Dnevni horoskop za četrtek 22. aprila 2021

Svetovni dan Zemlje
Dnevni horoskop za četrtek 22. aprila 2021 - Svetovni dan Zemlje

Dnevni horoskop za danes, četrtek 22. aprila 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za četrtek 22. aprila 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, dan planeta Zemlje – Svetovni dan Zemlje. Danes vas bodo zmotili tisti, ki preveč govorijo in obljubljajo, vendar brez konkretne osnove.

Horoskop nasvet za današnji dan: Osredotočite se na globlje probleme v odnosih ali pri delu, kar vam bo podarilo občutek notranje moči.

horoskop
Svetovni dan Zemlje

Danes ob 15.08 uri luna preide v znamenje Device

Dopoldan ko je luna v znamenju leva, prihaja čustvena odprtost ter veliko navdušenja, zato bodo vaše zamisli naletele na plodna tla. Na diplomatski način boste lažje rešili razne napetosti v odnosih, tudi vaše izražanje bo bolj sproščeno. Pravi čas, da se vam utrnejo zanimive, nenavadne ideje, ki jih boste z veseljem tudi udejanjili. Vaša energija bo na višku.

Popoldan, ko luna preide v znamenje device boste iskali kotiček zase, vendar se boste težko popolnoma prepustili. Med čiščenje, ki bo na prvem mestu, spadata tudi čistoča telesa ter skrb za zdravje in osebno higieno. Vedno bolj vas bo začela zanimati zdrava prehrana, zato se boste poglobili v prebiranje člankov in literature na to tematiko. Več kot odličen dan za pričetek diete. Poiščite kakšen nov, zdrav recept, ki vas bo navdušil, vendar izberite bolj enostavnega, saj vaše kuharske sposobnosti ne bodo ravno na vrhuncu.

Zemlja ima glasbo za tiste, ki poslušajo.

William Shakespeare

Rojeni v znamenju bika in dogodki na današnji dan:

  • Zofka Kveder, slovenska pisateljica
  • Izidor Cankar, slovenski umetnostni zgodovinar, pisatelj
  • Donald Tusk, poljski politik
  • Sheryl Lee, ameriška filmska igralka
  • Janko Narat – Jenki, glasbenik, humorist, pevec in kantavtor

Na današnji dan je bil v Gorici ustanovljen prvi slovenski zavod za gluhonemo mladino. S podpisom dunajskega sporazuma si Nemčija in Italija razdelita ozemlje Slovenije. V Parizu začnejo graditi Bastiljo. Rodil se je Vladimir Iljič Uljanov – Lenin, ruski revolucionar in Princ Gustav Adolf, vojvoda Västerbottenski. Rodil se je tudi ameriški igralec Jack Nicholson. Umrl je Richard Milhous Nixon, ameriški predsednik in Demeter Bitenc, slovenski filmski, televizijski in gledališki igralec.

Katera astro znamenja boste danes neprestano iskala napake, svoje in druge?

V današnjem dnevu boste ves čas iskali napake rojeni v znamenju ovna, leva in rib.

Kako je energija Lune v devici povezana s skrbjo za okolje?

Luna v devici je tista, ki nas opominja, kako pomembno je živeti zdravo z naravo ter skrbeti za okolje.

Na vesoljskem plovilu Zemlje ni potnikov. Vsi smo del posadke.

Marshall McLuhan

Preberite tudi: DEJAVNIKI OKOLJA, KI SO ZELO ŠKODLJIVI

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Če le lahko, popoldne, ko luna preide v devico stisnite zobe in nadaljujte po začrtani poti. Rezultat, ki se vam obeta, bo nadvse zadovoljiv, zato lahko vztrajate.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Nekaj se zjutraj, ko bo luna še v levu ne bo odvilo kot ste pričakovali. S tem boste dobili nove izkušnje. Finančni prilivi in odlivi bodo primerno izenačeni, tako da boste pomirjeni.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Odločili se boste, da skrbi, ki vas tarejo na delu, vsaj danes zvečer, ko bo luna v devici ne boste prinesli s seboj domov. Prevelika pričakovanja vas lahko odnesejo predaleč.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Sprejmite zjutraj, ko bo luna še v levu nove priložnosti, ki se vam ponujajo. Počutili se boste dobro, sproščeno in v pravi delovni vnemi. Dan se bo končal še boljše kot se je začel.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Misli bodo danes neurejene, nenehno premišljujete ter vsakih nekaj minut spreminjate mnenje in načrte. Raje se poskusite zbrati, posebno z vašimi bližnjimi.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Zjutraj, ko bo luna še v levu vas bo pograbil nemir, ki vam ne bo prinesel nič dobrega.

Mislili boste, da lahko sami poskrbite za vse, a se boste zmotili.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Danes boste uživali v določeni situaciji, čeprav boste slutili, da ni vse tako preprosto kot se zdi. Namesto da bi svojo energijo usmerjali v konkretno delo, bodo vaše misli zvečer drugje.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

V ljubezni čim prej poskrbite za svoje interese. Popoldne, ko luna prehaja v devico se osredotočite na nekaj, kar se bo reševalo v krajšem času. Doma ne bo pravega miru.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nekdo vas bo zjutraj, ko bo luna še v levu narobe razumel. A ne skrbite, ko boste razložili, kaj se je zgodilo, se vam bodo zaradi razumevanja opravičili.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Lepo je, ko gre vse tako, kot ste si zamislili, a je vedno bolj zanimivo, ko se vam zgodi kaj nepredvidljivega. Pripravljeni boste na akcijo, ki jo bo treba nekako sprostiti.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Novih izzivov se boste razveselili, saj vas bodo motivirali. Popolnoma boste popoldne, ko luna preide v devico zaupali v lastne sposobnosti in pokazali svojo pogumno naravo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Jutro bo obarvano z negativnimi opazkami sodelavcev. Današnji dan pa vseeno prinaša nekaj sprostitve, a boste kljub temu v ozadju zelo obremenjeni.

Vas zanima: VODA: ZAKAJ JE TAKO POMEMBNA ZA DOBRO POČUTJE?