Dnevni horoskop za nedeljo 17. oktobra 2021

horoskop danes
Dnevni horoskop za nedeljo 17. oktobra 2021

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 17. oktobra 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za nedeljo 17. oktobra 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Mednarodni dan OZN boja proti revščini. Bodite bolj razumevajoči z osebo, ki v tem trenutku ne more izpolniti prav vsega, kar pričakujete.

Horoskop nasvet za današnji dan: Nihče se ne more odločiti namesto vas, zato tega niti ne pričakujte. Odgovornost morate prevzeti sami.

horoskop.si
Luna je v znamenju Rib

Luna je v znamenju Rib

Dnevi z luno v ribah simbolizirajo psihizem, tisti mračni notranji svet v katerem se komunicira z višjimi vodniki. Primanjkovalo bo stanovitnosti, povečana bo vaša sprejemljivost za vtise. Občutili boste odtujenost od realnega pogleda, vaše notranje doživljanje pa bo zelo bogato. Potreba po združitvi vas lahko prisili v žrtvovanje svoje lastne osebnosti. Težko boste v teh dneh ohranili določeno enotnost, saj boste ves čas nihali med danimi možnostmi ter podlegali vplivom. Težavam in zapletom se boste v tem času raje umaknili. Na trenutke boste obstali v svojem svetu domišljije in notranjih vizij.

Svoj obstoj boste opravičevali s koristnostjo, ali pa se boste znašli v svetu prividov. Bližina vode vas bo prebudila.

Ugodno za počitek, mirne oblike razvedrila, bivanje ob vodi, poslušanje glasbe, meditiranje in iskanje sprave. V komunikaciji boste bolj zadržani ter zmedeni, kar je lahko posledica manjvrednostnih kompleksov. Pojavila se bo odvisnost od spremenljivih razpoloženj, ljubezen pa bo bolj čustvene kot čutne narave. Izrazite svoje skrite talente.

Vse bogastvo se začne v glavi.

Any Rand

Rojeni v znamenju tehtnice in dogodki na današnji dan:

  • Ferdo Godina, slovenski pisatelj
  • Anica Šinkovec, slovenska gledališka igralka
  • Eminem, ameriški rapper
  • Bernarda Žarn, slovenska TV voditeljica
  • Kimi Räikkönen, finski avtomobilski dirkač

Na današnji da je bilo odkritih 8 planetov izven našega Osončja. V Londonu na zahtevo Španije aretiran Augusto Pinochet. Che Guevara pokopan v kubanski Santa Clari. Mati Tereza dobi Nobelovo nagrado za mir. Albert Einstein emigrira v ZDA. S podpisom miru v Campoformiu ukinjena Beneška republika. Henry Bessemer patentira Bessemerjev postopek za cenejšo izdelavo jekla. Rodil se je Miroslav Malovrh, slovenski pisatelj, urednik in Rita Hayworth, ameriška filmska igralka. Umrl je Danilo Pokorn, slovenski muzikolog in Giovanni Gronchi, italijanski politik, književnik, filozof.

Za katera astrološka znamenja bo današnji dan povezan z ljubezenskimi podvigi?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste najbolj usmerjeni v ljubezenske zadeve rojeni v zemeljskih znamenjih.

Kaj vam prinaša konjunkcija med Luno in Neptunom?

V današnjem dnevu pričakujte zaradi konjunkcije poudrajeno čutno plat in nekaj zasanjanosti.

Išči sebe skozi sebe. Ne dovoli, da drugi upravljajo s tvojo potjo. To je tvoja pot, ostali lahko gredo s teboj, vendar nihče ne more naprej namesto tebe.

Indijanski pregovor

Preberite tudi: JUPITER V VODNARJU KONČUJE RETROGRADNI CIKEL ali SATURNOVNO DIEREKTNO GIBANJE PRINAŠA POVEZOVANJE

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

V družinskem okolju boste deležni zanimivih preobratov. V ljubezni tokrat potrebujete več pravega dialoga in direktnosti, v nasprotnem primeru se boste kmalu zopet znašli v slepi ulici.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Dogaja se vam preveč stvari hkrati, zato boste notranje nemirni. V odnosih boste preveč obremenjeni ali raztreseni, oddahnili si boste šele proti večeru. Storite več glede izboljšanja kondicije.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Sopihali boste proti vrhu, prepričani, da je prvo mesto tisto, ki ga morate osvojiti. Morda vas več sreče čaka nekje drugje, samo oči bi morali odpreti in se prepričati, kaj vam govori vaša intuicija.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Spodbuda vaših bližnjih in energija lune v ribah vam podarjata krila, da boste dokončali nekaj zahtevnega. Res bi bilo škoda, da obupate tik pred ciljem in ne pokažete vsega, kar znate.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Nagnjeni boste k idealiziranju stvarnosti, ter kompliciranju, prepričani, da vas nihče ne razume. Tako se lahko hitro opečete, čeprav se sami sebi zdite neranljivi in seveda tudi nepremagljiv.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Pozorni boste do svojih najbližjih, dan jim boste polepšali s prijaznostjo, ki jo prebuja vpliv lune v znamenju rib. Presenečeni boste, kako malo je včasih potrebno, da vse teče tako zelo gladko.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Nekatere stvari bodo zelo nerealno predstavljene, zato takšne govorice vzemite v zakup, dokler ne boste sami stoodstotno prepričani, kaj je resnica. V večernih urah boste veliko lenarili.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Izčrpani boste od tega, kar od vas pričakujejo v domačem okolju. Nehajte reševati tuje težave, ampak se bolj intenzivno posvetite sebi. Urejanje denarnih zadev lahko malce počaka.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Zaradi vpliva lune v ribah se boste lahko pohvalili z zelo močno razvito intuicijo, čustva s strani ljubljene osebe pa boste zaznali, še preden vam jih bo uspela zaupati. Bodite predvsem prilagodljivi.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Kljub temu da vas bo nekdo ves čas vztrajno provociral skušajte ostati prijazni in naklonjeni svojim bližnjim. Ne igrajte se s tem, da ste neiskreni, saj bi se vam lahko kaj hitro vse skupaj maščevalo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Niste se sposobni sprijazniti s tujimi odločitvami, posebno če imate občutek, da vas pravzaprav nekdo ne razume. Ničesar ne morete rešiti na hitro, zato najprej o vsem skupaj razmislite.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Odvečne napetosti, ki jo prinaša vpliv lune v vašem znamenju se otresite ob športnih dejavnostih. Ko se boste začeli odzivati, se bo obnašanje nekoga popolnoma spremenilo v pozitivno smer.

Vas zanima: KAKŠNA PREHRANA VAM USTREZA GLEDE NA PLANETARNE VLADARJE? ali NEKATERE ŽENSKE OD ZVEZE PRIČAKUJEJO PREVEČ