Dnevni horoskop za 8. oktober 2019

Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 8. oktober 2019

Dnevni horoskop, naj bo vaša smernica in navdih za lepši dan! Preverite tudi vaše ljubezensko ujemanje z astrološkimi znaki.

 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Poskrbite zase ter za urejene misli, saj niste v najboljši koži. Odklopite in se poskusite upočasniti svoje delovanje, saj se vam kopiči napetost, ki vodi v stres in slabo voljo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Nikar se ne obremenjujte s pretiranim analiziranjem, ampak se preprosto prepustite svojim notranjim občutkom ter situaciji, ki vam nudi veliko več, kot ste pričakovali.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Niste zadovoljni in nikakor ne morete poiskati svojega bistva, kar vas bo vedno bolj vznemirjalo. Razigrana energija vas lahko v popoldanskih urah reši pred slabo voljo.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Razmislite, kaj bi lahko spremenili, saj niste najbolj zadovoljni in sproščeni. Čas je, da naredite tisti korak, o katerem razmišljate že dlje časa. Medsebojni odnosi bodo danes razgibani.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

V današnjem dnevu boste polni zanimivih predlogov, kar vas bo vodilo k združevanju in izmenjavi stališč. Marsikdo se bo spraševal, kako lahko vedno najdete odgovor na vprašanje.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop

Z določenimi pogoji se ne strinjate, motijo vas malenkosti in po tihem pričakujete, da bo tokrat na področju dela sreča na vaši strani, vendar kljub temu pripravite še kakšen rezervni načrt.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Danes boste z veseljem naredili manjšo spremembo na področju čustev. Majhnim težavam ter zapletom boste z lahkoto kos, ostalo vam bo tudi nekaj časa in dinamične energije.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Prijatelj, s katerim ste se oddaljili, ni pripravljen na pogovor, zato sprejmite dejstva, ter se raje podajte v kakšno drugo prijetno dogodivščino, saj nekdo drug že komaj čaka na vašo družbo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Pred vami je malce zoprn in nenavaden dan. Ne ustrašite se, nalogam boste kos, vendar vas bo prilagajanje zelo izčrpalo in popeljalo v nesigurnost ter notranji nemir.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Danes vas bo spremljala zanimiva energija, zato jo še posebej pa na ljubezenskem področju, kjer se tudi samskim obetajo čudovite priložnosti izkoristite v za vas pravi smeri.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Danes boste polni zamisli in volje po urejanju na področju dela in denarja. Če boste potrebovali podporo nekoga, ki vam je nadrejen, jo boste tudi dobili, brez odvečnih komentarjev.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Danes vas bo v dobro voljo spravila situacija, ki vam ustreza in vas postavlja v ospredje, saj si želite nekaj več razgibanosti. Prišli boste do zelo pomembnega zaključka.