Dnevni horoskop za četrtek 6. maja 2021

horoskop
Dnevni horoskop za četrtek 6. maja 2021

Dnevni horoskop za danes, četrtek 6. maja 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za četrtek 6. maja 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Dokler vas položaj ne bo prisilil, da se spoprimete z dejstvi, tega zaradi vpliva konjunkcije med Luno in Neptunom ne boste storili.

Horoskop nasvet za današnji dan: Poskušajte se prilagoditi, sicer vas lahko vaša ostrina stane dobrih odnosov.

dnevni horoskop
Luna v znamenju rib

Luna je v znamenju rib

Zaradi današnje konjunkcije bo domišljija še bolj izrazita pojavi se lahko tudi odsotnost. Dnevi z luno v ribah simbolizirajo psihizem, tisti mračni notranji svet v katerem se komunicira z višjimi vodniki. Primanjkovalo bo stanovitnosti, povečana bo vaša sprejemljivost za vtise. Občutili boste odtujenost od realnega pogleda, vaše notranje doživljanje pa bo zelo bogato.

Potreba po združitvi vas lahko prisili v žrtvovanje svoje lastne osebnosti.

Težko boste v teh dneh ohranili določeno enotnost, saj boste ves čas nihali med danimi možnostmi ter podlegali vplivom. Težavam in zapletom se boste v tem času raje umaknili. Na trenutke boste obstali v svojem svetu domišljije in notranjih vizij. Svoj obstoj boste opravičevali s koristnostjo, ali pa se boste znašli v svetu prividov. Bližina vode vas bo prebudila.

Danes praznuje Goran Dragić: Astro profil

Goranovo Sonce se nahaja v znamenju bika, zato je njegova volja zelo intenzivna, je izjemno šarmanten, strpen in potrpežljiv. Uživa v dobri hrani, družbi in urejenem domačem okolju. Umetnost ali razvade so na vrhu njegovih zanimanj. Praktičnost in udobje sta pomembna zanj. Samo zato, ker se na prvi pogled zdi, da ni občutljiv, ne pomeni, da ni sposoben globokih čustev.
Če se v njem nabere preveč frustracij, ki se lahko pojavijo zlasti pri napadih ekstremne trmoglavosti, ima lahko težave z mirnim reševanjem teh čustev.

Goranova Luna se nahaja v ovnu, zato vedno verjame in zaupa vase, s svojimi dinamičnim pristopom bo vedno ambiciozno zakorakal proti cilju. Kvadrat med Luno in Marsom nakazuje, da mu pogum in bojni duh omogočata konkurenčnost in zmagoslavje, kar je zanj zelo pomembno.

Danes praznuje Tjaša Železnik: Astro profil

Sonce se je ob njenem rojstvu nahajalo v 9. Hiši Bika. Vodi jo neustavljiva želja po širjenju meja in svojih možnosti. Je večni optimist, ki se z največjim navdušenjem poda v nove pustolovščine. Privlačijo jo potovanja, študij, daljni kraji, filozofija in vse drugo, kar ji pomaga pridobiti nova spoznanja.

Njena luna se je ob rojstvu nahajala v znamenju Škorpijona v 4. Hiši. Krasita jo otroški šarm in brezmejna radovednost. Je rojena spogledljivka in se bo vedno trudila narediti vtis na ljudi, ki so ji všeč. Njen nedolžni šarm je lahko zelo nalezljiv, res pa je, da se včasih obnaša mladostno, ki želi po vsej sili dobiti tisto, kar si je zamislila. Je spontana, energična, nestrpna in strastna, kar pomeni, da življenje zajema s polno žlico in je v svojem delovanju zelo intenzivna.

Prvi človek, ki je nasprotnika zadel z žalitvijo namesto s kamnom, je bil začetnik civilizacije.

Sigmund Freud
Kako bo danes na vas vplivala konjunkcija med Luno in Neptunom?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste s konjunkcijo Lune in Neptuna zamišljeni, občutljivi, nezbrani in nezainteresirani za zadeve, ki so materialne narave.

Za katera opravila je današnji dan najbolj primeren?

Dan je zelo primeren za spiritualne zadeve, osebno rast in vpogled v globino duše ter prihodnost.

Preberite tudi: LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC MAJ 2021

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Do nekoga ste se obnašali grdo, kar ga je izredno prizadelo. Verjetno tega sploh niste nameravali, vendar ste to storili zaradi zadeve, ki vas je močno zmotila. Skušajte vse skupaj popraviti.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Na žalost vse zadeve zaradi lune v ribah ne bodo potekale po načrtih, spraševali se boste, kaj vam je storiti, da bi se stvari zasukale ugodneje za vas. Veliko boste naredili že, če boste prezrli zahrbtna nagajanja.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Zahteve v karieri bodo vse večje, težko boste danes, ko vas obdaja luna v ribah z vsem na tekočem. Pesimistični boste, saj ste v zadnjem času doživeli kar nekaj neprijetnih izkušenj.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Preveč se ukvarjate s službo in premalo z družino ter prijatelji. Vaši bližnji vas potrebujejo, vi pa zadnje čase veliko pozornosti posvečate delu. Ne skrbite, delo ne bo nikamor odšlo.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Samski levi, oddajali boste toplo in srčno energijo, ki bo naravnost privlačila. Pred vami je izredno ugoden dan, zato ga kljub pesimistični energiji lune v ribah izkoristite v svoj prid.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Danes boste spoznali, da tudi domači resnično verjamejo, da vam lahko uspe. Biti pa morate pozorni na nekoga, ki bi vam morda ob uspehu začel metati polena od noge.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Vse tiste naloge, ki so ostale nedokončane in vsi dogovori, ki so ostali v zraku, se bodo danes pojavile na plano in zahtevale vaše ukrepanje. Ne bodite preveč nervozni, saj vam bo le tako veliko težje.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

V karieri se vam bodo odprle številne možnosti, ki jih boste znali tokrat odlično izkoristiti. Dan vam bo zelo naklonjen, tudi na področju čustev, kjer boste malce navihani.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

V določenem okolju se ne boste počutili najbolje, čeprav svojo zadrego spretno skrivate. Ni razlogov, da bi se preglasno pritoževali, vseeno si morate priznati, da vas motijo tudi malenkosti.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Nekoga od domačih nikar ne poskušajte prepričati, da nima prav. Zares je povsem nesmiselno, da skušate na vsak način z glavo skozi zid. Nikar ne spreglejte dejstva, da se lahko vse obrne proti vam.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ljubezensko življenje se bo z luno v znamenju rib zavrtelo v neugodno smer, če ne boste hitro ukrepali. Krivde nikar ne valite na koga drugega. Raje se pogovorite in skupaj rešite problem.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Ne poskušajte se opravičevati za svoja dejanja, ker v tem primeru ne bo zaleglo. Oddolžite se z dejanji. Ne mislite, da bo preprosto. Marsikdo potrebuje ve časa, da stvar preboli.

Vas zanima: Mesečni horoskop MAJ 2021 ali KAJ NAM JE O LASEH IN STRIŽENJU POVEDAL FRIZER?