Dnevni horoskop za četrtek 21. januarja 2021

dnevni horoskop
Današnji horoskop

Dnevni horoskop za danes, četrtek 21. januarja 2021.

Dnevni horoskop za četrtek 21. januarja 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Konjunkcija med Luno in Uranom prinaša ohladitev na področju čustev. Ukvarjanje z znanostjo, elektroniko in računalništvom lahko obrodi sadove.

Nasvet za današnji dan: Energija današnjega dne vas bo povezovala s preteklostjo in nedokončanimi zadevami, ki nosijo v sebi dober potencial.

horoskop danes
Horoskop

Luna je v znamenju bika

Drugo astrološko znamenje bik je po temperamentu melanholično, sicer pa materialistično, praktično in plodno znamenje. V tem znamenju luna zaradi svoje razvnetosti izraža svoje najbolj pozitivne lastnosti. Zemeljsko znamenje, ki ustreza življenjskemu obdobju otroštva, vlada tudi letnemu času pomladi. Tempo življenja se v teh dneh nekoliko upočasni. Postanemo bolj umirjeni, a tudi trdovratnejši in bolj uporni.

Nagon po preživetju, pridobivanju in uživanju nas vzpodbuja k nakupom ter zadovoljevanju čutov. Simbolizira materialne dobrine. Zaradi čutnosti in mesene opojnosti pooseblja razbrzdan značaj. Poudarjena atributa v teh dneh sta zagotovo vztrajnost in trmoglavost, zato se boste težko prilagodili.

Kaj pravi horoskop za četrtek 21. januar?

Rojeni v znamenju vodnarja in dogodki na današnji dan:

  • Christian Dior, francoski modni oblikovalec
  • Anton Strle, slovenski duhovnik, teolog, prevajalec
  • Radoslav Žargi, slovenski zdravnik infektolog
  • Plácido Domingo, španski tenorist
  • Princesa Ingrid Aleksandra Norveška

Na današnji dan je bila ustanovljena Slovenska kmečka zveza. Narodni odbor za Slovenijo izda odredbo o ustanovitvi Slovenske narodne vojske. Rodil se je Umberto Nobile, italijanski letalec, polarni raziskovalec in Anton Lavrin, slovenski diplomat in egiptolog. Rodila se je angleška pevka, članica dekliške najstniške skupine The Spice Girls, Emma Bunton. Umrl je Ivan Pregelj, slovenski pisatelj in Ibrahim Rugova, kosovski albanski politik. Umrl je tudi Vladimir Lenin, glavni vodja oktobrske revolucije in prvi voditelj Sovjetske zveze.

Katera astro znamenja bodo imela danes največ sreče v ljubezni?

Dnevni horoskop napoveduje največ sreče rojenim v znamenju ovna, tehtnice in strelca.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Ničesar ne morete izgubiti, kvečjemu pridobili boste, še posebej zvečer, v povezavi z osebnim področjem.

Luna v znamenju bika vas bo v ozadju ves čas močno motivirala.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Dogajanje v domačem okolju bo na vas učinkovalo nekoliko negativno, težje se boste zbrali kot običajno. Iskali boste več miru in samote, da boste uredili razburkana čustva.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Če veste, česa si ne želite, to še ni zadosten razlog, da izberete nasprotno možnost. Za tako odločitev potrebujte predvsem pozitivne argumente, ki vam jih podarja luna v biku.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Na delu boste zaradi lune v biku vse videli v pravi luči. Zadeve ne morete končati ali nekoga spremeniti tako, kot vam ustreza, zato počakajte. Prav kmalu se bo odprla nova možnost.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Izoblikovala se bo situacija, za katero boste menili, da nanjo ne morete vplivati. Še enkrat s pomočjo lune v znamenju bika preučite okoliščine in bodite pozornejši na podrobnosti.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Ugajajo vam dejavnosti, kjer se lahko znajdete povsem sami, brez kakršnih koli vmešavanj ali polaganja računov drugim. Pravzaprav se odpira možnost, da začnete znova.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Dejstvo je, da morate počasi postati aktivnejši. Vzemite usodo v svoje roke in sprejmite odgovornost. S takšno energijo se boste z luno v znamenju bika lažje pomikali naprej.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Zopet boste pristranski, krivdo pa pripisujete drugim, in ne sebi. Pri čustvenih zadevah se ne ozirate na razum in logiko, morda boste celo nekoliko bolj posesivni kot po navadi.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Na ljubezenskem področju se bo danes zaradi lune v biku vse iskrilo. Počutili se boste kot prerojeni. V kolikor partnerja nimate, bo to ugoden čas za obisk spletnih klepetalnic.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Večji poudarek naj bo na stvareh, v katere boste vnesli tudi svoja čustva in veselje. V službi pa se poskušajte malce umiriti. Če mislite nadaljevali s takšnim tempom, vas ne bodo mogli več dohajati.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Nekaj vas bo vznemirilo, a pri bližnjih ne boste našli razumevanja. Na splošno boste v današnjem dnevu opazili precej nesoglasij in motenj pri komunikaciji.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Obdajale vas bodo zanimive osebe, tako da vam zagotovo ne bo dolgčas. Prepustite se dobri družbi, vse ostalo naj vas ne zanima. Denar si boste morali sposoditi ali pa vrniti tistega, ki ste si ga sposodili.

Preberite tudi: UJEMANJE IN ODNOS Z OSTALIMI ASTRO ZNAMENJI V 2021