Dnevni horoskop za nedeljo 27. decembra 2020

HOROSKOP
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 27. decembra 2020.

Dnevni horoskop za nedeljo 27. decembra 2020. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Drzna in razigrana energija vas vodi k neprestanemu spreminjaju vašega razmišljanja o nečem pomembnem.

Dnevni horoskop smernica za horoskop znamenja: Veliko boste razmišljali o svoji prihodnosti, ves čas boste postavljali sebe na prvo mesto.

HOROSKOP DNEVNI
Dnevni horoskop

Danes ob 0.32 uri preide luna v znamenje dvojčkov

Luna v znamenju dvojčkov prinaša neobremenjenost in flegmatičnost.S težjimi nalogami pa se v teh dneh ne ukvarjajte, saj bi vas le razjezile. Ker so dnevi pred vami naporen čas, ko vas notranje napetosti silijo k dejavnostim, je presežek energije najbolje porabiti za sprostitvene športe in telovadbo. Branje globokih knjig vam ne bo dišalo, težko se boste poglobili v resne odločitve, zato si raje privoščite kakšen sproščen klepet preko spleta v družbi prijateljev.

Prehranjevalne navade lahko zaidejo v slepo ulico, ker boste posegali po bolj nezdravi hrani, saj se ji boste težko uprli. Modni stil in izbira oblačil vas ne bo preveč obremenila, saj vam bo pomembno le to, da se v njih odlično počutite. Kristali, ki bodo prebudili vašo moč so ahat, citrin in turmalin.

Kaj pravi dnevni horoskop, nedelja 27. december 2020?

Rojeni v znamenju kozoroga in dogodki na današnji dan:

  • Marlene Dietrich, nemško-ameriška filmska igralka, pevka
  • Jože Ovsec, slovenski slikar
  • Gérard Depardieu, francoski filmski igralec
  • Anton Rop, slovenski ekonomist, politik, predsednik vlade
  • Zoran Rožič, slovenski slikar in pesnik

Na današnji dan na slalomu v Lienzu v Avstriji Urška Hrovat zasedla tretje mesto. Apollo 8 uspešno pristane na Zemlji. Rodil se je Louis Pasteur, francoski mikrobiolog, kemik in Johannes Kepler, nemški astrolog, astronom, matematik. Umrl je Tomaž Šalamun, slovenski pesnik in Pierre de Ronsard, francoski pesnik.

Preberite tudi: KATERA ASTRO ZNAMENJA IMAJO NAJBOLJ PRIVLAČNO OSEBNOST?

Dnevni horoskop: nedelja 27. december 2020

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Večkrat se boste danes, ko se bo luna nahajala v dvojčkih vprašali, kaj si v resnici sploh želite. Pojavljali se bodo dvomi. Nekdo od bližnjih bo vplival na vas.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Izbrali boste pravi trenutek za družinski pogovor, a besede vam nikakor ne gredo z jezika. Za več fizične aktivnosti izberite mirno okolico, kjer vas ne bodo priganjali.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Uživajte v vseh majhnih stvareh, v spletnih pogovorih, v obujanju spominov in načrtovanju. Ugaja vam vse, kar je neobičajno, kar presega vsakdanje navade.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Priznajte, da ste se zmotili. Tako bo lažje tudi drugim, ki so ne krivi ne dolžni obstali kar na pol poti in vas čakajo. Ne zapirajte se vase, potrudite se glede dogovora.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Zanimiv dan z luno v dvojčkih je pred vami, še žal vam bo, da vse skupaj mineva prehitro, še preden se lahko na vse odzovete. Radi bi povedali vse naenkrat, kar bo nemogoče.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za nedeljo 27. decembra 2020

Danes bo vse zaradi ugodne lune v dvojčkih nekoliko lepše in boljše kot v preteklih dnevih, ko vas je spremljalo nekaj napetosti in slabe volje. Vse to je za vami.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Naenkrat boste spregledali glede nekaterih ljudi v svojem življenju. Današnji dan z vplivom lune v dvojčkih je odlična priložnost, da počasi obrnete novi list.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Ob vseh novostih boste začutili, da vas nikakor ne pustijo pri miru. To je dan z luno v dvojčkih, ko bi morali le taktizirati, kajti stvari se bodo prav kmalu spet zavrtele v pravo smer.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ne morete zavrniti nikogar, a tako se le zapletate v težave. Družinskim članom ne bo najbolj jasno, zakaj ste se umaknili in niste izpolnili vsega, kar so od vas pričakovali.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Ne boste več sproščeni in brezbrižni, ampak boste veliko razmišljali o napakah, ki bi jih bilo vredno popraviti. Ljubljeni osebi se marsikaj sploh ne bo zdelo problematično, zato vas bo zbadala.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ljubezen vas bo močno ogrela, prav tako pozornost. V družini vam bo danes najlepše, posebno ko se boste dogovarjali o skupnih podvigih, povezanih z domom.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Današnje sporočilo vas bo prepričalo, da imate prav. Luna v znamenju dvojčkov vas še vedno povezuje s klepetavostjo, prijateljica se bo v spletnem pogovoru končno bolj odprla.

Vas zanima: NOTRANJA MOČ, KLJUČ DO OSEBNE RASTI