Dnevni horoskop za 9. september 2019

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Naj bo dnevni horoskop smernica in vaš navdih za lepši dan!

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Na poslovnem in finančnem področju bodite danes bolj zbrani in pozornost usmerite v napredek. Z lahkoto se boste izognili napačnim odločitvam, tudi časa ne boste izgubljali.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Danes ste pred pomembno prelomnico na zasebnem področju, ki se je sploh ne zavedate. Dobro pa veste, da boste morali prej ali slej sprejeti pomembne odločitve, ki bodo spremenile vašo pot.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Vezane dvojčke bo ves dan spremljal občutek, da v ljubezni nekaj zamujate in da je nekaj šlo mimo vas. Morda je to spoznanje, da lahko znova poskusite pri osebi, ki vas še vedno zanima.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nečesa danes enostavno ne boste razumeli, dogajale se vam bodo nenavadne in kočljive zadeve, ki bi jih bilo najboljše še nekaj časa pustiti na miru, da dozorijo in se postavijo v pravo smer.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Ponedeljek vam bo nekoliko manj naklonjen, saj se boste ukvarjali z zoprnimi in zapletenimi zadevami. Poskusite biti nekoliko bolj samozavestni in optimistični, kar vas bo dvignilo.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Ljubljena oseba bo malce presenečena nad vašo zmedenostjo, vendar ko boste prišli do pravih odgovorov, se boste primerno oddolžili. Sprejmite pomoč dobrega prijatelja.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Nikoli se niste izmikali delu in obveznostim, a kar vas bo doletelo tokrat, bo presegalo vaše meje. Zdelo se vam bo, da vam zadeve uhajajo iz rok in da vam vsakdanjik pravzaprav krojijo nepričakovani dogodki.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Čeprav je vaš načrt dobro premišljen, do podrobnosti izdelan in pripravljen, da ga začnete uresničevati, ga za nekaj časa še spravite v predal, saj se vam nakazujejo manjše ovire.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ne morete pričakovati, da vas bodo drugi navdušili za novosti in spravili v dobro voljo. Preveč razmišljate o nečem, kar ste enostavno izpustili, toda poskusite nadaljevati in si omisliti nov načrt.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Nenavadno bo to, da boste skoraj ravnodušni ob dogodkih, ki bi vam v drugačnih okoliščinah povzročili veliko skrbi. Hitreje se boste sprostili ob ugotovitvi, da ste preprosto pretiravali.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Neprestano odvračate misli od vaše glavne naloge ki vam lahko prinese napredek. Odločiti se morate, ali se boste bolj osredotočili ali pa boste nalogo za nekaj časa preložili.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Danes boste precej nemirni, vaše razpoloženje pa bo znova nihalo iz ene skrajnosti v drugo. Osredotočite se na bistvo v medsebojnih odnosih, ki že nekaj časa niso najbolj stabilni.