Dnevni horoskop za 9. november 2019

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop, kaj pravijo astrološka znamenja danes?

Danes se izognite kopičenju slabih čustvenih energij, ki zavirajo pretočno delovanje in sprožajo napetost, strah in razdražljivost. Preverite vaše ljubezensko ujemanje z astrološkimi znaki ali vašo Tarot napoved, lahko pa poiščite Angela, da vam prinese srečo. Luna je v znamenju ovna.

Svetovanje z našimi svetovalci vam je omogočeno globlje dojemanje vaših vzgibov in bistva duševnih procesov.

V življenju se vsem nam prepletajo različne poti, ki od nas zahtevajo premišljene ali nepremišljene odločitve, ki nam krojijo prihodnost. Na določene stvari ni moč vplivati, je pa potrebno odreagirati, tudi če presežejo meje vašega dojemanja. V tej bitki za odrešitev se lahko pojavijo strah, nemoč ali stiska, ki skrčijo možnosti za uspešno rešitev problema ali soočenja. V tem primeru vam je v veliko pomoč svetovanje.

Izjemna priložnost naročite svojo Natalno karto – ASTROLOGIJA ONLINE

Naj zvezde pomagajo odkriti vašo usodo. Natalna karta – Podarite sebi lepo darilo!

Če želite izvedeti o sebi tisto, česar sami ne zaznavate, ali pa vas zanima natančna razlaga planetov ob rojstvu, ki definirajo vašo osebnost, naročite astrološko natalno analizo, ki ponazarja vaš osebni astro profil. Z naročilom boste dobili širok vpogled v svojo osebnost, vplive, lastnosti, ki so vam bile zapisane ob rojstvu in nasvete ter opozorila.

Unikatni izdelek! Podaja odgovore, s kakšnim namenom se vam določene stvari dogajajo. Izris vaše rojstne karte, interpretacija planetov, hiš, aspektov in ostalih povezav, individualen astrološki vpogled v vašo preteklost, sedanjost in prihodnost.

Vsakemu človeku je usojeno, da bo našel zaklad. A le tisti, ki posluša svoje srce, bo zaklad tudi v resnici našel.

Paulo Coelho

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Določene stvari boste danes napačno razumeli. Ljudje so vse skupaj opazovali z drugačne perspektive kot vi. Radi bi premislili povsem trezno in hladno, čeprav je kaj takšnega, vsaj za vas, v tem trenutku nemogoče.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

S partnerjem se nikakor ne boste mogla uskladiti. Če vas nihče nujno ne bo potreboval, se lahko pojavi občutek nezadovoljstva in samote. Ne vdajajte se črnim mislim, ki prihajajo zvečer.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Preveč razmišljate o stvareh, ki se ne morejo spremeniti. Ne izgubljajte časa, le pripravite vse potrebne dejavnike, ki vam bodo zagotovili uspeh in srečo.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Dan vam prinaša stabilizacijo, več energije in motivacije ter priložnosti, kjer boste lahko dokazali, da ste zelo sposobni. Premiki se nakazujejo tudi na finančnem področju.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Zavrtite pomembno številko in navežite stike z osebo, ki prihaja od daleč in o njej razmišljate že nekaj časa. Dogovorili se boste brez težav, saj vam bo predlog zelo pisan na kožo.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Pred samskimi je čas, poln veselja in dobre volje. Ne bo vam manjkalo optimizma in želje po novih dogodivščinah. Najlepše zadeve pridejo nepričakovano, zapomnite si.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Danes se vam obetajo na ljubezenskem področju bolj ugodne vibracije. Možna je celo konkretna odločitev, če se že nekaj časa odločate o njej. Člani družine se vam bodo začeli bližati in opravičevati.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Napetost med vami in partnerjem bo počasi minila, kar vam bo povrnilo upanje v vajin odnos. Situacija je namreč v zadnjem času že dosegla vašo čisto zadnjo mejo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Preveč dragocenega časa boste porabili za nekaj, kar bi si lahko privoščili pozneje in lahko celo počakajo. Za vroč zmenek je najbolj primeren večer, saj boste takrat zelo razigrani.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Pokazati morate več iznajdljivosti. Le tako boste našli izhod iz trenutne situacije, posebno če je vpleten še nekdo, ki ga želite navdušiti. Izboljšujejo se odnosi s prijatelji.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Kdor čaka, dočaka, čeprav ste v zadnjih časih tarnali, da so se vaši hormoni povsem umirili in jih pravzaprav nikakor ne najdete. To pomeni le, da ste se preveč zaprli vase.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Prednost dajte tistim, ki se do vas obnašajo iskreno, pa čeprav so včasih bolj kritični do vas. Ko boste prepričani da delate prav, lahko mirno nadaljujete v tako kot ste si zastavili.