Dnevni horoskop za četrtek 5. avgusta 2021

Horoskop
Dnevni horoskop za četrtek 5. avgusta 2021

Dnevni horoskop za danes, četrtek 5. avgusta 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za četrtek 5. avgusta 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Močne in strastne želje vas bodo vodile v borbenost in zmogljivost, vendar bo za dosego uspeha potrebno tudi tvegati.

Horoskop nasvet za današnji dan: Najbolj vas bo motilo, da se nizajo vedno iste napake, ki lahko na plano prinesejo nerešene stare vzorce in bolečine.

horoskop
Današnji Lunin vpliv

Luna je v znamenju Raka

Rak, četrto znamenje zodiaka, ki mu vlada Luna, predstavlja začetek poletja. Močna prispodoba notranjosti, nenadzorovanih globin in iracionalnih impulzov. Opisuje otroški svet in način prenašanja misli. Uteleša lunine lastnosti kot so pasivnost, domišljija in brezbrižnost. Vodno znamenje rak je flegmatično, materinsko, zaščitniško, občutljivo, plodno, ljubeče in domoljubno znamenje. Predstavlja nezaveden življenjski utrip, za katerega razum še ni prevzel skrbi nase. Prepletajo se romantika, fantazija in idiličnost. Ker znamenje raka povezujemo z domom, družino in potrebo po varnosti, ter izvorom je v teh dneh poudarek na domačem življenju.

Motivirajo nas čustva, naši odzivi postanejo nagonski, sprožajo jih nezavedne potrebe in želje.

Pri odločitvah se boste v tem času obotavljali, zato marsikaterega načrta ne boste popeljali do konca. Vaša intuicija bo v teh dneh zelo intenzivna, saj bodo čustva determinirala vašo osebnost. Zaradi preobčutljivosti boste nekoliko neodločni ali celo podvrženi manjvrednostnim kompleksom. Najprej boste zaznali posledice svojih dejanj, šele nato tudi njihove razloge. Vaša ljubezenska nagnjenja bodo bolj čustvena kot čutna, v razmerjih boste iskali predvsem notranje dopolnilo in prijateljsko noto. Močno izražena bo v tem času želja po materinstvu ter skrb za druge.

Dlje ko živim, bolj sem prepričan, da obstaja velika razlika med ljudmi, med slabotnimi in močnimi, velikimi in nepomembnimi, v energiji – nepremagljiva odločenost – trden namen in zmaga ali smrt.

Buxton

Rojeni v znamenju leva in dogodki na današnji dan:

  • Tone Partljič, slovenski pisatelj, dramatik, politik
  • Patrick Ewing, ameriški košarkar jamajškega rodu
  • Marine Le Pen, francoska političarka
  • Erik Guay, kanadski alpski smučar
  • Kathrin Zettel, avstrijska alpska smučarka

Na današnji dan v Sloveniji stopi v veljavo protikadilski zakon. Mariner 7 se približa Marsu. ZDA, Združeno kraljestvo in Sovjetska zveza podpišejo sporazum o prepovedi jedrskih poskusov. V Clevelandu je nameščen prvi električni semafor. Položen prvi delujoč telegrafski kabel pod Atlantikom, ki deluje manj kot en mesec. Rodil se je Neil Armstrong, ameriški astronavt in Franc Kolenc, slovenski prekmurski pisatelj. Umrl je Anton Ažbe, slovenski slikar in sir Alec Guinness, angleški filmski igralec.

Razmišljajte o sebi kot o zmagovalcu in storite tisto, česar se bojite.

Jeff Keller
Kako bo energija današnjega dne vplivala na naše košarkaše?

Čeprav je lunin vpliv v znamenju raka nekoliko obremenilen in razdražljiv, intenzivna energija Sonca v levu spodbuja pogum, moč in zmago.

Katera znamenja zodiaka se boste danes neprestano vračala v pretekle zaznave?

Dnevni horoskop napoveduje, da se boste v pretekle zaznave vračali rojeni v vodnih znamenjih.

horoskop.si

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali MESEČNI HOROSKOP AVGUST

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Nekoliko boste zaradi lune v raku neodločni. Zatekli se boste po pomoč k prijateljem. Potrebovali boste nasvet glede zadev v ljubezni, čeprav jih navadno rešujete popolnoma sami.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Pokažite, da ste še vedno vitalni ter v pravi formi. Nujno potrebujete več gibanja, nikar se ne zapirajte med štiri stene. Naj vam pomanjkanje časa in podobne reči ne bodo izgovor.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Do nekoga ste se obnašali zelo vzvišeno, kar ga je izredno prizadelo. Verjetno tega niste nameravali, vendar ste to storili zaradi družbe, ki vas je obdajala. Rešil vas bo optimizem.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Ko se boste odločili za soočenje uporabite moč argumenta, ne pa argument moči. Verjemite, tako boste precej lažje dokazali svoj prav. V karieri lahko pričakujete izboljšanje.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

V vas bo čutiti nežno energijo, ki bo privabljala ljudi in zato je pomembno, kakšne misli in energijo boste imeli v sebi. Vaša pozitivna pričakovanja bodo navdihnila marsikoga.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Vi znate biti zelo natančni, tudi kadar to ni potrebno. Morali se boste navaditi, da ne more biti vse tako, kakor ste si zamislili. V večernih urah, ko bo luna v raku prihaja več nežnosti.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Pri delu lahko pričakujete izboljšanje, ki pa bo zares zgolj naključno. Zanesite se na svoje misli, saj vas bodo popeljale v lepše trenutke, ki obljubljajo predvsem iskren odnos.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Zaradi lune v raku bo težko biti z vsem na tekočem, saj vas bodo čustva povlekla vase. To ste občutili tudi vi, saj ste v zadnjem času doživeli kar nekaj neprijetnih izkušenj in situacij.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Pripomba nekoga, ki vam veliko pomeni vam ne bo ravno po godu. Usmerite se v topel ter sočuten pristop. Ljubljena oseba bo razposajena kot že dolgo ne, še posebej zvečer.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Nekomu ugaja vaša družba, vi pa še niste prepričani, ali gre za nekaj dolgoročnega in globokega. Izkazalo se bo, da vas je skrbelo po nepotrebnem. Morda se vam izpolni želja.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Pozornost, ki jo bo od vas zahtevalo delo, se vam bo izplačala, sploh ko boste ugotovili, da lahko počasi morda celo napredujete. Tokrat se boste morali znajti sami, nihče vas ne bo rešil.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Denar vam je zelo pomemben, a tokrat se boste z luno v raku držali nazaj in le razmišljali o tem, kaj bi lahko spremenili. Morda boste prišli v kontakt z nekom, ki razmišlja popolnoma drugače.

Vas zanima: LJUBEZENSKI HOROSKOP ali NA KATEREM PODROČJU STE GLEDE NA ZNAMENJE FLEGMATIČNI?