Dnevni horoskop za četrtek 19. novembra 2020

horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, četrtek 19. novembra 2020.

Dnevni horoskop za četrtek 19. novembra 2020. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Konjunkcija med Luno in Plutonom vas usmerja v boj za premoč, napete energije in željo po drugačnosti.

Dnevni horoskop smernica za horoskop znamenja: Prepričani ste o nečem, toda nikar danes ne obljubljajte tistega, česar pravzaprav še ne obvladate.

horoskop
Dnevni horoskop

Danes ob 21.25 uri preide luna v znamenje vodnarja

Čez dan se zgodi meja strogo subjektivnih vrednot in preseganje individualnih meja v korist višjih namenov, ki se iztečejo v odrekanje in samo-zatajevanje. S svojo dobro motivacijo in vztrajnostjo boste v danes lažje prodrli k svojim ciljem in brez strahu sprejeli težje odgovornosti. Kljub temu se boste bolj prijetno počutili v samoti, kot pa v večji družbi. Pojavijo se lahko dvomi, da boste slabo sprejeti ali da boste delovali dolgočasno.

Zvečer, ko luna preide v znamenje vodnarja se boste težko osredotočili in zbrali. Prisotno bo delovanje, ki zahteva kreativen pristop. Čas ni najbolj primeren za meditacije in poglabljanja vase. Sproščeni boste le ob stvareh, ki vam prinašajo novo vizijo.

Danes praznuje Meg Ryan: Astro profil

Njeno Sonce se je ob rojstvu nahajalo v tretji dekadi Škorpijona v 10. hiši, kar pomeni, da odločna oseba z močno voljo, prodornostjo in pronicljivostjo, vztrajna, zanesljiva in odgovorna in nadvse ceni iskrenost. Ima vulkanski temperament, ki se izraža v ljubosumnih izpadih, posesivnosti in včasih tudi krutosti in maščevalnosti, ki uničuje njene zasebne odnose.

Luno ima v tretji dekadi Ovna, kar nakazuje na ambicioznost, prodornost in odločnost. Do nasprotnega spola je večinoma hladna in deluje celo malce vzvišeno. Ascendent v znamenju Kozoroga ji daje moč na poslovnem in finančnem področju, kjer je enostavno nepremagljiva.

Preverite tudi: Vaše zvezde danes

Kaj pravi dnevni horoskop za četrtek 19. november 2020?

Rojeni v znamenju škorpijona in dogodki na današnji dan:

  • Alojzij Vadnal, slovenski matematik
  • Indira Gandhi, indijska predsednica vlade
  • Bernardo Santareno, portugalski pesnik, dramatik
  • Calvin Klein, ameriški modni oblikovalec
  • Jodie Foster, ameriška filmska igralka

Na današnji dan, prvi ljubljanski zobozdravnik predstavi svojo dejavnost. Odpre se muzej Prado v Madridu. Rodil se je Klement Jug, slovenski planinec, pisatelj, filozof in Janez Bleiweis, slovenski politik, pisec, urednik. Umrl je Ernest Aljančič starejši, slovenski hokejist, trener in Franz Peter Schubert, avstrijski skladatelj.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali Tedenski Lunin horoskop

Dnevni horoskop: četrtek 19. november 2020

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Težko boste skozi dan, ko bo luna v kozorogu popuščali pri svojih načelih, ki vam zagotavljajo navidezno čustveno varnost. Ta je lahko v najrazličnejših oblikah, le tvegati bo treba.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Poslušajte danes svoj notranji glas in ne nasedajte škodoželjnim pripombam nekoga, ki je ljubosumen na vaše dosežke. Glede načrtov bodite skrivnostni, da vam kdo ne ukrade idejnih zasnov.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

V današnjem dnevu bo kljub stabilni energiji lune v kozorogu teren zelo spolzek, zato bodite skrajno previdni pri vlaganju. Nepremišljenost se vam lahko še kako maščuje.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Dobro razpoloženi boste ob koncu dneva, ko luna preide v vodnarja, prej se bo treba zelo potruditi, da bo delo dobro opravljeno. Pri poslu bodite bolj resni in naloge rešujte sproti.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Viharji minulih dni so končno oddivjali drugam, čeprav se boste še vedno počutili malce labilno in nemirno. Ne zapirajte se vase, ker vam to ne bo prineslo nobenih koristi.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za četrtek 19. novembra 2020

Počutje bo skozi dan, ko bo luna še v kozorogu nestabilno. Lotil se vas bo manjši prehlad, zato si skuhajte zdravilni čaj, ki vam bo povrnil moč, vitalnost in energijo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Delali boste kot mravljica, saj si na vsak način prizadevate, da bi končno le dosegli načrtovano. Ne pretiravajte preveč, da vam ne zmanjka energije za ljubezensko področje.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Trenutno niste najboljše volje, ker vas preganja tesnobni občutek, povezan s celotno situacijo. Zberite se, da ne boste zaradi neuravnoteženosti še zboleli.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Bližnji sorodnik vam bo želel pomagati, vendar pomoči ne boste sprejeli. Razmislite, če je to prava pot, ker vam bo njegov nasvet v prihodnje še kako prišel prav.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Prihajajo malo bolj napeti trenutki, vendar k sreči prehodnega značaja Na novo si boste pridobili samozavest in nasploh se bo zvečer, ko luna preide v vodnarja obrnilo vse na bolje.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Sproščeno domače vzdušje vas bo notranje še kako pomirilo. Zelo boste radodarni in z nekom, ki vam gre drugače zelo na živce, bosta zelo ljubeča drug do drugega.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Danes se z ljubljeno osebo ne boste razumeli najbolje, zato se boste še bolj zapirali vase in se zavijali v vam tako znano in domačo skrivnost. Zvečer vas bo navdihnil vpliv lune v vodnarju.

Preberite tudi Ljubezenski horoskop ali Naj zvezde pomagajo odkriti vašo usodo!