Dnevni horoskop za četrtek 17. junija 2021

horoskop
Dnevni horoskop za četrtek 17. junija 2021

Dnevni horoskop za danes, četrtek 17. junija 2021

Predviden čas branja: 2 minutes

Dnevni horoskop za četrtek 17. junija 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, svetovni dan boja proti širjenju puščav in degradaciji tal. Danes se lahko hitro prelevite v nezadovoljno osebo, ki ves čas išče napake, vendar ne svoje, ampak tuje.

Horoskop nasvet za današnji dan: Postali boste bolj samokritični in nergavi, zato bodite bolj previdni v komunikaciji.

horoskop
Luna je v znamenju device

Luna je v znamenju device

Devica, šesto znamenje zodiaka, ki označuje življenjsko obdobje konec mladosti in z njo povezan letni čas konec poletja, je po temperamentu melanholično, sicer pa intelektualno, skrbno, delavno, praktično, konzervativno, kritično in analitično znamenje. Ponazarja željo po analitičnem pristopu in perfekcionizmu na vseh področjih dolžnosti. Njena prispodoba je čista energija.

Odlikuje jo samodisciplina, v zodiakalnem krogu ima najbolj razvit čut za dolžnost in odgovornost.

Devica poskrbi za red v prvi polovici zodiaka, od tukaj izvira povezava s prebavnim traktom, ki odstranjuje nepotrebne škodljive snovi, zato bo v dneh, ko luna potuje po znamenju device povečano vaše zanimanje, povezano s področjem zdravega prehranjevanja. Z luno v zemeljski devici boste posvečali pozornost malenkostim. Med čiščenje, ki bo na prvem mestu, spadata tudi čistoča telesa ter skrb za zdravje in osebno higieno.

Največji smisel življenja je izražati veselje, lepoto in moč.

Thomas T, Troward

Rojeni v znamenju dvojčka in dogodki na današnji dan:

  • Dean Martin, ameriški filmski igralec
  • Iztok Čop, slovenski veslač
  • Tjaša Jezernik, slovenska tenisačica
  • Venus Williams, ameriška tenisačica
  • Matej Mugerli, slovenski kolesar

Na današnji dan je bila afera Watergate: peterica moških poskuša vlomiti v zgradbo sedeža Demokratske stranke v Washingtonskem predelu Watergate in namestiti prisluškovalne naprave. Kip svobode prispe v newyorško pristanišče. Ustanovljena Republika Islandija. Rodil se je Franc Šturm, slovenski skladatelj in Vida Juvan, slovenska gledališka igralka. Rodil se je tudi Slavko Osterc, slovenski skladatelj in ameriški rocker James Brown. Umrl je Anton Foerster, slovenski skladatelj in Anica Šinkovec, slovenska gledališka igralka. Umrl je tudi italijanski modni oblikovalec Gianfranco Ferre.

Katera astro znamenja se boste danes na področju ljubezni težko sprostila in se predala?

V današnjem dnevu se boste na področju ljubezni težje sprostili in predali rojeni v znamenju bika, leva in tehtnice.

Kaj je tisto, kar vas bo danes navdihnilo?

Dnevni horoskop napoveduje, da vas bo danes navdihnilo povečano zanimanje za področje zdravja in prehrane.

Preberite tudi: RETROGRADNI PLANETI V NATALNI ASTROLOŠKI KARTI

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Danes lahko na področju kariere pričakujete boljše in ugodnejše okoliščine. Končno se vračate nekam, kjer še niste zaključili zgodbe, zato se boste počutili odlično, imeli boste tudi veliko sreče.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Danes ne boste pazili na svoje besede, zato si lahko z nepremišljenostjo nakopljete mnogo slabega. Bodite bolj previdni pri izražanju. Občutljivi boste tudi v osebnih odnosih.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Današnji dan z luno v znamenju device vam bo naklonjen v pogledu denarja in pri pomembnih odločitvah. Tokrat boste zastavljenim ciljem in predlogom kos v celoti.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Želite se premakniti naprej, zato ne dovolite, da vas čustva, spomini in ljudje okrog vas vlečejo v tisto, kar je že zdavnaj minilo in vas le dodatno obremenjuje, ter plaši.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Prepričani ste, da nekaj obvladate, a se utegne zgoditi nekaj nepričakovanega, zato bodite bolj premišljeni in previdni. Če boste samo napadali in kritizirali, vam ne bo uspelo.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Z osebo, ki vam je še pred kratkim šla na živce, boste obnovili odnos. Razmislili boste o vsem skupaj in si dovolite spustiti prijetne energije v svoje življenje na spontan način.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Izredno utrujeni ste, zanimivemu povabilu pa se ne glede na vse nočete odpovedati, kar se bo izkazalo za dobro odločitev. Luna v devici prinaša nekaj hladnosti, ki pa se ji boste izognili.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Notranji nemir boste s pomočjo lune v devici zamenjali za napredek in paleto obveznosti, ki vam bodo podarile samozaupanje. Prijatelj vam bo pomagal razumeti pojem ljubezni.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Pred vami je zoprn dan, močnejših čustev in manjših nesporazumov, ki jih prinaša luna v znamenju device. Če se umaknete od slabih stvari, si lahko vzamete čas zase in napolnite baterije.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Preveč ste se zavzeli za zamisel, ki ni ravno najboljša. Potihoma se ne strinjate s prijateljem, vendar mu tega nočete odkrito povedati, saj vas je strah njegovega odziva.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ognjevitost in drznost vam prinašata več možnosti na vseh področjih. Tako se vam obeta slikovit dan v katerem bo odkritih mnogo novih podvigov in pomembnih stvari.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Današnji dan z luno v device bo nakazal, kako se bodo zadeve odvile v bližnji prihodnosti. Narediti bo potrebno načrt in pridobiti nekaj ugodnih ter donosnih rešitev.

Vas zanima: ASTRO PROFIL ZNANIH: ZORAN PREDIN