Dnevni horoskop za nedeljo 19. julija 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 19. julija 2020.

Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Čeprav boste želeli naprej, vas bo energija današnjega dne potegnila nazaj ter obudila lepe in manj lepe spomine.

Horoskop smernica za vsa znamenja: Vaš moralni občutek bo v današnjem dnevu poudarjen. Pri nekaterih dilemah vam bo odlično služil, zna pa se zgoditi, da si boste precej zakomplicirali vsakdanje opravke.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Luna je v znamenju raka

Ker znamenje raka povezujemo z domom, družino in potrebo po varnosti, ter izvorom bo danes poudarek na družini. Motivirajo nas čustva, naši odzivi postanejo nagonski, sprožajo jih nezavedne potrebe in želje.

Pri odločitvah se boste obotavljali, zato marsikaterega načrta ne boste pripeljali do konca. Vaša intuicija bo zelo intenzivna, saj bodo čustva determinirala vašo osebnost. Zaradi preobčutljivosti boste nekoliko neodločni ali celo podvrženi manjvrednostnim kompleksom. Najprej boste zaznali posledice svojih dejanj, šele nato tudi njihove razloge. Vaša ljubezenska nagnjenja bodo bolj čustvena kot čutna, v razmerjih boste iskali predvsem notranje dopolnilo in prijateljsko noto. Močno izražena bo želja po materinstvu ter skrb za druge.

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan:

Vladimir Vladimirovič Majakovski, ruski pesnik
Vinko Bitenc, slovenski mladinski pisatelj, pesnik, dramatik in esperantist
Herbert Marcuse, nemško-ameriški sociolog, filozof
Rosalyn Sussman Yalow, ameriška fizičarka in zdravnica, nobelovka
Urška Arlič Gololičič, slovenska operna pevka, sopranistka

Na današnji dan se je rodil Samuel Colt, ameriški izumitelj revolverja in Edgar Degas, francoski slikar, kipar. Umrl je Janez Puch, slovensko-avstrijski inženir, industrialec. V Nepalu odprejo narodni park Sagarmatha.

Vas zanima NA KATEREM PODROČJU GOJITE PREVISOKA PRIČAKOVANJA?

Dnevni horoskop: nedelja 19. julij 2020

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Pred vami je živahen dan z luno v znamenju raka. Veliko bo dogajanja na področju ljubezni. Tiste, ki bodo nosili negativno energijo, boste zelo hitro zaznali in se jim čim prej umaknili.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Dovolite si dan z luno v raku doživeti kot izziv, za nove ideje, za pogovore, za preskok, da vedno bolj prihajate do razumevanja, kaj je za vas pomembno in kaj je potrebno črtati.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Razveselili se boste nekoga, ki ga že dolgo niste videli. Dobra energija bo vplivala tudi na vaše osebno počutje in zdravje, za katero vam trenutno ni potrebno pretirano skrbeti.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Kvalitete, ki jih nosite v sebi bodo prekrasne, vendar bo potrebno narediti največ kot je mogoče in to brez občutka za celoto in brez pravega notranjega miru. Ne skrbite, uspelo vam bo.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Nežna energija prinaša danes več veselja in ustvarjalnega sodelovanja. Telefon bo zvonil pogosteje, zdelo se bo, da so se na vas spomnili vsi vaši prijatelji, ker jih imate zelo radi.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za nedeljo 19. julija 2020

Razmišljali boste o finančnem področju, čeprav danes ne boste mogli ničesar spremeniti. Iskali boste prave rešitve. Počasi, čas bo prinesel svoje, zato ne prehitevajte.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Obeta se vam veliko komunikacije. V odnosu z domačimi se lahko vznemirjenje zaradi vpliva lune v znamenju raka prevesi v stres. S humorjem boste dosegli veliko boljše rezultate.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Živahni boste, v svojem elementu, kar bodo opazili tudi domači. Prijetni pogovori bodo spodbujali dobro počutje in nove ideje. Vse skupaj se bo kljub luni v znamenju raka vrtelo zelo hitro.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Danes dogajanje ne bo ravno optimistično, vendar pa se lahko z okrepljenim občutkom za konkretno soočite z veliko obremenitev in rešite marsikatero težavo in si na koncu zadovoljno oddahnete.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Na zasebnem področju bo danes zaradi lune v raku prisotnega veliko stresa. Poskusite, če je le mogoče ohraniti prijateljski odnos z domačimi in skupaj nabirajte nove ideje za prihodnost.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Nekdo vam bo zelo jasno povedal, da se želi z vami družiti, a s to osebo se ne boste mogli sporazumeti. Obnovite raje zvezo s tistimi, s katerimi ste bili v zadnjem obdobju v slabih odnosih.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Strastno boste zagovarjali svoja stališča, tudi če se večina ne bo strinjala z vami. Neusmiljeno direktni boste, težko vam bo, če svojih idej ne boste mogli popeljati do konca.

Preberite tudi SPADATE MED ZNAMENJA, KI PREVEČ GOVORIJO IN PREMALO STORIJO?