Dnevni horoskop za nedeljo 19. septembra 2021

astro novice zabava
Dnevni horoskop za nedeljo 19. septembra 2021

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 19. septembra 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za nedeljo 19. septembra 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Na trenutke boste obstali v svojem svetu domišljije in notranjih vizij. Svoj obstoj boste opravičevali s koristnostjo, ali pa se boste znašli v svetu prividov.

Horoskop nasvet za današnji dan: Danes boste zadovoljni predvsem s svojimi notranjimi zaznavami in na trenutke celo nekoliko domišljavi.

horoskop
Lunin vpliv

Luna je v znamenju Rib

Ribi, ki predstavlja zadnjo znamenje zodiakalnega kroga, je po temperamentu flegmatično znamenje. Življenjsko obdobje je agonija in smrt, označuje konec zime. Njena zodiakalna funkcija je uničenje individualizma, združitev in posebnosti razvoja bodočega cikla preporoda. Ribe združujejo duhovne in gospodarske interese, pri tem pa se odlikujejo s čutom dolžnosti in tovarištvom. Razmere, v katerih živijo ribe, nanje intenzivno vplivajo, zato so pogosto nerazpoložene, ne da bi same natanko vedele zakaj.

Njihovo moč in modrost znanja izražajo s tem, da se znajo potopiti v dno brezna podzavesti in tam poiskati duhovne vrednote.

V dneh z luno v ribah se umirimo in umaknemo vase, hitreje bomo zaznavali zunanje impulze. Prednost dajemo zasebnemu pred javnim, toda v medsebojnih odnosih je kljub temu začutiti povečano sočutje, razumevanje in toplino. Pokaže se potreba po nesebičnem dejanju, zato je to ugoden čas za dobrodelne akcije, pa tudi za ukvarjanje z duhovnostjo, plesom, glasbo in slikanjem.

V vsakem življenju mora padati nekaj dežja.

Henry Wadsworth Longfellow

Rojeni v znamenju device in dogodki na današnji dan:

  • Sunita Williams, ameriška astronavtka, slovenskega rodu
  • Cristiano da Matta, brazilski avtomobilski dirkač
  • Victoria Silvstedt, švedska igralka, pevka, fotomodel
  • Aurelia Frick, lihtenštajnska političarka in pravnica
  • Danielle Panabaker, ameriška igralka

Na današnji dan ob razglasitvi Antona Martina Slomška za blaženega papež Janez Pavel II. drugič obišče Slovenijo. ZR Jugoslavija je bila izključena iz OZN. V ledeniku Ötztalskih Alp najdena 5.300 let stara mumija, Ötzi. Svečana razglasitev ustanovitve Univerze v Mariboru. Prvič predvajan film Parnik Willie, v katerem se pojavi Miki Miška. Brata Montgolfier pošljeta v zrak prvi balon na topli zrak s posadko. Rodil se je tudi Ivan Hribar, slovenski politik in France Bezlaj, slovenski jezikoslovec. Umrl je Konstantin Edvardovič Ciolkovski, ruski matematik, fizik, vizionar in Fran Maselj-Podlimbarski, slovenski pisatelj.

Ni pomembno to, v kar gledaš, pomembno je to, kar vidiš.

Henry David Thoreau
Kakšno razpoloženje lahko pričakujete danes?

Dnevni horoskop napoveduje, da bo razpoloženje nihalo iz ene skrajnosti v drugo.

Katera astro znamenja boste danes svoj notranji mir poiskala s prebiranjem duhovne literature?

Danes se boste potopili v prebiranje duhovne literature rojeni v zemeljskih znamenjih.

Preberite tudi: KOMU BO OBDOBJE MARSA V TEHTNICI NAJBOLJ NAKLONJENO?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Potrebujete pavzo, da bi se odločili glede najpomembnejšega vprašanja, posebno če je na določen način povezano tudi z ljubljeno osebo. Zaman ste žalostni, saj vas za vogalom čaka sreča.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

V preteklih dneh ste ustvarili sijajen vtis o svojih namenih. Zato se zdaj ne razburjajte preveč glede malenkosti in popazite v družbi domačih na svoje besede. Ne dovolite, da bi vas premagala trma.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Zaradi lune v ribah prihaja občutek, da se s prijatelji oddaljujete, a nehote ste sami zrušili most, ki je bil še pred kratkim trdem. Mogoče boste odkrili svoje napake in jih začeli popravljati.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Določene skrbi vas zaradi lune v ribah obremenjujejo veliko bolj kot po navadi. Ne delajte ničesar nepremišljeno. To ni v vaši naravi in prej ali slej bi se izkazalo, da ste storili napako.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Z domačimi se boste zaradi vpliva lune v občutljivih ribah sprli čisto po nepotrebnem. Ko boste razmišljali, kaj se je pravzaprav zgodilo, boste spoznali, da ste pravzaprav krivi tudi sami.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

V kočljivih situacijah običajno pokažete, da ste izredno močni. Ljubezen je prav tako blizu, saj bo luna v ribah močno prebudila čustva in vas popeljala k lepim energijam naproti.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Pretehtajte vse možnosti, preden se nečesa lotite. Škoda bi bilo izgubljati čas za misijo nemogoče, saj ga lahko porabite na več pametnejših načinov. Zaupajte nekomu ki se je že izkazal.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Trenutno vam z vplivom lune v ribah sanje pomenijo več kot realnost. V domačem okolju boste dali vse od sebe in tako lahko naredite nekaj koristnega za svoje telo in dušo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Lažje kot običajno se boste z luno v ribah prepustili toku dogajanja in radovedno pričakovali, kaj vam bo vse skupaj prineslo. Slabih možnosti ta hip pravzaprav ni na vidiku.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Znašli se boste v središču intenzivnega dogajanja, pri katerem vam marsikaj ne bo jasno. Ne izgubljajte časa z analizami, hitro naredite zaključek in pojdite čim prej dalje.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Spomnili se boste nečesa, kar bi vas lahko potolažilo in notranje pomirilo. Ne razmišljajte predolgo, tudi srčna priložnost je tako rekoč na dlani, zato jo skušajte ujeti.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Nekaj vam bo uspelo, tudi zato, ker ste končno obrnili novi list in se odločili za taktiko, ki je povsem drugačna od poznane. Lepo vam bo tudi, če ste pred kratim začeli z ljubezenskim razmerjem.

Vas zanima: NATAŠA JE RAZPETA MED MAMO IN PARTNERJEM