Dnevni horoskop za 9. oktober 2019

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 9. oktober 2019

Dnevni horoskop, naj bo vaša smernica in navdih za lepši dan! Preverite tudi vaše ljubezensko ujemanje z astrološkimi znaki.

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Že dopoldan boste dobili nekaj zanimivih novic, toda nič ne bo realizirano, dokler se ne boste odločili, kaj vas resnično veseli in kam ste pripravljeni vlagati svojo energijo in čas.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Začnite verjeti vase in cenite svoje odlično opravljeno delo. Čas je, da se začnete drugače obnašati, saj boste sicer vedno bolj obremenjeni in na koncu popolnoma sami.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Določena kočljiva situacija poteka drugače, kot ste načrtovali, toda nič še ni izgubljeno, saj ste še vedno blizu rešitvi, ki vas privlači, veseli in v vas zbuja prijetne občutke.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

V današnjem dnevu si vzemite nekaj časa zase, saj boste potrebovali počitek, ker vas številne obveznosti že nekaj dni močno obremenjujejo. Prijatelju čim prej odgovorite na sporočilo.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Sodelavci že nekaj časa govorijo za vašim hrbtom, zato je skrajni čas, da temu naredite konec. Vse kar se dogaja vas bo danes zmotilo, kar boste tudi povedali na direkten način.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Srečanje s simpatično osebo vam bo danes ogrelo srce, čeprav se vam bodo zadeve na finančnem področju ves čas kopičile in vas po tihem vznemirjale. Vendar bo iskrica ljubezni močnejša.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Konkretne odgovornosti vas bodo prisesale na dom in domače okolje. To lahko v vas prebudi nezadovoljstvo. Odprite oči in poglejte, da je vse tako kot mora biti.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Potrebno se bo soočiti z računi, plačati svoje obveznosti in poskrbeti za osebnostni napredek, saj ste v zadnjem času nekako obtičali na nerealnih zamislih in sanjah.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Danes sledite svojim notranjim vzgibom, ki vas ne bodo razočarali. Končno se bo v sredini dneva, ko boste ujeli pravo priložnost začel uresničevati načrt, ki ste ga skovali.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Prijatelji vam svetovali, če boste potrebovali pomoč ali nasvet, zato težav nikar ne držite v sebi. Manj zadovoljstva boste doživljali ob pogledu na stanje na svojem bančnem računu.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

To kar se trenutno dogaja na področju dela zahteva veliko več energije, kot je imate. Nadaljujte počasi, razmišljajte in analizirajte, le tako boste uspeli doseči kar ste si zastavili.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Pozitivne rešitve se vam nakazujejo na poslovnem in finančnem področju. Zavedati se boste začeli pomena svoje sposobnosti prilagajanja, kar vas vodi v še lepši zaključek dne.