Dnevni horoskop za četrtek 6. avgusta 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, četrtek 6. avgusta 2020.

Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. V današnjem dnevu vas bo do resnice in odgovorov pripeljalo analiziranje preteklih intuitivnih občutkov.

Horoskop smernica za vsa znamenja: Če boste nadaljevali po začrtani poti, boste kmalu občutili zadovoljstvo in nov elan, zaradi katerega se pa lahko pripravite na nekaj ljubosumja s strani sodelavcev.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Luna je v znamenju rib

Danes z luno v ribah se umirimo in umaknemo vase, hitreje bomo zaznavali zunanje impulze. Prednost dajemo zasebnemu pred javnim, toda v medsebojnih odnosih je kljub temu začutiti povečano sočutje, razumevanje in toplino.

Pokaže se potreba po nesebičnem dejanju, zato je to ugoden čas za dobrodelne akcije, pa tudi za ukvarjanje z duhovnostjo, plesom, glasbo in slikanjem.

Danes praznuje Saša Lendero: Astro profil

Ker se je Sonce ob njenem rojstvu nahajalo v levu je zelo energična, vitalna, optimistična, zabavna, mladostna in radodarna oseba. Odlikujejo jo dostojanstvenost in plemenitost, samozavest in samozaupanje. V odnosih je odločna in se je pripravljena za tiste, ki ji ogromno pomenijo tudi žrtvovati.

Luna se je ob njenem rojstvu nahajala v znamenju škorpijona. Običajno verjame svojim instinktom, kar ji večkrat olajša odločitve. Občutek varnosti ji zbujajo močna pozitivna čustva, zato hrepeni po brezpogojnem partnerstvu, ki temelji na iskrenosti, intimi in medsebojnem zaupanju. Merkur v znamenju raku se izraža kot poudarjena dojemljivost, dar opažanja ter čut za besedno izražanje čustev. Vse najboljše!

Rojeni v znamenju leva in dogodki na današnji dan:

Gustav Strniša, slovenski pisatelj, pesnik
Andy Warhol, ameriški slikar
Katja Koren, slovenska alpska smučarka
Renate Götschl, avstrijska alpska smučarka
Vitantonio Liuzzi, italijanski voznik formule 1

Na današnji dan so ZDA na japonsko, mesto Hirošima odvrgle prvo atomsko bombo. Umrl je Miroslav Vilhar, slovenski pesnik, skladatelj, politik in Diego Velázquez, španski slikar. Rodil se je italijanski arhitekt Niccolo Salvi, avtor znamenitega rimskega vodnjaka, Fontana di Trevi. Prav tako se je rodil ameriški slikar, režiser slovaškega rodu Andy Warhol.

Preberite tudi LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC AVGUST 2020

Dnevni horoskop: za četrtek 6. avgust 2020

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Nepričakovani zapleti vas bodo z vplivom lune v ribah obarvali z nemirom, ki ga boste težko prikrivali. Če imate kaj povedati, boste to storili odkrito. Pri tem boste ostali vljudni, vse skupaj boste znali obrniti na šalo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Dan z luno v ribah boste začeli polni optimizma in pričakovanj, potem pa boste naglo začutili nekaj več utrujenosti. To je le trenutna šibkost, ki jo lahko pripišete napornim delovnim opravkom.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Nežna energija lune v ribah vam bo koristila. Napredovali boste postopoma korak za korakom. Obdajali vas bodo različni ljudje in postopoma lahko celo najdete svojo izgubljeno moč.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Če ste se v zadnjem času zapletli v večje konflikte, ne boste imeli miru. Možnosti za pameten pogovor so bolj majhne, umakniti se pa tudi ne morete, saj vas spremlja luna v znamenju rib.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Na področju kariere vas zaradi lepih vibracij lune v ribah nič ne more iztiriti. To dokazuje, kaj vse ste sposobni doseči, če ste popolnoma predani cilju. Za podjetje naredite veliko in to je vaša prednost.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za četrtek 6. avgusta 2020

V delovnem okolju boste zaradi nihanja razpoloženja pod rahlim pritiskom, toda na koncu vedno pokažete svojo iznajdljivo plat. Popoldne se udeležite razvedrilnih športnih aktivnosti.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Na delovnem mestu boste kljub luni v znamenju rib svobodni in neobremenjeni. Četudi se vam pripetijo kakšne neprijetnosti, to smatrate kot slabo stran službe. Ostajate izredno optimistični.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Sreča v ljubezni bo z luno v ribah plod pravilnih odločitev. Skrbno boste preučili situacijo in si ustvarili svoje mnenje. Tkali boste tudi nevidno nit harmonije, ki vam bo koristila na delovnem mestu.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

V današnjem dnevu, ko bo luna v ribah boste ostali vljudni, vse skupaj boste znali obrniti na šalo. Na področju ljubezni se lahko počasi nadejate boljšega počutja in razumevanja.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Precej se boste danes ukvarjali sami s seboj in svojo notranjostjo, čeprav trenutek, da bi prišli do globljih spoznanj, ni najboljši. Vsak dan ne more prinesti novih odgovorov. Ne poskušajte stvari narediti zlahka.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Iskrena ljubezen vam bo danes v pomoč. Jasno bo, da boste imeli v rokah škarje in platno. Tako boste zadeve izoblikovali po svoje in pri tem imeli tudi paleto navdiha, takšnega pravega.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Udarec s strani prijateljev vas lahko močno zaznamuje, zato pazite, da ne boste danes preveč sarkastični in nesramni. Vsi vendarle ne razumejo vašega črnega humorja, zato se raje zadržite.

Vas zanima: LESTVICA ZNAMENJ, GLEDE NA NJIHOVO TEŽAVNOST V RAZMERJU