Dnevni horoskop za četrtek 11. marca 2021

današnji dnevni horoskop
Današnji horoskop

Dnevni horoskop za danes, četrtek 11. marca 2021

Predviden čas branja: 2 minutes

Dnevni horoskop za četrtek 11. marca 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Na področju osebne rasti se boste s konjunkcijo med Soncem in Neptunom nekoliko umirili, čeprav vas bodo notranje energije pomagale usmerjati k nadgradnji.

Horoskop nasvet za današnji dan: Priporočljivo je, da nadaljujete, česar ste se lotili, ni pa danes popoldan najboljši čas za začetek novih načrtov.

danes horoskop
Lunin vpliv

Danes ob 15.44 uri preide luna v znamenje rib

Luna konjunkcija Merkur. Dopoldan boste strmeli k spremembam, tolerantni boste tudi do drugače mislečih, ljubezenski zapleti vas tokrat ne bodo zanimali. Ugodno za eksperimentiranje, inovacije, delo z računalnikom, nakup sodobne tehnike. Ustrezalo vam bo početje, ki zahteva kreativen pristop, višje umske sposobnosti in vas bodo vodile v nove dimenzije. Učenje vam bo šlo odlično od rok.

Popoldan prihaja čas da poskrbite za svoje zdravje, zato boste iskali razne informacije, kako bi izboljšali svoje počutje. Z ugodnim luninim vplivom lahko zablestite v kuhinji in pričarate nenavadno pojedino, ki si jo bodo gostje še dolgo zapomnili. Bolj intenziven učinek bodo imeli vitamin E, kurkuma in magnezij, zato si jih privoščite in ne pozabite na stik z vodo. Vse, kar boste zaužili, predvsem alkohol, kavo, nikotin in zdravila, bo delovalo veliko bolj intenzivno, zato skušajte biti zmerni.

Rojeni v znamenju rib in dogodki na današnji dan:

  • Alojzij Repič, slovenski rezbar, kipar
  • Christian Wolff, nemški filmski in televizijski igralec
  • Tomaž Domicelj, slovenski glasbenik
  • Douglas Adams, britanski pisatelj
  • Eddie Lawson, ameriški motociklistični dirkač

Na današnji dan je bila krstna uprizoritev Verdijeve opere Rigoletto v beneški operni hiši La Fenice. Japonsko je prizadel potres z močjo 8,9 po Richterjevi lestvici kateremu nato še sledi cunami. Rodil se je Marius Petipa, francosko-ruski plesalec, koreograf in Astor Piazzolla, argentinski glasbenik, skladatelj. Umrl je Ivan Malavašič, slovenski besedilopisec, slikar in Anton Ingolič, slovenski pisatelj.

Na katera znamenja bo imela konjunkcija med Soncem in Neptunom največji vpliv?

Konjunkcija med Soncem in Neptunom bo imela največji vpliv na vodna znamenja.

Katerim znamenjem dnevni horoskop napoveduje težje soočanje z razvadami?

Dnevni horoskop napoveduje težje soočanje z razvadami za rojene v znamenju raka, škorpijona in kozoroga.

Preberite tudi: 4 ZNAMENJA, KI SO ODPORNA NA KRITIKO

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Popoldne, ko luna preide v ribi, prihaja bolj ljubeča energija.

Naučiti se boste morali ločevati med zasebnim in poslovnim življenjem, kar danes sploh ne bo težko, saj bodo prevladala čustva.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

V domačem okolju boste morda obtožili napačno osebo za različne zaplete, ki vam preprečujejo, da bi prišli do prave rešitve. Izrazito si prizadevate za uveljavitev nečesa pomembnega.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Danes vam zaradi prehoda lune v ribi žal ni usojeno, da bi se premaknili stopničko višje. Previdno s financami, ne porabite vse zaloge. V nasprotnem primeru se boste znašli v težavah.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Oseba, ki ji zaupate, bo vzpodbudila vaše skrite talente in umetniško žilico, zato boste dopoldne, ko bo luna še v vodnarju uspešni prav tisti, ki pri svojem delu potrebujete kreativnost in umetniško izražanje.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Danes boste spoznali prijeme, ki vam bodo ponudili koristne namige za uspešno kariero. Razmislite tudi o tem, da vložite več truda v izobrazbo, saj boste na ta način osebno napredovali.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Ni vse tako črno, kot se zdi na prvi pogled. Tolažite se, da vedno ne morete pričakovati pozitivnega razpleta. Pri delu preveč tvegate, zato se lahko pripravite tudi na manjši poraz.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Več kot veste, težje se boste popoldne, ko luna preide v ribi odločili. Mnenja so različna, vendar ne vsa enako pomembna. Če ste v večjih dvomih, bo morda najbolje, da zadevo prespite.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Ocenjevali boste odzive na nekaj, kar ste naredili ali povedali pred kratkim. Predvsem vas bo zanimalo, kateri so resnično iskreni in kaj se utegne skrivati za tistimi, ki morda niso.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

V dopoldanskih urah boste sestavljali zadeve v celoto, pri tem vas bo nekoliko ovirala luna v vodnarju. Vaša odločnost bo zmanjšana in težko se boste o pomembnih stvareh pravilno odločili.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Končno veste, kaj si želite na srčnem področju. Zato napredovati zagotovo ne bo pretežko, saj ste v resnici komaj čakali, da se nekaj končno premakne iz točke, ki vas je vznemirjala.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Osredotočite se la ne informacije, ki vam lahko dejansko koristijo, in odmislite vse, kar je pretirano ali nerealno. Doma se morate v večernih urah bolj potruditi, da bi ohranili mir in soglasje.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Danes se boste popoldne zaradi vpliva lune v ribah z veseljem lotili tudi najtežjih nalog. Vaše misli bodo usmerjene v napredek, na čustvenem področju pa bo prisotne nekaj zoprne tišine.

Vas zanima: KAJO OBKROŽAJO PRIJATELJICE, KI JIM USTREZA VLOGA ŽRTVE