Dnevni horoskop za nedeljo 24. maja 2020

Dnevni horoskop za nedeljo 24. maja 2020
Dnevni horoskop za nedeljo 24. maja 2020

Dnevni horoskop za današnji dan 24. maja 2020

Dnevni horoskop za nedeljo 24. maja 2020, evropski dan parkov. Astro novice in zabava s področja astrologije. Preverite smernice in napovedi, planetarni vpliv za astrološka znamenja. Horoskop smernica za vsa znamenja: Danes se vas bo močno dotaknil smisel za neodvisnost, na trenutke se lahko pojavi tudi osamljenost, ki jo boste znali premagati.

Dnevni horoskop nedelja
Dnevni horoskop nedelja

LUNA V ZNAMENJU DVOJČKA

V teh dneh prihajajo odlične zamisli za delovanje, vendar vam bo primanjkovalo vztrajnosti. Vse boste želeli narediti hkrati. Zaradi nestrpnosti in nemirna, ter zaradi hitrega odzivanja in razdrobljenosti idej in usmeritev, vam lahko zmanjka časa za vse, kar ste si zadali. Ta čas je obarvan z mladostnim preobiljem in navdušenjem.

Ključ tega obdobja je prevzetost z več različnimi idejami o stvareh, kot pa o stvareh samih. Prihaja razpršeno razmišljanje in pomanjkljiva motivacija pri doseganju večjih ciljev. Poudarjena bo površnost, komunikacija bo kratka, lahko pa se pojavi tudi komentiranje in razpravljanje, vendar globine tokrat ne boste dosegli.

Prihajajo nenadna presenečenja in nestanovitnost v odnosih. V enem trenutku boste želeli živeti tukaj in zdaj, v drugem trenutku pa boste skušali biti razumsko analitični.

Vitalnost in lepota so darovi narave za tiste, ki živijo v skladu z njenimi zakoni.

Leonardo da Vinci

Rojeni v znamenju dvojčka in dogodki na današnji dan:

Viktorija, britanska kraljica
Paul Paray, francoski dirigent, skladatelj
Mihail Aleksandrovič Šolohov, ruski pisatelj
Josip Aleksandrovič Brodski – Joseph Brodsky
Joe Dumars, ameriški košarkar

Na današnji dan se je rodila v Brooklynu rodila Priscilla Presley. Prav tako se je rodil eden največjih glasbenikov, Robert Zimmerman – Bob Dylan. Umrl je slovensko hrvaški pesnik Stanko Vraz.

Dnevni horoskop za današnji dan, nedelja 24. maja 2020.

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Zakomplicirali boste situacijo, ker predpostavljate, da vsi vedo to, kar veste vi. Krožijo različne govorice, zaradi katerih ima marsikdo napačne informacije. Umirite se in se zazrite vase.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Ne verjemite vsega, kar slišite in ne govorite neresnice naprej. Nekomu bi naredili krivico. Vedite, da so ljudje, ki venomer širijo govorice, običajno muhasti zavezniki, ki niso priljubljeni.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Priganjajo vas, kar bo imelo povsem nasproten učinek uprli se boste z molkom. Vzeli si boste več časa le zase in za premislek. Pazite na zdravje, napetost se odraža na področju črevesja.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Na dan bo prišlo nekaj, kar bo nekoliko spremenilo dozdajšnje načrte. Tokrat si morate priznati, da ničesar ne morete predvidevati. Nazadnje se boste na ves glas strinjali, da je tako še boljše.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

V zvezi z določenim načrtom bodite prilagodljivi, a pazite, da zaradi lune v dvojčkih ne izgubite rdeče niti. Nekdo vam bo želel pomagati, vendar nima potrebnih in zadostnih izkušenj.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za nedeljo 24. maja 2020

Navaden dan boste s pomočjo lune v dvojčkih lahko spremenili v čarobno doživetje, če boste prijazni do drugih in se ne boste spotikali ob malenkosti. Nekdo bi se vam rad zahvalil, dovolite mu.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Današnje razpoloženje bo nekoliko turobno. Z razgibavanjem telesa boste postali bolj živi in energični. Zavrtite si kakšno ritmično glasbo in z ugodno energijo lune v dvojčkih zaplešite.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Če si želite stabilnih odnosov, boste morali biti bolj prilagodljivi in iskreni. Sicer bi trenutno brez težav nekoliko priredili resnico, vendar je samo vprašanje časa, kdaj bo prišla na dan.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

V ljubezni se ne odločajte le na podlagi določenih slabših izkušenj. V današnjem dnevu bo vse drugače, lahko ste mirni. Lahko se pogovarjate tudi o prihodnosti, če boste pripravljeni prisluhniti.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Vzemite si čas za branje literature, ki vas bo razsvetlila. V odnosu do denarja boste zadržani. Nič ne bo narobe, če si privoščite malo več luksuza. Včasih vas lahko to celo dvigne.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Pogrešate več miru, posebno v ljubezenskih odnosih. Iz ure v uro se boste zaradi lune v dvojčkih odzivali različno. Za napetost je krivo tudi nekaj, česar še niste zadovoljivo rešili, zato vam še vedno krati miren spanec.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Radi bi nadoknadili izgubljeni čas, ko ste počivali ali okrevali, vendar ne gre kar tako, čez noč. Glede ljubezni boste bolj dejavni kot doslej in morda boste ob tem tudi nekoliko presenečeni.

Preberite tudi: tedenski horoskop ali mesečni horoskop.