Dnevni horoskop za četrtek 4. marca 2021

horoskop
Dnevni horoskop za četrtek 4. marca 2021

Dnevni horoskop za danes, četrtek 4. marca 2021

Dnevni horoskop za četrtek 4. marca 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Morda se boste zaradi svojega ega nekoliko lovili, kljub temu, da bo še vedno prisotnih nekaj ovir, ki pa jih boste danes lažje premagali. 

Horoskop nasvet za današnji dan: Vaše občutljivo jedro bo v današnjem dnevu ranljivo mesto zato se izognite temu, da vas kdo prizadene.

horoskop
Luna v znamenju

Danes ob 23.43 uri preide luna v znamenje strelca

Dopoldan lahko zaradi povečane potrebe po spreminjanju, zasledite uničevalno vedenje. Vaša sodba bo ostrejša, obarvana z močno intuicijo in prirojeno bistroumnostjo. Hkrati boste močni in zadržani, vendar okretni v besedah in dejanjih, v kolikor vas bo kdo izzval. Lotite se reševanje starih vzorcev, pri čemer boste uspešni.

Zvečer, ko luna preide v znamenje strelca pa boste sanjali o potovanjih in nenavadnih doživetjih. Zamere se bodo umaknile vstran in z veseljem boste poklepetali tudi o svojih čustvih, vendar bolj na površinski ravni. V nego telesa se ne boste preveč poglabljali, dovolj vam bo hranilna krema in že boste pripravljeni na nova doživetja. Lasne kure v tem času delujejo posebej dobro, barve so intenzivnejše, zato se posvetite lasem.

Mars preide v znamenje dvojčkov

Mars je planet, ki ni niti najbolj nežen, niti ne dopušča večjih napak. Mars je vladar naše življenjske vožnje in strasti. V četrtek, 4. marca se iz trmastega bika Mars pomakne v znamenje dvojčkov. V dvojčkih se bo nahajal do 23. aprila, ko preide v znamenje raka.

Noben prijatelj ni tako zvest kot je knjiga.

Ernest Hemingway

Rojeni v znamenju rib in dogodki na današnji dan:

  • Janez Strnad, slovenski fizik, popularizator naravoslovja
  • Jim Clark, škotski avtomobilistični dirkač Formule 1
  • Jason Newsted, ameriški nekdanji bassist iz Metallice
  • Kyriakos Mitsotakis, grški politik
  • Igor Štamulak, slovenski dramski igralec

Na današnji dan Ernest Hemingway dokonča novelo Starec in morje. Ustanovljen je bil nogometni klub Crvena zvezda. Franklin Roosevelt postane predsednik Združenih držav Amerike in napove program New Deal. Angleška kraljica Elizabeta II. je imenovala za viteza igralca Charlieja Chaplina. Rodil se je Josip Murn – Aleksandrov, slovenski pesnik in Josip Jurčič, slovenski pisatelj. Umrl je Konrad Žilnik, narodni heroj in Robert Henry Dicke, ameriški fizik, astrofizik, kozmolog.

Preberite tudi: Mesečni horoskop MAREC 2021

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Več svojega časa boste danes, ko je luna v škorpijonu posvetili zadnjim obveznostim, ki ste si jih začrtali pred kratkim.

Zvečer, ko luna preide v strelca boste imeli priložnost, da bi izvedeli nekaj več o ljubljeni osebi.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Danes boste delovali v skladu z energijo lune v škorpijonu, poudarek bo na povezanosti z vsem, kar vas obdaja. Vsako iskanje novosti bo prebudilo novo ustvarjalnost.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Zaradi lune v škorpijonu vas bo skozi dan spremljal občutek, da ste popolnoma nepremagljivi. Svojo energijo vsekakor izkoristite tudi tako, da si omislite nekaj novega.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Še vedno boste pod vznemirljivim vplivom preteklih dni. Novica, ki ste jo prejeli, vas bo presenetila, toda v pozitivnem smislu. Bodite bolj pozorni tudi na svoje zdravje.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

V današnjem dnevu bo zaradi lune v škorpijonu na vrsti nekaj nesporazumov, ki vas bodo razjezili. Ko se boste končno odločili izbrati na podlagi srca, bo vse skupaj lažje.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Tekom dne se vam vrača optimizem, ki vam bo pomagal priplezati višje, še posebej na lestvici priljubljenosti. Sami najbolje veste, kaj je prava resnica, zato malenkosti nikar ne prikrivajte.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Potrebujete več časa za temeljito analizo, čeprav se bo vse, kar se bo dogajalo, zavrtelo hitro in brez posebnih zapletov. Pazite pri športnih dejavnostih, saj niste dovolj pripravljeni.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Pred vami je večja in zanimiva poslovna priložnost. Vaše srce bo tokrat nemirno, saj se bo nekdo odzval na čuden način. V večernih urah, ko luna prehaja v strelca se bo vse skupaj umirilo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ne ozirajte se na manjši zastoj v ljubezenskih odnosih, nekdo ima z vami resne namene, čeprav vse skupaj deluje popolnoma drugače. Zvečer, ko luna preide v vaše znamenje boste pomirjeni.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

V naročje danes prihaja priložnost za poglobitev odnosa z ljubljeno osebo. Pomembno je, da prisluhnete, pozabite nekoliko nase in posvetite vso pozornost osebi, ki vas resnično spoštuje.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Optimistični boste in ugajala vam bo situacija, ki je povezana z osebnim napredkom. Usmerili se boste tudi v manjši razmislek in še posebej zvečer prisluhnili svojim željam.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

V družinskem krogu bo v današnjem dnevu prijetno. Srečni boste, da imate okoli sebe ljudi, ki vas razumejo in so vam pripravljeni ne glede na vse vedno priskočiti na pomoč.

Vas zanima: KAKŠEN SOSED ALI SOSEDA STE GLEDE NA ASTRO ZNAMENJE?