo novi dvomi. Očitno je, da nečesa še niste prebrodili, kriv bo tudi vpliv lune v znamenju device.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Nekoga bi radi oblikovali čisto po svoje in pri tem ste prepričani, da imate prav. Ne bodite tako enostranski, delate prav to, česar pri drugih ne marate. Pustite drugim da so kar si želijo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Zdravje bo danes zaradi lune v devici na prvem mestu, saj se že nekaj dni malo slabše počutite. Najboljše zdravilo bosta sadje in zelenjava, ter seveda več gibanja.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Lep in sproščen dan je pred vami. Slabe misli so daleč stran, torej boste danes razmišljali le o lepih stvareh in o prihodnosti, zaradi lune v devici malce analitično.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Uživali boste v prijetnih ljubezenskih vibracijah, ob pravi osebi in na pravem mestu. Nekaj se vam bo zdelo preveč dobro, da bi bilo res, a nikar ne pretiravajte z vprašanji.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za nedeljo 3. januarja 2021

Če je tako dobro že zdaj, kako bo šele v nadaljevanju. Z luno v vašem znamenju se nahajate v coni samozavesti, ki nima nobene zveze niti s ponosom, niti z napuhom.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Nekaj boste sprejeli povsem lahkotno. To je tudi pravi način, da zadevo nekako obvladate in osebo osvojite. Vedno ste najbolj simpatični takrat, ko se ne obremenjujete preveč.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Zdelo se bo, kot da od vas pričakujejo, da se postavite na eno ali drugo stran. Zelo verjetno pa boste odkorakali na tretjo. Naj se glave nekoliko streznijo, in naj se vaša malo spočije.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Zdelo se bo, da ste se nekomu približali na poseben in zelo simpatičen način. Ugotavljanju, kaj vse imata skupnega v telefonskem pogovoru ne bo konca.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Priznati si morate, da vas je kljub luni v znamenju device nekoliko strah. Tudi zato, ker še sami ne veste natanko, kam in komu bi se obrnili, da bi se notranje umirili.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Živčnost se bo z energijo lune v devici vrnila, a tokrat vsaj z utemeljenim razlogom. Iz tega vam še ni treba zganjati kdo ve kakšnih diagnoz oziroma poslušati tistih, ki bodo strašili z njimi.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Občutek zapostavljenosti bo v današnjem dnevu celo upravičen, a nikakor ne najbolj spodbuden. Toliko boljši razlog, da se postavite na noge in pokažete, kaj vse zmorete sami.

Vas zanima: VAŠE ZVEZDE DANES ali Naj zvezde pomagajo odkriti vašo usodo