Dnevni horoskop za četrtek 23. septembra 2021

horoskop
Dnevni horoskop za četrtek 23. septembra 2021

Dnevni horoskop za danes, četrtek 23. septembra 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za četrtek 23. septembra 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, dan slovenskega športa. Pomagajo vam lahko določene izkušnje in prepričanje, da boste zadevam, ne glede na vse, kos, čeprav ste utrujeni.

Horoskop nasvet za današnji dan: Odločitve bodo tiste, ki lahko prinesejo napredek na osebni in duhovni ravni. Pokazale se vam bodo nove poti.

horoskop
Luna v znamenju

Danes ob 14:38 uri Luna preide v znamenje Bika

Dopoldan o dolgčasu ne bo niti sledu. Pogovori bodo jasni in razumljivi, nikakor globoki, hitro pa lahko naletite na nervozo, še posebej če boste na nekaj predolgo čakali. Pojavijo se lahko nepremišljena, nekontrolirana dejanja in večja tveganja. Izkoristite vse priložnosti in urno sledite svoji spontanosti. Vsega se boste lotili z več elana in z lahkoto boste dokončali nekaj, kar vas bremeni že nekaj dni. Prihaja tudi brezobzirnost in težje razumevanje dejstev, ki jih lahko spregledamo.

Ugodno za pričetek del, ki jih želimo dokončati hitro, pa tudi za dajanje pobud, podpis pogodb, poučevanje, kratke poti, šport in rekreacijo, mehanična dela ter ukvarjanje z živalmi.

Popoldan pa prihaja z luno v biku notranja umirjenost. Tokrat bi se lahko soočili s svojo neodgovornostjo in ugotovili, kako trdno resnično stojite na realnih tleh v življenju. Dokažete lahko svojo sposobnost sporazumevanja, moč vodenja, saj prihaja čas usmerjanja energije v nove podvige. Živahnejše bo postalo tudi delovanje spolnih hormonov in vaše spolno poželenje bo naraslo. Pojavi se lahko tudi nekaj ležernosti, zato si nikar ne zadajajte pretežkih opravil.

Živi za danes. Počasi umira, kdor postane suženj navad, ki si vsak dan postavlja iste omejitve, kdor ne zamenja rutine, kdor si ne upa zamenjati barv, kdor ne govori s tistimi, ki jih ne pozna.

Pablo Neruda

Rojeni v znamenju tehtnice, dogodki na današnji dan:

  • Ray Charles Robinson, ameriški pevec soula
  • Julio Iglesias, španski pevec
  • Bruce Springsteen, ameriški rock glasbenik
  • Paolo Rossi, italijanski nogometaš
  • Zvonko Černač, slovenski politik in pravnik

Na današnji dan leta 2004, prometu predajo največji in najdaljši slovenski viadukt Črni Kal. Armenija postane neodvisna država. V New Yorku zakopljejo časovno kapsulo (ženski klobuk, moška pipa, mikrofilmi), ki naj bi jo zanamci odprli leta 6939. Kraljevina Hidžas in Nedžd se preimenuje v Saudovo Arabijo. Rodil se je tudi Aldo Moro, italijanski premier in Fran Maselj-Podlimbarski, slovenski pisatelj. Umrl je Aci Bertoncelj, slovenski pianist, pedagog in Ignacij Borštnik, slovenski gledališki igralec, režiser. Umrl je tudi Pablo Neruda, čilski pesnik.

Kakšne energije prinaša današnji dan?

V današnjem dnevu boste vztrajni in delovni, povečana bo tudi potrpežljivost.

Katera astro znamenja boste danes bolj svojeglava in trmasta?

Dnevni horoskop napoveduje da boste najbolj svojeglavi rojeni v znamenju bika, kozoroga in vodnarja.

Ne premišljuj. Samo začni.

Rich Roll

Preberite tudi: KAKO SONCE V TEHTNICI VPLIVA NA VAS?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

V ljubezni vam bo dopoldne, ko se bo luna še nahajala v ovnu še vedno zanimivo, tudi če ne poteka prav vse po vaših načrtih. Bodite bolj razumevajoči z ljubljeno osebo, ki bi vas rada presenetila.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Nekaj se vam bo zdelo preveč dobro, da bi bilo resnično. Usmerite se v konkretne cilje, kar z luno v znamenju bika popoldne ne bo težko. Povečuje se tudi vaša želja po napredku.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Ne poslušajte samo treznega razuma, temveč pustite, da spregovorijo tudi srčne zadeve. Nervozo zadnjih dni bo zamenjala želja po globokih čustvih, pripadnosti sorodni duši in tihi sreči.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Malce popazite kaj počnete, vendar ostanite kljub temu zvesti sebi in svojim prepričanjem. Zavedajte se, da živite svoje življenje in uporabljate tiste možnosti, ki jih imate.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Pri poslovnih zadevah boste neprevidni, posebno v odnosih z ljudmi, ki so veliko bolj iznajdljivi kot vi. Izkazalo se bo, da nič ni prav preprosto, zato se pripravite na nove pogoje.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Vsi okoli vas in tudi vi boste pričakovali pozitiven izid. Dan bo precej napet in naveličali se boste čakanja. Čeprav ne boste želeli priznati, se bodo odvijale v podzavesti stvari, ki vas bodo vznemirjale.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Samske tehtnice se boste danes počutile ujete v vseh obveznostih, zato boste mnenja, da se ne posvečate dovolj svojemu ljubezenskemu področju. Naredite nekaj glede izboljšanja.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Počutje bo postalo stabilno in počasi se boste prebudili. Vseeno pa se posvetite svojemu telesu in fizični kondiciji. Doživeli boste prijetno presenečenje, ki vas bo nasmejalo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Na področju kariere ne morete pričakovati pomoči. Tokrat morate vse postoriti sami, kar bo za vas tudi precej nehvaležna naloga. Morda je težavno to, da se ne želite prilagoditi.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Na delovnem mestu boste popoldne, ko luna preide v bika opravili vse obveznosti. Vse vam bo šlo dobro od rok, zato lahko pričakujete primerno plačilo ter simpatično pohvalo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Poskusite se dogovoriti glede pomembnih delovnih obveznosti. Morda je bolje, da preložite zabaven trenutek ali pa se posvetujete z nekom, ki je izredno miren. Poiščite boljše informacije.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Uspelo vam bo, da se boste končno otresli starih bremen. Zdelo se vam bo, da se vam je po dolgem času zgodilo nekaj lepega, končno boste lahko zadihali sproščeno in samozavestno.

Vas zanima: STE SPOSOBNI OBVLADOVATI SVOJA ČUSTVA?