Dnevni horoskop za četrtek 15. julija 2021

horoskop
Dnevni horoskop za četrtek 15. julija 2021

Dnevni horoskop za danes, četrtek 15. julija 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za četrtek 15. julija 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Niste še pripravljeni na odločitev in nujno potrebujete še nekaj časa. Vaše ideje bodo tokrat preveč drzne.

Horoskop nasvet za današnji dan: Bodite pozorni, berite med vrsticami, ter se prepustite prijetnim energijam, ki dišijo po ljubezni.

horoskop
Luna je v znamenju tehtnice

Danes ob 16:31 uri preide luna v znamenje tehtnice

Dopoldne z luno v devici bo namenjen želji po izobraževanju na področju prehranjevanja, zato poiščite kakšen nov, zdrav recept, ki vas bo razveselil, vendar izberite bolj enostavnega, saj vaše kuharske sposobnosti ne bodo na vrhuncu. Ker boste zelo disciplinirani, boste lažje vzdrževali dieto. Z luno v zemeljski devici boste posvečali pozornost malenkostim. Med čiščenje, ki bo na prvem mestu, spadata tudi čistoča telesa ter skrb za zdravje in osebno higieno.

Obsedla vas bo potreba po redu in samoorganizaciji, sistematično in natančno si boste planirali dopoldan, jezila vas bo le pretirana samokritičnost.

Popoldan pa vpliv prinaša soglasja, prijateljstva, ljubezen in vse lepo, v čemer lahko uživate. Ljubezen bo imela najlepšo podobo, zato čas izkoristite za zmenek. Ker bo vaš videz za vas zelo pomemben, se boste podali v nakupovanje in si privoščili nekaj resnično unikatnega. Želeli boste čim bolj poudariti svojo zunanjo lepoto. Ne bo vam žal ne časa ne denarja, ki ga boste namenili zase, zato boste pridno polnili garderobno omaro z novimi modnimi nakupi. Navdušeni boste nad modnimi dodatki in veliko časa boste preživeli pred ogledalom in v lepotnih salonih, kjer vas bodo dodatno polepšali in poskrbeli za vas. Najboljše se boste počutili v svetlo modri in svetlo zeleni barvi, ki bosta v vas prebudili zadovoljstvo.

Četudi prepotujemo svet v iskanju lepote, jo moramo najprej čutiti v sebi, preden jo najdemo.

Ralph Waldo Emerson

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan:

  • Ivan Zajec, slovenski kipar
  • Jean Iris Murdoch, irsko-britanska pisateljica, filozofinja
  • Harrison Paul Birtwistle, angleški skladatelj
  • Linda Ronstadt, ameriška pevka, tekstopiska
  • Irène Marie Jacob, francosko-švicarska filmska igralka

Na današnji dan se v Beli krajini se konča snemanje filma Šelestenje. Mariner 4 pošlje prve slike z Marsa. William Boeing ustanovi družbo Pacific Aero Products, kasnejši Boeing. V egiptovski vasi Rosetta najden kamen iz Rosette, iz katerega pozneje razvozlajo hieroglife. Rodil se je Anton Cerar – Anton Danilo, slovenski dramatik, gledališki režiser in Walter Benjamin, nemški književni kritik, filozof. Umrl je Anton Pavlovič Čehov, ruski pisatelj, dramatik in Roberto Bolaño, čilski pesnik, pisatelj.

Česa si boste zaželeli v popoldanskih urah, ko se bo luna nahajala v tehtnici?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste v popoldanskih urah hrepeneli predvsem po nežnostih in iskreni ljubezni.

Katera znamenja zodiaka boste danes hrepenela po spremembi videza?

Danes boste močno hrepeneli po spremembi videza rojeni v znamenju bika, tehtnice in rib.

Preberite tudi: RAZUMEVANJE RESNICE IN VPLIV NA ŽIVLJENJE

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Dopoldne, ko bo luna še v devici se vam bo mudilo, prav tako boste želeli urediti vse kar je nejasno. Delovali boste s takšno naglico, da vam bo v večernih urah zmanjkalo energije za spolnost.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Nekdo se bo spomnil na vas, kar vas bo močno presenetilo. Vprašanja, ki ste si jih pred kratkim postavili bodo sedaj še toliko bolj pomembna, saj boste preko njih prišli do pravih, iskrenih odgovorov.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

V drugi polovici dneva prihaja vpliv lune v tehtnici, ki je najbolj ugoden za področje ljubezni in lepote. Z užitkom se boste podali k frizerju in si s tem polepšali dan, poln lepih čustev.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Dopoldne boste izredno stabilni in prepričani da zmorete vse. Popoldne se boste usmerili z energijo lune v tehtnici v prijetno preživljanje skupnega časa, najraje z ljubljeno osebo.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Navdih prihaja danes z brskanjem po spletu. Tisto kar vam je manjkalo, boste danes našli, zato boste ponosni na svojo iznajdljivost in zadovoljni z vsem kar se bo dogajalo v vaši bližini.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Zakaj ne bi enkrat za spremembo odreagirali drugače, bolj odločno, spontano in brez vaših stalnih pomislekov, s katerimi zadeve običajno še bolj zakomplicirate kot so v resnici.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ugoden vpliv bo povezan predvsem z željo po ureditvi družinskih odnosov. Presenetili boste celo sami sebe, saj boste nekomu, ki tega od vas ne pričakuje sposobni nesebično oprostiti.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Na dan bodo danes prišle tiste stvari, ki bi se jim najraje izognili. Ker to ne bo izvedljivo, vam preostane le še to da prisluhnete in se skušate tako kot je za vas najlažje z njimi tudi soočiti.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ne ugibajte, ampak vprašajte. To bo vaše vodilo, ki vas danes ne bo pustilo razočarane, ampak zadovoljne. Minili so časi, ko ste se bali resnici pogledati v oči in se z njo soočiti.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Spremembe ki jih boste deležni lahko pustijo grenak priokus in vas potegnejo v krajšo fazo nezadovoljstva. Zavedajte se, da so določeni koraki nujno potrebni, če se želite pomikati naprej.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ne ustavljajte se dopoldne, ko bo luna še v devici pri tistih stvareh, ki vas notranje vznemirjajo. Raje poiščite prijeten kotiček, kjer lahko zberete svoje misli in se prepustite naravi.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Dovolile si biti nežni, tudi če nekateri pomena te lastnosti ne razumejo. Ne spreminjajte se, saj se bo kmalu pokazalo da je še kako prav, da ostajate popolnoma zvesti sebi in svojim prepričanjem.

Vas zanima: TEŽAVE Z OČMI V POVEZAVI Z NATALNO KARTO