Dnevni horoskop za četrtek 25. marca 2021

materinski dan
Dnevni horoskop za četrtek 25. marca 2021, materinski dan

Dnevni horoskop za danes, četrtek 25. marca 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za četrtek 25. marca 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, materinski dan. Drage mame! Vse lepo vam želimo ob materinskem dnevu! Več bo globokih pogovorov, manj bo ljubosumja, tudi notranje napetosti se danes umikajo vstran od vas.

Horoskop nasvet za današnji dan: Polni energije, moči in ciljev boste reševali zadeve, ki so nastale v preteklosti. Vse slabe stvari boste pustili za seboj.

materinski dan
Dnevni horoskop za meterinski dan

Luna je v znamenju leva

Lev, peto astrološko znamenje, ki ga simbolizira Sonce je po temperamentu kolerično, sicer pa očetovsko, ponosno in ustvarjalno. Označuje sredino poletja, zodiakalna funkcija pa je uveljavitev in obvladanje. Je simbol življenjske moči in sončne suverenosti, povezan s toploto in svetlobo.

Luna v levu danes prebuja veselje in drobne radosti ter pozornosti.

Čeprav bo vaše telo danes stabilno, vas lahko nakopičen stres potegne navzdol. Pretiran tempo lahko privede do izčrpanosti ali napetosti in napadov panike. Ker lev prevladuje srcu, lahko čustveni zapleti sprožijo občutke panike in težav s krvnim tlakom. Lažje kot običajno se boste odločali, prodirali boste bolj samozavestno. Pojavili se bodo topli občutki, s katerimi boste delili najlepše komplimente.

Danes praznuje Irena Yebuah Tiran: Astro profil

S Soncem v znamenju ovna nima časa za pretirano razmišljanje, saj se njeno življenje premika z intenzivnim tempom. Luna v ovnu nakazuje na pogum, entuziazem, neodvisnost. Vedno verjame in zaupa vase, s svojimi dinamičnim pristopom bo vedno ambiciozno zakorakala proti cilju. Ko nekaj občuti s svojim intenzivnim šestim čutom, bo takoj začela delovati na tem področju in iskati odgovore. Z bujno domišljijo je polna navdiha in zelo emocionalna.

Vse kvalitete zna izkoristiti na profesionalni ravni. S svojim občutkom za estetiko ima rada umetnost in lepoto. Njene prednosti so inteligenca, široko znanje in širok pogled na življenje, v katerem je običajno srečna in uspešna, z ljubeznijo do učenja, potovanj in pogovorov z ljudmi. Ljudem je všeč njen slog komuniciranja, saj besede in ideje neprekinjeno pojejo iz njenih ust.

Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in na veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.

Tone Pavček

Rojeni v znamenju ovna in dogodki na današnji dan:

  • Arturo Toscanini, italijanski dirigent
  • Flannery O’Connor, ameriška pisateljica
  • Aretha Franklin, ameriška pevka
  • Elton John, angleški glasbenik
  • Jurij Zrnec, slovenski igralec

Na današnji dan je bilo prvo tekmovanje v smučarskih skokih na novi planiški Bloudkovi letalnici. Slovenska skupščina sprejme srednjeročni načrt razvoja Slovenije. Jure Košir je nastopil na svoji poslovilni tekmi. Rodila se je ameriška igralka Sarah Jessica Parker in Stefka Kostadinova, bolgarska atletinja. Umrl je Milan Štante, slovenski pisatelj, pesnik in Filip Kumbatovič Kalan, slovenski pisatelj.

Katerim znamenjem dnevni horoskop napoveduje sproščen in prijeten dan?

Dnevni horoskop napoveduje sproščen in prijeten dan rojenim v znamenju bika, raka in devica.

Katera astro znamenja boste danes razmislila o pomembnih vrednotah?

O pomembnih vrednotah boste danes razmislili rojeni v znamenju tehtnice, kozoroga in vodnarja.

Preberite tudi: MATERINSKI DAN: IZRAZITE HVALEŽNOST

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Na finančnem področju lahko pričakujete pomoč.

Morda bo šlo zgolj za nasvet ali pa celo za denarno pomoč. Spremenili boste način razmišljanja, začeli boste bolj zaupati.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Končno se boste z luno v levu opogumili in sami naredili korak naprej v ljubezenski zadevi, ki že nekaj časa stoji na mestu. Dovolj vam je neodločnosti, želeli boste hitre rezultate.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Prav pokali od dobre volje ne boste, vendar razlogov za prepir ni treba iskati, še prehitro se lahko pojavijo sami. Denarne skrbi vam ne bodo dale miru, o njih se boste želeli pogovoriti.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Kjer je ljubezen, sta tudi sreča in uspeh. Če vložite v za vas pomemben odnos le malce energije, vam bo uspeh zagotovljen. Luna v levu bo povečala vašo samozavest.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Težave doma bodo zaradi vpliva lune v znamenju leva prišle na dan. Ne dovolite, da vaša trma pripelje do težav, ki jih ne boste mogli več zlahka rešiti. Zvečer se potopite v čustven svet.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Današnji dan bo ugoden za uvajanje novosti in dajanje pobud. Počutje bo danes tako dobro, kot že dolgo ne. Zvečer pa si privoščite sproščujoč spletni klepet s prijatelji, ki vas bodo nasmejali.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Danes boste zapadli v nenavadno razneženo čustveno stanje. Posebni osebi boste pihali na srce. Samski se boste z ognjeno energijo zapodili v spletne klepetalnice.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Dovolj prepričljivi boste, da premagate strah. To vam pomaga pri pomembnih sestankih in pogajanjih ter med prijatelji. Le v ljubezni se boste ponovno zavrteli v začaranem krogu.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Pred vami ni najbolj idealen dan, kljub temu da vas spremlja luna v levu. Vezani se boste najlažje izognili stresu in prepirom tako, da se izognete ljubljeni osebi vsaj v kočljivi situaciji.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Bodite pozorni na svojo finančno situacijo. Danes je priložnost, da naredite nekaj večjih in intenzivnih sprememb, ki vam bodo omogočile svobodo, ki si jo tako zelo želite.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Če ste se pred kratkim odločili izkoristiti ugodne okoliščine, ste se čisto pravilno odločili. Tudi preostalim v vašem ožjem krogu se bo prileglo malo več lenarjenja.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

V današnjem dnevu z luno v levu se lahko zgodi, da boste pričeli dvomiti vase, toda za vašo prihodnost in psihično stanje je bolje, da ne dvomite in le spontano zaupate.

Vas zanima: LESTVICA: OD NAJBOLJ STROGE DO NAJMANJ STROGE MAME