Dnevni horoskop za nedeljo 15. novembra 2020

horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, nedeljo 15. novembra 2020.

Dnevni horoskop za nedeljo 15. novembra 2020. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Mlaj bo vaša najboljša iztočnica, če ste utrujeni in brezvoljni, saj vas bo po tihem prebudil.

Dnevni horoskop smernica za astro znamenja: Opustiti boste morali določeno škodljivo obnašanje in se prilagoditi konkretnim situacijam, ki vas trenutno še precej obremenjujejo.

horoskop
Dnevni horoskop

Danes ob 16.47 uri preide luna v znamenje strelca

Čez dan zaradi povečane potrebe po spreminjanju, lahko zasledite uničevalno vedenje. Vaša sodba bo ostrejša, obarvana z močno intuicijo in prirojeno bistroumnostjo. Do večera boste hkrati močni in zadržani, vendar okretni v besedah in dejanjih, v kolikor vas bo kdo izzval. Čas je zelo neugoden za nova poznanstva, saj vas bo spremljalo nezaupanje, lahko pa se v teh dneh lotite reševanje starih vzorcev, pri čemer boste uspešni.

Popoldan, ko bo luna v znamenju strelca boste bolj površni in nedosledni. Najbolj vam bodo dišale športne aktivnosti, še posebej tiste v domači fitnes sobi. Proti večeru se boste veliko zabavali in družili preko interneta, malenkosti vas ne bodo zanimale, zato se boste najboljše počutili v dobri stari trenerki in toplem puloverju. Sanjali boste o potovanjih in nenavadnih doživetjih. Zamere se bodo umaknile vstran in z veseljem boste poklepetali tudi o svojih čustvih, vendar bolj na površinski ravni.

Danes nastopi Mlaj ob 6:07 uri

Danes vas bo spremljal Mlaj, ki vas bo popeljal k poglabljanju in intenzivnemu razmišljanju o sebi. To je zelo ugoden čas za razstrupljanje vašega telesa in pavzo s kakšnim zelenjavnim postom. Če se že nekaj časa neuspešno trudite prenehati s kajenjem ali drugimi razvadami, je sedaj čas več kot ugoden. To je čas primeren za jogo, meditacijo in ostale duhovne vaje. Z Mlajem boste polni optimizma.

Kaj pravi dnevni horoskop, nedelja 15. november 2020?

Rojeni v znamenju škorpijona in dogodki na današnji dan:

  • Irena Pavlič, slovenska narodna delavka in urednica
  • Anni-Frid Lyngstad, norveško-švedska pevka (ABBA)
  • Mihael Brejc, slovenski politik
  • Johnny Heitinga, nizozemski nogometaš
  • Veli-Matti Lindström, finski smučarski skakalec

Na današnji dan Anton Codelli pripelje prvi avtomobil v Ljubljano. Rodil se je Tone Svetina, slovenski pisatelj in Lea Fatur, slovenska pesnica, pisateljica. Umrla je Margaret Mead, ameriška antropologinja in Cixi, kitajska cesarica. Prav tako se je poslovil oče romana Quo Vadis, Henryk Sienkiewicz.

Preberite tudi: REVIJA VELIKI LETNI HOROSKOP ZA LEPŠI VSTOP V 2021

Dnevni horoskop: nedelja 15. november 2020

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Danes si lahko pomagate tako, da upoštevate različna mnenja ali sprejmete pomoč. Počasi se bodo stvari začele urejati in lažje boste zadihali, čeprav obveznosti ne bo nič manj.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Z veseljem se boste danes lotili hišnih opravil in pospravljanja. Energijo vam bo dajala tudi družba otrok oziroma mlajših, s katerimi se boste popolnoma sprostili. Učili se boste uravnotežiti stres in sprostitev.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Precej boste popoldne, ko luna preide v strelca razdražljivi in posledice bodo utrpeli predvsem vaši najbližji. Poskusite se malo sprostiti in poskrbite, da boste vse opravili pravočasno, ne glede na to, ali ste nervozni ali ne.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Pripravljeni boste na pogajanja in kompromise, kar bo prijetno otoplilo ozračje okoli vas. Majhne neprijetnosti naj vam ne pokvarijo dneva. Pazite, da vas ne zanese v neiskrenost.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Tistim, ki ste v razmerju, bo današnji dan z energijo Mlaja prinesel nekaj zelo dobrih novic. Dal vam bo tudi možnosti za uspeh pri ljubezenskih oziroma zakonskih zadevah. Samski pa boste danes doživeli nekaj neprijetnega.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za nedeljo 15. novembra 2020

Dogodki, ki se bodo zvrstili že na samem začetku dneva, bodo v življenje vezanih devic vnesli dodaten nemir in nezaupanje. Umirite strasti in danes ne sprejemajte velikih odločitev.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Pred samskimi ni najbolj miren dan, bo pa s čustvenega vidika vsekakor zelo zanimiv. Predvsem večer z luno v strelcu vam bo prinesel obilico novih spoznanj, ki bodo veliko obetala.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Danes pazite na svoje zdravje, saj se boste težko izognili prehladu. Ne obremenjujte se s tem, kaj drugi mislijo o vas ali vaših bližnjih. Vi ste edini, ki veste, za kaj gre in kako stvari v resnici stojijo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

V vse se boste hoteli vmešavati, da boste lahko najpametnejši in solili pamet drugim, zato se ne čudite, če rezultati ne bodo takšni, kot ste pričakovali. Bolj kot s spletkarjenjem vam bo uspevalo z iskrenostjo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Vezanim bo partner podaril nekaj lepega, saj bo s tem želel zgladiti napetosti. Dajte mu možnost, da popravi napake, konec koncev še vedel ni, da dela nekaj narobe. Samski pa boste doživeli preobrazbe.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ljudje bodo glede na vaša današnja opažanja preračunljivi in zahrbtni. Ne dopustite, da bi vplivali še na vas. Z ljubljeno osebo bosta sicer usklajena, prepirala se bosta le glede malenkosti.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Danes boste zaradi prehoda lune menjali razpoloženje, vztrajnost vam bo pešala, zato ne boste dosegali rezultatov, ki jih boste želeli. Občasno vam bo primanjkovalo energije, zato je najbolje, da dan preživite umirjeno.

Preverite tudi: Vaše zvezde danes