Dnevni horoskop za četrtek 3. decembra 2020

Horoskop dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za četrtek 3. decembra 2020

Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, mednarodni dan invalidov. Danes boste poskušali popravljati in krmariti iz ene situacije v drugo, vendar se raje ustavite.

Dnevni horoskop smernica za horoskop znamenja: Pričakujte danes morebitno izgubo lastnega jaza, ter nekaj izgubljenih trenutkov, ko ne boste točno vedeli kako in kam naprej.

Horoskop dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Luna je v znamenju raka

Rak, četrto znamenje zodiaka, ki mu vlada Luna. Močna prispodoba notranjosti, nenadzorovanih globin in iracionalnih impulzov. Opisuje otroški svet in način prenašanja misli. Uteleša lunine lastnosti kot so pasivnost, domišljija in brezbrižnost. Predstavlja nezaveden življenjski utrip, za katerega razum še ni prevzel skrbi nase. Prepletajo se tudi romantika, fantazija in idiličnost.

Motivirajo nas čustva, naši odzivi postanejo nagonski, sprožajo jih nezavedne potrebe in želje. Pri odločitvah se boste v tem času obotavljali, zato marsikaterega načrta ne boste popeljali do konca. Vaša intuicija bo v teh dneh zelo intenzivna, saj bodo čustva determinirala vašo osebnost. Zaradi preobčutljivosti boste nekoliko neodločni.

Danes praznuje Julianne Moore: Astro profil

Njeno Sonce v znamenju Strelca je vedno optimistično naravnano, tako kot ona sama. Nič ji ni težko, vedno se v življenju znajde in ne prenese kompliciranja pretirane in analitičnosti. Uživa v spontanih odločitvah in svobodi. Luna v znamenju Dvojčkov je prodorna, komunikativna in ji vliva razigranost, s katero je v družbi zelo zaželena. Mars v znamenju Raka skrbi, da se ne vda prehitro, saj želi preveriti vse drobne malenkosti in biti o vsaki zadevi popolnoma prepričana. Družina ji ogromno pomeni in brez njene podpore težko funkcionira.

Venera v znamenju Kozoroga ji nagaja v odnosih z moškimi, saj se boji popolnoma prepustiti se in zares uživati. Ker se njen Saturn nahaja v znamenju Kozoroga, ji življenje prinaša ogromno omejitev, ki pa jih je s svojo močjo in borbenostjo sposobna premostiti.

Kaj pravi dnevni horoskop za četrtek 3. decembra 2020?

Rojeni v znamenju streleca in dogodki na današnji dan:

  • France Prešeren, slovenski pesnik
  • Fran Miličinski, slovenski pisatelj
  • Janez Škof, slovenski igralec, harmonikar in pevec
  • Janez Bončina – Benč, slovenski skladatelj, kitarist in pevec
  • Nika Zorjan, slovenska pevka

Na današnji dan je bila ustanovljena Univerza v Ljubljani, prvo predavanje slavista Frana Ramovša. Rodil se je Igor Lukšič, slovenski politolog in politik in Marjana Lipovšek, slovenska koncertna in operna pevka. Umrl je Andrej Otona Župančič, slovenski antropolog, akademik in Mirko Kunčič, slovenski mladinski pesnik in pisatelj.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali Tedenski Lunin horoskop

Dnevni horoskop: četrtek 3. december 2020

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Ob spletnem povabilu boste nekoliko nepripravljeni, čeprav tega nočete pokazati. Posvetujte se z nekom, ki vam je že večkrat svetoval. V ljubezni vas privlačijo bolj strastne energije.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Veliko denarja ste zapravili po nepotrebnem. Sedaj je pa čas, da naredite bilanco in ugotovite, kaj vse še morate poplačati. Luna v znamenju raka prinaša občutljivost.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Tako v službi kot doma se boste izkazali, nekdo vas spet opazuje v pozitivni luči. Dober vtis boste še izboljšali po dogovoru, ko boste dokazali, da glede pomembne zadeve mislite resno.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Ne morete rešiti vsega naenkrat, čeprav vas tokrat očitno nočejo pustiti pri miru. Premalo časa posvečate rekreaciji in skrbi za telo, kar se vam lahko danes malce maščuje.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Za začetek začnite malo drugače funkcionirati v svojem družinskem okolju, ker vas nekdo že precej postrani gleda. Z energijo lune v znamenju raka boste bolj občutljivi.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za četrtek 3. decembra 2020

Minilo bo kar časa, preden boste dojeli, da pravzaprav pretiravate in se preveč ukvarjate s podrobnostmi, ki so nepomembne za vas. Poglobite se v bistvo in rezultati bodo očitni.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Pohitite, čeprav vas bo vsak pogled na urnik prestrašil. Vseeno imate veliko razlogov za večjo dejavnost, tudi zato, da bi čim prej spremenili tisto, kar vam že nekaj časa ne ustreza.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Čustva bodo danes zaradi vpliva lune v raku kar vrela iz vas. Z lahkoto se boste poglobili v pogovor z ljubljeno osebo, ki ga še nekaj časa nazaj niste bili sposobni speljati.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Niste dovolj pozorni na stvari, ki bi se že jutri lahko obrnile proti vam. Vztrajate in imate občutek, pravzaprav upanje, da vam bodo odpustili tudi večje spodrsljaje. Pripravite si rezervni načrt.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Z nekom se ne razumete najbolje tudi zato, ker žal izbirate napačne načine. Soočita se. To bo edina možnost, da pojasnite stališča in izboljšate odnos v pravi smeri.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Nič ni tako lepo, da ne bi moralo biti lepše. Ukvarjali se boste s svojim telesom in s svojim videzom. Luna v raku pa bo poskrbela tudi za to, da bo notranjost bolj umirjena.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Vse je na vaši strani, čeprav v ljubezni še vedno plavate med različnimi pogovori, možnostmi in namigi. To je nekaj, kar vas lahko le obremeni, zato nadaljujte spontano in vse se bo rešilo.

Vas zanima Mesečni horoskop december ali HOROSKOP IN LJUBEZEN: UJEMANJE STRELCA