Dnevni horoskop za četrtek 9. septembra 2021

horoskop
Dnevni horoskop za četrtek 9. septembra 2021

Dnevni horoskop za danes, četrtek 9. septembra 2021

Predviden čas branja: 2 minutes

Dnevni horoskop za četrtek 9. septembra 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Končno boste s konjunkcijo med Luno in Merkurjem pripravljeni nadaljevati svojo zgodbo v visoki prestavi in zlahka boste preskočili kar nekaj stopničk hkrati.

Horoskop nasvet za današnji dan: Vaše telo bo prepleteno z ugodnimi vibracijami, povečana bo tudi skrb za zdravje.

horoskop
Luna je v znamenju Tehtnice

Luna je v znamenju Tehtnice

Danes bo za vas zelo pomembno, da vas okolica sprejme ter podpira. Na vsakem koraku boste iskali pravo pot za dialog in razumevanje, konflikti vas bodo močno vznemirjali, izogibali se boste spopadu. Prizadevali si boste za dosego višje duhovne stopnje, saj je tehtnica znak razpetosti med telesom in duhom. Umetnost in glasba vas bosta v teh dneh pomirili in vam pomagali poiskati vaše bistvo. V dobri družbi boste s prijetnim kramljanjem zagotovo našli svoje mesto.

Odvisni boste od razpoloženj, hitro se lahko izgubite, vendar lahko nato hitro postanete strastni in predani, tudi zvestoba vam bo v teh dneh ključnega pomena.

S svojim šarmom boste z lahkoto osvojili ljubljeno osebo. Danes se bo formirala resnična zavest, slaba stran pa je neodločnost, mlahavost, nihanje iz ene skrajnosti v drugo. V tem času se nikar ne lotite težjega dela in ne sprejemajte pomembnih, večjih odločitev.

Nihče ni svoboden, kdor ni samega sebe gospodar.

Claudius

Rojeni v znamenju device in dogodki na današnji dan:

  • Michael Keaton, ameriški filmski igralec
  • Matjaž Kek, slovenski nogometaš in trener
  • Adam Sandler, ameriški filmski igralec
  • Goran Višnjić, hrvaški filmski igralec
  • Luka Modrić, hrvaški nogometaš

Na današnji dan Tadžikistan razglasi neodvisnost. Nemčija sprejeta v Društvo narodov. Italija sprejme zakon o zaščiti države. Na letalskem mitingu v italjanskem Salgaredu se zruši Su-27. Rodil se je Matevž Langus, slovenski slikar in Lev Nikolajevič Tolstoj, ruski pisatelj, politik, publicist. Rodil se je tudi William Cranch Bond, ameriški astronom. Umrl je Franc Flere, slovenski harmonikar in Lojze Dolinar, slovenski kipar.

Za srečo je potrebna svoboda, za svobodo je potreben pogum.

Viktor Frankl
Kakšno počutje vam prinaša konjunkcija med Luno in Merkurjem?

Dnevni horoskop napoveduje, da je dan primeren za urejanje financ ter birokratskih zadev.

Katera znamenja zodiaka se bodo danes potopila v prijetno branje?

Danes se boste potopili v prijetno branje rojeni v vodnih znamenjih.

Preberite tudi: MESEČNI HOROSKOP ali RASTLINE, KI JIH LAHKO UPORABIMO ZA NEGO

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Ljubljena oseba bo zaradi lune v tehtnici zelo ljubeča, vendar se lahko naveliča vaših neprestanih obljub. Naučiti se boste morali bolj odločno ločevati med zasebnim in poslovnim življenjem.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Na delovnem mestu boste za različne zaplete, ki vam preprečujejo, da bi prišli do vrhunskega rezultata nekoga direktno obtožili. Izrazito si prizadevate za uveljavitev, vendar ne pretiravajte.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Zaenkrat se boste sprijaznili z dejstvom, da še ni prišel čas, da bi se premaknili stopničko višje. Previdno s financami, ne porabite vse zaloge. V nasprotnem primeru se boste znašli v nervozni situaciji.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Oseba, ki ji zaupate, bo s pohvalo doprinesla k zadovoljstvu, zato boste danes uspešni prav tisti, ki pri svojem delu potrebujete spodbudo. Napredujete lahko le notranje umirjeni.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Določeni posamezniki vam bodo ponudili koristne namige za uspešno kariero. Nekdo od bližnjih želi, da vložite več truda vase, saj se bodo na ta način osebne razmere izboljšale.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Ni vse tako negativno, kot se zdi na prvi pogled. Tolažite se, da vedno ne morete pričakovati pozitivnega razpleta. Pri delu preveč tvegate, zato se pripravite na manjši poraz.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Več kot veste, težje se boste odločili. Mnenja so različna, vendar ne vsa enako pomembna. Če ste vprašali kar vse po vrsti, bo morda najbolje, da zadevo, ki vas bremeni prespite.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Ocenjevali boste odzive na nekaj, kar ste naredili ali povedali. Predvsem vas bo zanimalo, kateri so iskreni in kaj se utegne skrivati za tistimi, ki morda niso. Luna v tehtnici povečuje zbranost.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Zelo zamišljeni boste sestavljali zadeve v celoto, pri tem vas bo nekoliko oviralo mnenje nekoga ki vam je blizu. Vaša odločnost bo v zatonu in težko se boste pravilno usmerili.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Končno veste, kaj bi morali spremeniti. Zdaj vam ostane le še to, da od idej preidete k dejanjem. Vse skupaj ne bo pretežko, saj ste v resnici komaj čakali, da se nekaj končno premakne.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Osredotočite se la ne informacije, ki vam lahko dejansko koristijo, in odmislite vse, kar je pretirano ali nerealno. Doma se morate bolj potruditi, da bi ohranili mir in soglasje v zvezi s pomembno zadevo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Danes se boste zaradi vpliva lune v tehtnici z veseljem lotili tudi najtežjih nalog. Vaše misli bodo usmerjene v napredek, na čustvenem področju pa bodo prisotne ljubeznive energije.

Vas zanima: TEDENSKI HOROSKOP ali ASTRO PROFIL ZNANIH: VOJKO BELŠAK