Mars prehaja v znamenje dvojčkov, pričakujte razigrane energije in lahkotne korake

Mars je planet, ki ni niti najbolj nežen, niti ne dopušča večjih napak. Mars je vladar naše življenjske vožnje in strasti. V četrtek, 4. marca se iz trmastega bika Mars pomakne v znamenje dvojčkov. V dvojčkih se bo nahajal do 23. aprila, ko preide v znamenje raka. V spremenljivem zračnem znamenju je nekoliko razpršen in manj osredotočen. Poleg tega, da bo komunikacija zelo razgibana, se lahko hitro razjezite ali razkrijete.

Besede bodo v tem obdobju vaše najmočnejše orožje. Uporabljali boste pronicljive in sarkastične besedne fraze, ki jih bo včasih težko razumeti.

Mars prehaja v znamenje dvojčkov, pričakujte razigrane energije in lahkotni koraki

Sposobni boste tvegati in narediti vse, da ujamete dobre argumente. Precej vznemirljiva energija nosi s sabo nekaj napetosti, nemir bo posledica vzponov in padcev, če se boste znašli na robu, lahko postanete nečimrni in nerodni. Svojo energijo boste usmerjali tudi skozi svoje roke, zato boste tisti, ki delate z rokami v tem obdobju bolj spretni. Privlačile vas bodo razne miselne uganke in igre, tokrat ne bo pomembno da zmagate, ampak da sodelujete.

Z noto prilagodljivosti boste uspevali predvsem tam, kjer se vam obetajo spremembe.

Lotili se boste številnih projektov hkrati, z namenom da se razširite. Resno zanimanje in garaško delo se bo umaknilo vstran. Koristilo vam bo, če se boste osredotočili na črpanje svoje energije, namesto da bi jo razpršili. Vsestranskost in zaničevanje rutine vas vodi v zabavna doživetja in to, da poskusite nekaj novega, drugačnega. Ker boste hkrati duhoviti in razdražljivi, se lahko zapletete v kakšen nesporazum.

Mars prehaja v znamenje dvojčkov, pričakujte razigrane energije in lahkotni koraki

Hrepeneli boste po raznolikosti, število tako imenovanih prijateljic in prijateljev na družbenih omrežjih pa se bo zagotovo povečalo.

Mars v dvojčkih uspeva v hitrih situacijah. Zlahka vam je lahko, če se ne bo dovolj dogajajo dolgčas in rutina bo tista, ki vas bo spravljala v slabo voljo. Pogosto se vam bo dogajalo da begate, da spustite eno stvar, ter nadaljujete z drugo. Všeč vam bo raznolikost in tako lahko uživate v različnih zadevah hkrati. Motivirale vas bodo ideje in morda boste med delom poslušali radio, gledali televizijo in še kaj.

Všeč vam bodo strasti, ki pritegnejo pozornost vašega radovednega uma, ki bo v tem obdobju pravi afrodiziak.

Mars prehaja v znamenje dvojčkov, pričakujte razigrane energije in lahkotni koraki

Toda Mars v dvojčkih ne obljublja ničesar trdnega, zaradi česar boste na trenutke čustveno nestanovitni. Če se bo v odnosih iskrilo, boste želeli da ta lepa energija traja. Odvračali boste težka poglabljanja in prenehali iskati odgovore na vprašanja povezana s preteklostjo. Ne glede na vse, preprosto se boste želeli učiti in izkusiti vse, kar življenje ponuja, seveda brez obžalovanja.

Vaše dejavnosti bodo povezane z dobrimi idejami, želeli boste biti na tekočem, zato boste ves čas spremljali aktualne novice, tudi trači bodo v tem obdobju na višji točki zanimanja. Skrivnosti boste težje obdržali zase, vendar pazite, da ne boste v zagonu povedali nečesa, kar bi moralo ostati skrito. Ker vas bodo navduševali spodbudni in intelektualni pogovori, lahko pričakujete nekaj duhovnih izmenjav, ki vodijo k dolgoročni stabilnosti.

Ob sebi boste potrebovali nekoga prilagodljivega, ki bo lahko sledil vaši nenehno spreminjajoči se osebnosti. Sposobni boste zapletene ideje povezati v enostavnejše oblike, zaradi česar boste odličen motivator.

Na katera znamenja zodiaka bo imel Mars v znamenju dvojčkov najmočnejši vpliv?

Najbolj intenzivno bo Mars v znamenju dvojčkov vplival na rojene v znamenju dvojčka, vodnarja, ovna in škorpijona.

Na kaj morate biti v času Marsa v znamenju dvojčkov še posebej pozorni?

V obdobju Marsa v dvojčkih morate paziti, da svoje energije preveč ne razpršite, ter da ne izdate kakšne skrivnosti.

Pripravljeno za Elle.si