Dnevni horoskop za četrtek 14. januarja 2021

horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za danes, četrtek 14. januarja 2021.

Dnevni horoskop za četrtek 14. januarja 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Konjunkcija med Luno in Merkurjem prinaša razpršenost ter zmedene, vendar pozitivne dražljaje.

Dnevni horoskop smernica za horoskop znamenja: V današnjem dnevu se boste izkazali s hitrimi in duhovitimi odzivi. Čaka vas zanimiv dan, ki bo prinesel tudi nekaj več spontanosti.

horoskop
Dnevni horoskop

Luna je v znamenju vodnarja

Vodnar je po temperamentu sangvinično znamenje, predstavlja obdobje starosti ter presežek jaza v univerzalnem, označuje sredino zime. Pomeni potrebo po svobodi, neodvisnosti in izvirnosti. Njegova zodiakalna funkcija je revitalizacija ter eksplozija primarne energije, katera predstavlja iztočnico za osebno rast. Vodnarjeva frekvenca nihanja, katere prispodoba simbolizira umetnost gibanja, njegov glavni smisel pa je napredek. Življenje bo postalo bolj vznemirljivo in nepredvidljivo. Duhovno boste zelo razgibani, prilagodljivi, okretni v besedi in dejanju, ter na trenutke tudi odrezavi.

V obdobju lune v vodnarju bo vaš občutek za čast močno razvit, prav tako boste občutljivi na kritike in hitro užaljeni. Vaša duša bo povečana, telo pa bo v teh dneh nekoliko šibkejše. V večini situacij se boste znali spretno braniti, v kolikor pa ne bo šlo, boste znali premagati napetosti z zdravim smislom za humor. Duhovno boste dosegali višjo stopnjo zavesti, privlačile vas bodo spremembe in vse kar je zunaj okvirjev.

Danes praznuje Faye Dunaway: Astro profil

S Soncem v 1 hiši kozoroga je optimistično naravnana in samosvoja. Odlikuje jo tudi trda volja, s katero v poslovnem svetu dosega odlične rezultate. Luna v 8. hiši Leva nakazuje na dominantno osebo, ki se zelo težko prilagaja, ter brez komplimentov težko funkcionira. Tudi kritike težko prenese, čeprav je sama večkrat sarkastična in zbadljiva.

Merkur v 1. hiši Kozoroga je njen zemljevid do uspeha, saj je nikoli ne pusti na cedilu. Sposobna je odlično funkcionirati le, če ima dovolj denarja, kar ji lahko v življenju povzroča težave. Z Venero v Kozorogu je to ženska, ki redko zboli in je zelo vitalna. Ima tudi moč, da nadzoruje svoje telo in prehranjevalne navade. V ljubezni se nikoli popolnoma ne prepusti.

Kaj pravi dnevni horoskop, četrtek 14. januar 2021?

Rojeni v znamenju kozoroga in dogodki na današnji dan:

  • Faye Dunaway, ameriška igralka
  • Fran Roš, slovenski pisatelj
  • Milan Kučan, slovenski politik, državnik
  • Suzanne Danielle, angleška igralka
  • Lasse Kjus, alpski smučar

Na današnji dan je konec dvojnega obtoka evrov in tolarjev v Sloveniji. Ustanovljen je bil Ljubljanski velesejem. Rodil se je Ludwig Ritter von Köchel, avstrijski muzikolog in Marija Tereza Avstrijska, saška kraljica. Umrl je Julij Betetto, operni pevec in Janko Benigar, slovenski jezikoslovec.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali Tedenski Lunin horoskop

Dnevni horoskop: četrtek 14. januarja 2021

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Ne morete se še preudarno odločiti, zato še malce počakajte. Vse skupaj boste zaradi vpliva lune v vodnarju težko upoštevali. Nič ne bo naključno, zato poiščite srednjo rešitev, ki vas bo zadovoljila.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Bodite pripravljeni na nepričakovan preblisk na področju dela, ki ga prinaša luna v vodnarju. Vse skupaj bo tudi dobro vplivalo na skupno sodelovanje. Sredi dneva boste zelo ambiciozni.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Najbolj priporočljivo bi bilo, da prisluhnete nekomu, ki ga ne srečujete pogosto, čeprav ste prepričani, da živita v različnih svetovih. Popazite tudi pri komunikaciji v domačem okolju.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Bodite previdni, ko se boste v službi znašli v kočljivi situaciji. Varujte se pred obrekljivci, saj boste zaradi vpliva lune v vodnarju preveč nemirni, da bi se z njimi soočili.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Neučakani boste, glede urejanja poslovne ali študijske zadeve, za katero ne najdete ustreznih rešitev. Bodite budni, ker se bodo v nasprotnem primeru neprestano ponavljale težave.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za četrtek 14. januarja 2021

Nekdo vam bo priskočil na pomoč, in vam predlagal boljšo možnost. Izvedeli boste nekaj koristnega, čeprav bo morda vaš prvi odziv zaradi lune v vodnarju nezainteresiranost.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ne delajte ničesar le zato, da je narejeno. Bodite natančnejši, saj vas nekdo ves čas spremlja. Z luno v znamenju vodnarja se vam bo v večernih urah končno nasmehnila sreča.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Ne opravljajte drugih, posebno pozornost posvetite raje svojem vsakdanu, poskrbite, da bo vse kar mora biti urejeno v pravi smeri. Povišali se bodo stroški, kar vas bo razjezilo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Danes boste z luno v vodnarju zelo učinkoviti. Prijatelji bodo iskali pot do vas, nekateri se bodo obremenjevali z večjimi težavami, zato bodo potrebovali vaše mnenje, ki bo pomembno.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Veliko sprememb prinaša pomembna novica, ki je boste deležni. Z nekaj prilagajanja, pa lahko računate tudi na boljše rešitve in nek nov začetek, ki vam bo več kot naklonjen.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Nikakor se ne morete sprostiti, saj ste deležni situacij, ki se ne morejo uresničevati brez natančne sheme. Nikar ne zapostavite ljubljene osebe, ki postaja vedno bolj nepotrpežljiva.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Pričakujte nekaj ovir, ki vas bodo kljub pozitivni energiji lune v vodnarju vznemirili. V ljubezni boste precej nezainteresirani, čeprav vas ljubljena oseba potrpežljivo čaka.

Preberite tudi: Vas zanima: ASTRO ZNAMENJA KI NIKOLI NE PROSIJO ZA POMOČ ali TEHTNICA: LETNI HOROSKOP 2021