Dnevni horoskop za nedeljo 22. novembra 2020

horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 22. novembra 2020.

Dnevni horoskop za nedeljo 22. novembra 2020. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Čeprav si boste želeli mirno in ustaljeno obdobje, vas notranji intenzivni občutki ne bodo pustili počivati.

Dnevni horoskop smernica za astro znamenja: Največji uspeh v današnjem dnevu za vas bo, da se boste lahko pomirili in nadaljevali z osebno rastjo, kar vam prinaša dobre rezultate.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Danes ob 5.06 uri preide luna v znamenje rib

Dopoldan je ugoden čas za timsko delo preko računalnika in nove projekte. V družbi prijateljev po telefonu, tudi tistih, na katere ste nekoliko pozabili, se boste počutili fenomenalno. Popoldan bo namenjen skrbi za zdravje, zato boste iskali razne informacije, kako bi izboljšali svoje počutje. Z ugodnim luninim vplivom lahko zablestite v kuhinji in pričarate nenavadno pojedino, ki si jo bodo gostje še dolgo zapomnili. Bolj intenziven učinek bodo imeli vitamin E, kurkuma in magnezij, zato si jih privoščite in ne pozabite na stik z vodo, tako in drugače. Vse, kar boste danes zaužili, predvsem alkohol, kavo, nikotin in zdravila, deluje veliko bolj intenzivno, zato skušajte biti zmerni.

Ljubezen in spolnost bosta umirjeni vendar intenzivni. Umirjenost prihaja povečana bo želja po romaniki, zamikal vas bo tudi kozarec vina v dvoje, seveda ob soju sveč in nežni glasbi. Dan bo ugoden za spiritualne zadeve, duhovno rast, kreativno delovanje in meditacijo. Pripravite primerno pomirjujočo kopel z eteričnimi olji kamilice, sivke in limone. Prijal vam bo dolg spanec, saj vas bo vodila želja po počitku.

Luna – Prvi krajec nastopi ob 5:45 uri

Prvi krajec prinaša dejaven čas. Veliko se boste ukvarjali sami s sabo. Povečana bo vaša lakota, zato boste ves čas iskali nekaj za pod zob. Izognite se sladkarijam in gaziranim pijačam. Presnovo lahko pospešite z uporabo bolj ostrih začimb. Mikali vas bodo internetni nakupi oblačil in obutve, vaš okus bo nihajoč, zato se zanesite tudi na mnenje prijateljice. Danes bo kraljevala bela barva, ki bo simbolizirala nežnost.

Kaj pravi dnevni horoskop, nedelja 22. november 2020?

Rojeni v znamenju streleca in dogodki na današnji dan:

  • Marija Grošelj, slovenska učiteljica in pisateljica
  • Marija Vera, slovenska gledališka igralka in režiserka
  • Miki Muster, slovenski kipar, ilustrator, animator
  • Boris Becker, nemški tenisač
  • Ville Valo, finski pevec

Na današnji dan je ustanovljena Academia philharmonicorum v Ljubljani. Margaret Thatcher odstopi s položaja predsednice vlade Združenega kraljestva. Rodil se je Charles de Gaulle, francoski predsednik in Metod Badjura, slovenski filmski režiser. Umrl je Erich Fried, avstrijski pesnik in John Fitzgerald Kennedy, ameriški predsednik.

Preberite tudi: OSEBNA RAST: LEKCIJE IZTEKAJOČEGA LETA ZA VAŠE ZNAMENJE

Dnevni horoskop: nedelja 22. november 2020

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Premislili se boste, a pazite, da nekaj ne bo trajalo v nedogled. Opustili boste zadevo, za katero niste čutili prevelikega navdušenja. Luna v znamenju rib bo odličen povod za romantiko.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Dobra volja, ki se bo prepletala skozi dan bo blagodejno vplivala na vaše počutje. Privoščite si branje literature ki lahko omogoči hitrejšo osebno rast in razvoj.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Želite si več počitka, a ne morete se popolnoma sprostiti. Preveč vas mučijo srčne težave, ki se že predolgo vlečejo. Luna v znamenju rib lahko vse skupaj še dodatno poglobi.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

V svojem stanovanju naredite danes, ko boste z luno v ribah zelo natančni čistko in pobrišite prah, da začutite svež zrak in novo energijo. Koristilo vam bo, takoj boste boljše volje.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Nekaj vam ne gre od rok tako, kot ste bili vajeni doslej. V mislih se vam prepleta nekaj drznega, kar je povezano osebo, ki se še ni odločila. Čakati ne bo enostavno.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za nedeljo 22. novembra 2020

V ljubezni boste z vplivom lune v ribah pripravljeni na bolj umirjene vibracije. Ne govorite preveč o skritih željah ali vsaj izberite prave besede, bolj tople in prijetne.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Odpravite se danes, ko bo luna v ribah na raziskovanje po svoji notranjosti. Zadovoljni boste, in to bo očitno tudi na vašem obrazu, zato se ne morete sprenevedati.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Danes boste kljub temu da je nedelja, razmišljali predvsem o delu in svojem finančnem področju. Nikakor se ne morete ustaviti, imate občutek, da obveznostim ni in ni konca.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

V ljubezni boste danes, ko bo luna v ribah nekje med prijateljstvom in drugačnimi, toplejšimi čustvi. Vaše srce se še ne more odločiti, zato nikar ne sestavljajte nerealnih zaključkov.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Bolj se v današnjem dnevu posvetite družinskim članom, ker že pogrešajo vašo razposajenost. Privoščite si daljši pogovor, vendar se izognite pretirani občutljivosti.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Pazite, kako boste ocenili nedavne dogodke. Kljubujete ljubljeni osebi, a le zato, ker ne vidite druge rešitve. Luna v ribah v večernih urah prinaša bogato domišljijo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Nikakor se ne morete iztrgati iz začaranega ljubezenskega kroga, tisto, kar se vam v tem trenutku ponuja, vam ne zadostuje. V prihodnosti si boste želeli zastaviti več.

Preberite tudi SPADATE MED ŽENSKE, KI ZNAJO PREMAGATI ČASOVNO BITKO?