Dnevni horoskop za nedeljo 26. julija 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 26. julija 2020.

Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Tudi če vas bodo danes želeli vznemiriti, jim ne bo uspelo, saj boste zaznavali le harmonijo.

Horoskop smernica za vsa znamenja: Pustite čustvom nekaj več svobode, ali pa se bolj potrudite v smeri odnosa, o katerem po tihem sanjarite. Strastno boste zagovarjali svoja stališča.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Luna je v znamenju tehtnice

Tempo življenja bo danes z luno v tehtnici živahnejši. V medsebojnih odnosih smo bolj obzirni, ljubeči, strpni in prijazni, nikar pa ne bodite preveč popustljivi. Ugodno za družabne in umetniške prireditve, romantiko, skrb za lepši videz, nakupovanje modnih oblačil, opremljanje doma, branje, pisanje in sprave sprtih strani.

Vaš videz bo danes na vrhu lestvice vaših prioritet, zato, se boste z veseljem podali v nakupovanje in si privoščili nekaj lepega samo zase, s pridihom elegance.

Danes praznuje Mick Jagger: Astro profil

Mick Jagger ima Sonce v prvi dekadi Leva, kar pomeni, da je zelo energična, zabavna in optimistična oseba. Veliko mu pomenita čast in videz, vendar pa ga označuje tudi pretiran ponos, gospodovalnost in samovšečnost. Luno ima v tretji dekadi Bika kar ga označuje kot pridno, delovno in vztrajno osebo, ki ljubi življenjska zadovoljstva in je osredotočen na materialno, težko pa sprejema novosti in spreminja svoje mnenje.

Ascendent v drugi dekadi Dvojčka, kaže na to, da je radovedna, prilagodljiva in praktična oseba, zgovorne in zabavne narave, manjka pa mu koncentracije in odgovornosti. Močan vpliv v njegovem horoskopu ima Mars, kar pomeni, da ima močno voljo in veliko delovne energije in zagona, da je vodja. Kljub temu, da ni vedno najbolj taktna oseba mu ljudje sledijo zaradi zagnanosti in energije, kar izžareva.

Rojeni v znamenju leva in dogodki na današnji dan:

Tvoje vizije bodo postale čiste, ko boš pogledal v srce. Kdor gleda zunaj, sanja; kdor gleda notri, se prebudi.

Carl Gustav Jung

Franjo Dominko, slovenski fizik, astronom
Albin Rudan, slovenski glasbenik, Avsenikov klarinetist
Mick Jagger, angleški rockovski glasbenik
Kevin Spacey, ameriški filmski igralec
Sandra Bullock, ameriška filmska igralka

Na današnji dan potres v Skopju zahteva 1.070 smrtnih žrtev. Umrla je Eva Peron, argentinska političarka in Rudolf Maister, slovenski pesnik, vojskovodja. Rodil se je švicarski psiholog in psihiater Carl Gustav Jung in slovenski kipar Peter Loboda.

Vas zanima NAJBOLJŠA DARILA ZA POSAMEZNA ASTROLOŠKA ZNAMENJA

Dnevni horoskop: nedelja 26. julij 2020

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Pustite si danes, ko bo luna v tehtnici sanjati, preživite dan z osebo, ki jo ljubite in vam veliko pomeni. Tudi, če ste samski, vas bo domišljija odnesla daleč stran, tja, kjer se dobro počutite.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Danes podarite malo nežnosti, s tem boste ljubečo osebo veliko bolj razveseli. Nima smisla, da na nekoga, ki si želi le nekaj vaše pozornosti, delate vtis z dragim darilom ali posebnimi presenečenji.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Danes se bo kljub umirjeni energiji tehtnice nekaj obrnilo na glavo. Ne prenesete pritiska oseb, ki se jim morate nenehno opravičevati zato, ker mislite drugače. Ne razburjajte se po nepotrebnem.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nekaj se bo danes močno zavleklo. Ne morete storiti veliko, da bi zadeve spremenili, lahko pa svoj čas koristneje uporabite ter storite več za svoje zdravje in boljšo fizično pripravljenost.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Če imate namen nekaj zaključevati, raje počakajte na jutri. Danes se osredotočite bolj na priprave in na scenarij dogajanja, ki je povezan s čustvenim nezadovoljstvom v zadnjih dneh.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za nedeljo 26. julija 2020

V današnjem dnevu boste naleteli na nekaj manjših hišnih težav. Ne morete mimo ljudi, ki vam ne povedo vsega, le pazite, da se ne bi prehitro razburjali. Mučijo vas tudi nihajoča čustva.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

V določeni situaciji danes, ko bo luna v tehtnici dobro premislite, ker se boste morda prehitro odzvali, posebno če vas vse skupaj spominja na zgodbo, v kateri nekoč niste bili najbolj spretni.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

V dopoldanskem času boste še malce utrujeni, saj vas je pretekla noč utrudila. Obiščite svoje najbližje, veseli bodo vaše pozornosti. Premislite o vseh zastavljenih ciljih, ter se ne bojte prihodnosti.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Niste dovolj odločni, zato vam bo nekaj izredno naporno. Zadev ne ocenjujte le na podlagi prvega vtisa. Še imate možnosti, pozanimajte se pri pravi osebi, z luno v tehtnici bo vse skupaj lažje.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Danes boste z nežno energijo delovali zelo romantično. Na prefinjen način boste reševali tisto, kar običajno prepuščate drugim. Če ste samski, pričakujte nekoga, ki vam bo polepšal dan.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Prepričevali vas bodo, toda kaj, ko sami niste povsem prepričani vase in v novo rešitev. Slej ko prej boste prišli do odgovora, medtem pa vas bodo žal večkrat spravili iz tira.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Današnje vzdušje bo skrivnostno in prepleteno s posebno čarobnostjo lune v znamenju tehtnice. Zdelo se bo, da ne morete več na pravi način nadzirati svojih čustev.

Preberite tudi FIZIOGNOMIKA: ANALIZA OBRAZNIH POTEZ