Kako se boste v letu 2021 ujeli z ostalimi astrološkimi znamenji?

Katera astro znamenja so tista, s katerimi boste v 2021 našli največ skupnih točk? Katera so tista, ki vam bodo z določenimi zadevami šla na živce? Katera znamenja pa bodo vaša prioriteta, ko govorimo o privlačnosti? Preverite!

OVEN

Dobra energija bo prisotna v odnosu z vodnarji in levi. Imeli boste veliko skupnega, poleg tega vas bodo podpirali pri vaših odločitvah. Rakov, dvojčkov, devic in rib žal ne boste razumeli, zato je bolje, da se jim nekoliko izognete, saj bi se lahko zapletli v konflikte. Na poslovnem področju, ter področju izobraževanja vam bodo biki, tehtnice in kozorogi v veliko pomoč. Strelci in škorpijoni bodo v letu 2021 tisti, ki vam bodo brali misli in se odlično dopolnjevali z vašimi vibracijami.

BIK

V letu, ki je pred vami, se boste najbolje razumeli s škorpijoni, tehtnicami in vodnarji. Skupaj boste prišli do dobrih rezultatov, čustveno pa se boste odlično dopolnjevali z njimi. Nekaj nesporazumov in napetosti vam bodo povzročile device in ribe, na splošno boste pa letos težko našli skupen jezik z rojenimi v vodnih znamenjih. Oven bo vaš navdih, strelec pa bo za vaš okus preveč filozofsko usmerjen. Dvojčki bodo tisti, ki vam bodo pokazali kako biti bolj odprt, s kozorogom pa se obetajo številni resni pogovori.

DVOJČKA

Odlično se boste dvojčki v letu 2021 razumeli s škorpijoni, ki bodo dobesedno brali vaše misli in vam pomagali shajati v življenju. Spolna privlačnost bo močna z devicami in biki, pritegnili vas bodo s skrivnostnim pristopom. Na prijateljskem nivoju lahko pričakujete največ iskrenosti s strani rib, rakov in kozorogov, ki bodo v odnosu do vas takšni, kot si boste zaželeli. Nejasnosti se obetajo v odnosu z levi, ovni in strelci. Preveč bodo direktni, preveč drugačni, skratka zoprni za vaš okus. Vodnar in tehtnica vas ne bosta niti vznemirjala, niti navduševala.

Kako se boste v letu 2021 ujeli z ostalimi astrološkimi znamenji?

RAK

Najlažje se boste raki v 2021 pogovorili z devicami, tehtnicami in ribami. To so ljudje, ki vas bodo spodbujali in vam pomagali doseči dobre rezultate. Na čustvenem področju bodo na prvem mestu kozorogi in biki, ki vas bodo postavili na realna tla in vas ščitili tudi v najbolj kočljivih situacijah. Največ nevšečnosti boste deležni v odnosu z strelci, vodnarji in ovni, ki bodo za vaša merila preveč spontani, samovšečni in samozavestni. Dvojčki, škorpijoni in levi bodo odlična izbira na področju kariere, saj boste znali skupaj poiskati pravo rešitev in jo popeljati do cilja.

LEV

V 2021 v odnosih z ostalimi astrološkimi znamenji ne boste imeli posebnih težav, previdni bodite le z devicami in kozorogi, ki bodo za vaša merila preveč analitične, kar vas zna spraviti v slabo voljo. Najboljša komunikacija bo potekala s strelci in ovni, ki vam bodo brali misli in vas vzpodbujali na vsakem koraku.  Težko se boste v ljubezenskih povezavah razumeli s škorpijoni in vodnarji, ki vam bodo zaradi neprestanega kompliciranja jemali energijo. Raki, tehtnice in ribe bodo najboljši zaupniki za osebne zadeve in skrivnosti. Biki in dvojčki vam prinašajo srečo na poslovnem področju.

DEVICA

Veliko se boste v 2021 družili z vodnimi znamenji, še posebej raki. Bolj kot ostali vas bodo razumeli in podpirali. Zelo dobro vam bodo znali tudi popihati na vašo dušo. Na poslovnem področju bodite previdni z ovni, levi in vodnarji, ki bi vas utegnili prepričati, da imajo le oni prav, s čimer bi vas popeljali na napačno pot. Na prijateljskem nivoju vas bodo najbolj razumeli dvojčki, biki in kozorogi, ki bodo vaše sanje včasih sicer razblinili z realnim pogledom, vendar v vaše dobro. Ljubezenske vibracije bodo najbolj usklajene s tehtnicami, škorpijoni in celo svobodnimi strelci.

