Dnevni horoskop za četrtek 2. julija 2020

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, četrtek 2. julija 2020.

Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Današnji dan bo prijeten, vesel, skratka takšen, da vam bo dvignil razpoloženje in pričaral nasmeh.

Horoskop smernica za vsa znamenja: Bodite bolj prilagodljivi, saj se preveč oklepate preteklosti. Bolj kot z besedami boste komunicirali s kretnjami in pogledi, saj se boste želeli izogniti določenim pojasnilom.

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Ob 3.21 preide luna v znamenje strelca.

Luna v znamenju strelca

Danes boste bolj površni in nedosledni. Najbolj vam bodo dišale športne aktivnosti, še posebej tiste v družbi, saj boste samoto težko prenašali. Čez dan se boste veliko zabavali in družili, malenkosti vas ne bodo zanimale, zato se boste najboljše počutili v dobri stari trenerki ali kopalkah. Sanjali boste o potovanjih in nenavadnih doživetjih. Pri zapravljanju denarja ne boste poznali zmernosti, zato lahko ob sproščenem nakupovanju presežete vaše finančne sposobnosti.

Danes praznuje Kataya: Astro profil

Z Venero v znamenju Leva je Kataya temperamentna in impulzivna. Njen Mars se nahaja v kozorogu, zato je zelo resna in odgovorna. Nikoli se ne izogne dolžnostim, zato spada med zanesljive in zveste ljudi. Zaradi prevelikih obveznosti in dolžnosti se zdi, da se ne zna igrati ali živeti prijetnejših strani življenja. Luno ima v znamenju bika, zato je zelo čutna, čeprav ne preveč nežna. Zaradi tega aspekta, je zanjo čustveno življenje zelo pomembno in nezadovoljstvo na tem področju se običajno odraža na vseh ostalih področjih. Rada ljubi in v njenem ljubezenskem življenju pa ima erotika prav posebno mesto. Vse najboljše!

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan:

Hermann Hesse, nemški pisatelj, nobelovec
Olav V., norveški kralj
Majda Sepe, slovenska pevka
Mojca Drčar Murko, slovenska novinarka, političarka
Vicente Fox Quesada, mehiški predsednik

Na današnji dan je bila ustanovljena Univerza v Mariboru. Umrl je Slavko Avsenik, slovenski glasbenik, skladatelj in Berta Ambrož, slovenska pevka kot tudi Nostradamus, francoski zdravnik, astrolog, jasnovidec.

Preberite tudi: tedenski horoskop ali poletni horoskop.

Dnevni horoskop za četrtek 2. julija – današnji horoskop

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Nekdo vas bo danes, ko bo luna v strelcu obiskal ravno takrat, ko se boste posvetili poslom. Tokrat se morate držati pravil. Popoldne bo več časa za razvedrilo, tudi za kakšno nenačrtovano srečanje.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Prevelik zalogaj na delu vas ne bo prestrašil, ravno obratno. Imeli boste dovolj časa tudi za ljubezen in vsaj krajše, a strastno srečanje. Tudi pri novih prijemih in podvigih blestite.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Oddani dvojčki prevzemite vajeti, sicer se ne bo zgodilo nič nenavadnega. Zaman boste čakali, da bo partner organiziral kakšno skupno dejavnost. Pozabili boste upoštevati njegovo lenobno razpoloženje.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Računajte kljub luni v strelcu na nekaj ostrih besed v službi ali s partnerjem. Kaj takega se dogaja povsem po nepotrebnem, vendar boste šele potem priznali pomoto.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Nekdo ne spoštuje vsega, kar sta si zelo jasno zastavila, zato so skupni načrti pod velikim vprašajem. V ljubezni je oseba iz preteklosti še vedno v vaših mislih, niste pripravljeni začeti na novo.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za četrtek 2. julija 2020

Samske device si boste močno želele nekoga nagovoriti, a se mu ne boste upale približati, ker se vam bo zdel preveč nedosegljiv. Dajte mu priložnost, morda ni tako nepristopen.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Vsemu boste pripisali prevelik pomen. Ob takem spoznanju boste danes, ko bo luna v strelcu veliko bolj sproščeni. Posebno če vam bo delal družbo nekdo, ki ne vrže prehitro puške v koruzo.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Samski škorpijoni se boste trudili ostati vsaj na videz hladni, a vaša zaljubljenost kljub temu ne bo mogla dolgo ostati skrivnost. To pa vam bo nedvomno koristilo, kar vas bo presenetilo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Miren dan bo, razen morda manjših iskric s sodelavcem ali sorodnikom. Zgodba se pravzaprav ponavlja. K sreči sta si precej podobna in zato ne boste dolgo kuhali zamere.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Imeli boste srce na dlani, kar vam bo vsekakor poleg lune v strelcu prineslo veliko pozitivnega. Ne pripravljajte odgovora osebi, ki vam pomeni več kot ostale. Ko se boste pogovorili, bo vse potekalo spontano.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Preverite, ali je napočil pravi trenutek, da govorite o svojih načrtih. Morda so vaši sogovorniki še vedno precej trdno prepričani o svojem. Tam kjer ste domači, se boste dobro odrezali.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Ne morete se odločiti, toda vedite, da gre tokrat le za začasen zastoj. Čeprav ste na nekem področju precej izkušeni, vam lahko z luno v strelcu, ki poudarja površnost.

Preberite tudi LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC JULIJ 2020