Dnevni horoskop za nedeljo 25. oktobra 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 25. oktobra 2020.

Dnevni horoskop za nedeljo 25. oktobra 2020. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, dan suverenosti. Konjunkcija med Soncem in Merkurjem bo obudila praktično razmišljanje, obogatila vaš um in vas popeljala k logičnim rešitvam naproti.

Dnevni horoskop smernica za horoskop znamenja: Zaradi morebitnih posledic, ki jih prinaša osebno vpletanje, danes situacija ne bo takšna, kot ste si jo zamislili.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Danes ob 22.18 uri preide luna v znamenje rib

Dan bo namenjen skrbi za zdravje, zato boste iskali razne informacije, kako bi izboljšali svoje počutje. Z ugodnim luninim vplivom lahko zablestite v kuhinji in pričarate nenavadno pojedino, ki si jo bodo gostje še dolgo zapomnili. Bolj intenziven učinek bodo imeli vitamin E, kurkuma in magnezij, zato si jih privoščite in ne pozabite na stik z vodo, tako in drugače. Vse, kar boste danes zaužili, predvsem alkohol, kavo, nikotin in zdravila, deluje veliko bolj intenzivno, zato skušajte biti zmerni.

Ljubezen in spolnost bosta umirjeni vendar intenzivni. Družinska druženja bodo zanimiva, težko pa se boste v določenih situacijah prilagodili. Umirjenost prihaja povečana bo želja po romaniki, zamikal vas bo tudi kozarec vina v dvoje, seveda ob soju sveč in nežni glasbi. Dan bo ugoden za spiritualne zadeve, duhovno rast, kreativno delovanje in meditacijo.

Do dobrega življenja vodita ljubezen in znanje – ljubezen ga navdihuje, znanje usmerja.

Bertrand Russell

Kaj pravi dnevni horoskop za nedeljo 25. oktobra 2020?

Rojeni v znamenju škorpijona in dogodki na današnji dan:

Janez Bitenc, slovenski skladatelj, pedagog
Jon Anderson, angleški pevec, Yes
Matthias Jabs, nemški kitarist, Scorpions
Kornelia Ender, vzhodnonemška plavalka
Katy Perry, ameriška pop pevka, tekstopiska

Na današnji dan so zadnji vojaki JLA zapustili ozemlje Slovenije. Rodil se je Fran Zwitter, slovenski zgodovinar in William Higinbotham, ameriški fizik. Umrl je Giorgione, italijanski slikar in Evangelista Torricelli, italijanski fizik, matematik.

Preberite tudi NAMESTO DA DOVOLITE STRESU, DA VAS POVOZI, GA PREMAGAJTE!

Dnevni horoskop: nedelja 25. oktober 2020

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Obdajte se s tistimi, ob katerih se dobro počutite, dovolite, da vam izrečejo kakšen prijeten kompliment, in začutite, da v tem ni nobenega sprenevedanja. Zaupajte.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Manjši glavobol vas bo spravil v slabo voljo. Popijte veliko čaja, umirite se in spet bo vaše počutje stabilno. Pomagal vam bo tudi napreden vpliv lune v vodnarju.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Potreba po varnosti v odnosu bo v današnjem dnevu v ospredju. Čutili boste željo po zlivanju z umirjenimi energijami. Polnost in čustvena svežina vas bosta dobesedno pomlajevali.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Brskanje po preteklosti prinaša danes več slabih kot dobrih trenutkov. Če je le mogoče, se izognite tovrstnemu početju. Partner se bo potrudil, da vam bo polepšal večer, ki bo z luno v ribah romantičen.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

V današnjem dnevu boste tako zelo psihično in fizično izčrpani, da boste pozabili na nekatera osnovna opravila. Zanimivo, tole obdobje od vas terja več, kot ste si zamišljali.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za nedeljo 25. oktobra 2020

Kdaj ste se nazadnje resnično usmerili vase. Ne samo ošvrknili, ampak dobro pogledali. Morda se bojite, da boste videli nekaj, česar morda v resnici nočete videti.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Čisto vsem željam danes zaradi hitre energije lune v vodnarju ne bo mogoče prisluhniti. Prej ko se boste s tem sprijaznili, boljše bo za vas in vaše delovanje. Vseeno pa naredite nekaj za svoje telo.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Ko bi vedeli, zakaj vas nekdo neprestano jezi, mu najverjetneje ne bi zamerili. Zagotovo se v tem odraža določena stiska, čeprav to ni dovolj dober izgovor za prerekanje.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ker so bile nedavne besede ljubljene osebe neprijetne, nanje ne smete pozabiti. Nič ne bi bilo narobe, če bi vprašali za vzrok nesramnosti, saj boste z luno v vodnarju hrepeneli po odgovorih.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Na določene stvari žal ne boste imeli velikega vpliva, zato se z njimi pretirano ne obremenjujte. Problemov se lotite počasi in zanesljivo, kajti samo tako vam lahko uspe.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Z vsem se radi soočate sami in na svoj način. Samostojnost je lepa reč, a ne pretiravajte. Nekdo vam bo odgovoril hitreje, kot ste pričakovali. Večer z luno v ribah bo nežen.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Končno boste tudi vi prišli na svoj račun. Zadovoljni in veseli boste kot že dolgo ne, kajti glavoboli povezani z nemirom vas bodo minili. Dajte si duška in si privoščite malo več sprostitve.

Preberite tudi ZNAMENJA, KI JIM JE VSEENO KAJ SI O NJIH MISLIJO DRUGI