Kako se boste v letu 2021 ujeli z ostalimi astrološkimi znamenji?

TEHTNICA

Zelo dobro se boste ujeli s strelci, levi, ovni in vodnarji, ki vas bodo navduševali s svojim optimizmom. Oni bodo vaša najboljša družba tudi ko boste morda žalostni. V ljubezenskih odnosih se boste najbolj znašli z ribo ali rakom, ki vas bosta umirila in vam vlila občutek varnosti. Na poslovnem področju se raje izognite bikom, vodnarjem in škorpijonom, saj vam lahko naredijo več škode kot koristi, poleg tega pa bodo zelo trmasti in prepričani, da oni vedo, kaj je dobro za vas. Dvojčki, device in kozorogi bodo odlična družba v času službe.

ŠKORPIJON

Z lahkoto boste funkcionirali z zemeljskimi znamenji, ki vas bodo ob vsakem pretiranem fantaziranju postavila na realna tla in vas na pravi način soočila s situacijo. Še posebej bik bo tisti, ki vam bo nudil trdnost. V ljubezni bo največ iskric med vami in ognjenimi ovni ter strelci, odgovarjala vam bo tudi strastna energija vodnarjev. Za avanturo bosta primerna tudi dvojček in rak, s katerima se boste počutili sproščeno in zaželeno. Devica in kozorog bosta prava motivatorja, ko boste potrebovali kakšno brco na področju kariere.

STRELEC

Znamenji, ki vam bosta v letu 2021 najbolj pisani na kožo sta Marsovi znamenji oven in škorpijon. Njun pogumen in energičen karakter bo večkrat v pomoč, da se znajdete in živite bolj sproščeno. Na poslovnem področju boste najlažje funkcionirali z vodnarji, tehtnicami in dvojčki, ki vas bodo z besedami in dejanji podpirali na vsakem koraku. Pazite v tesnih odnosih z bikom, devico in rakom, saj lahko zaradi neprimernih besed pride do večjih nesporazumov, ki jih boste zelo težko rešili. Kozorogi in ribe bodo posamezniki, ki se jim boste raje izognili.

Kako se boste v letu 2021 ujeli z ostalimi astrološkimi znamenji?

KOZOROG

Največ podpore boste v 2021 dobili pri ribah, rakih in bikih, ki vas bodo tolerirali tudi če boste zašli s poti ali naredili kakšno napako. Čustvene energije bodo najmočnejše dvojčki, biki in ovni, ki vas bodo očarali s svojo iznajdljivostjo in prefinjenostjo. Strelci  in levi vam nikakor ne bodo odgovarjali, saj se bo njihovo mnenje popolnoma razlikovalo od vašega, poleg tega bodo želeli manipulirati z vami. Usklajene prijateljske in družinske odnose lahko pričakujete z rojenimi v znamenju dvojčka, vodnarja, škorpijona in device. Znali bodo prisluhniti vašim zgodbam, ne glede na to kakšne bodo.

VODNAR

Največ harmonije ter usklajenih ritmov boste v 2021 našli z ovni, biki ter tehtnicami. Ves čas vam bodo s svojo prikupnostjo dajali energijo, da se soočite sami s sabo in naredite korak naprej. Tudi strelci, tehtnice in dvojčki bodo zelo dobra družba, saj se boste v njihovi bližini lahko sprostili brez da bi se morali pretvarjati. Previdni in bolj analitični bodite z levi, kozorogi in raki, saj vam bodo želeli vsiliti svoje mnenje in vas s tem zmesti, tako na osebnem kot na poslovnem področju. Z ribami in kozorogi se lahko sicer znajdete v nesporazumih, vendar bodo odnosi potem bolj stabilni.

RIBI

Najbolj usklajeno se boste ujeli v 2021 z dvojčki, raki in devicami, s katerimi boste zajadrali v prijetne odnose, ki obetajo dolgoročno srečo. Med vami bo občutiti močno spolno privlačnost, strast boste tokrat želeli izraziti, najboljša kombinacija za to bo škorpijon. Dober odnos lahko zgradite tudi s strelci, ovni in kozorogi, saj boste podobnega mišljenja. Največ trenj se bo pojavljalo v odnosu z vodnarji, strelci, levi in ovni, ki bodo trdno stali za svojimi stališči, vas skušali prepričati in posegati v vaše odločitve.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi LESTVICA ZNAMENJ, GLEDE NA NJIHOVO TEŽAVNOST V RAZMERJU