Dnevni horoskop za 8. marec 2020

Horoskop danes
Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 8. marec, kaj pravi horoskop danes?

Dnevni horoskop za 8. marec 2020, astro napoved za dan žena. Preverite smernice in napovedi za vaše astrološko znamenje. Današnji horoskop – Astro dnevne novice: ljubezen, odnosi, zdravje in kariera. Energija današnjega dne prinaša nekaj tveganj in naporov. Potrebne lastnosti za uspešno obvladovanje in premagovanje ovir bodo globoka ljubezen, red, vztrajnost in izničenje trme.

Iskrene čestitke ob dnevu žena.
Iskrene čestitke ob dnevu žena.

Ob 11.47 luna preide v devico

Luna v znamenju device

Z luno v zemeljski devici boste posvečali pozornost malenkostim. Ponazarja željo po analitičnem pristopu in perfekcionizmu na vseh področjih dolžnosti. Njena prispodoba je čista energija, prav tako njena življenjska energija novega obdobja požete zemlje. Odlikuje jo samodisciplina, v zodiakalnem krogu ima najbolj razvit čut za dolžnost in odgovornost.

Med čiščenje, ki bo na prvem mestu, spadata tudi čistoča telesa ter skrb za zdravje in osebno higieno. Iskali boste kotiček zase, vendar se boste tudi tam težko popolnoma prepustili. Vedno bolj vas bo začela zanimati zdrava prehrana, zato se boste poglobili v prebiranje člankov in literature na to tematiko. Več kot odličen dan za pričetek diete. Poiščite kakšen nov, zdrav recept, ki vas bo navdušil, vendar izberite bolj enostavnega, saj vaše kuharske sposobnosti ne bodo ravno na vrhuncu.

Moč ženske izvira iz dejstva, ki ga ne zna razložiti niti psihologija. Moške se lahko analizira, ženske … Samo obožuje.

Oscar Wild

Rojstva na današnji dan:

Edward Calvin Kendall, ameriški biokemik, nobelovec 1950
Juanita Fernández Morales – Juana de Ibarbourou, urugvajska pesnica
Victor Hasselblad, švedski izumitelj
Mouloud Feraoun, alžirski pisatelj
James William Van Der Beek, ameriški filmski igralec

Dnevni horoskop astro napoved 8. marec 2020.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Čeprav ste se že velikokrat znašli v čudnem položaju na ljubezenskem področju, bo danes popoldne, ko luna preide v devico vsaj za odtenek drugače, nekoliko lažje za vas.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Danes prihaja veliko priložnosti in vaš pogled bo jasen. Vse, česar se boste lotili, bo nosilo zadovoljstvo, še posebej dopoldne, ko vam bo luna v levu vlivala pogum.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

V današnjem dnevu se bo vse razpletlo v krajšem času in zdelo se vam bo nenavadno, da ste se sploh obremenjevali. Luna v devici popoldne prinaša bolj analitičen pristop.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Spremembe bodo danes vsekakor več kot dobrodošle. Bodite previdni, če poslovno sodelujete z nekom od domačih. Pustite zapletene situacije danes raje pri miru.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Danes boste dopoldne, ko bo luna v vašem znamenju odprti za priložnosti, zato pogumno odprite vrata življenja. Zasebno boste tehtali in iskali za vas najboljše možne rešitve.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Danes prihaja zaradi popolne sproščenosti veliko bolj odprt pogled na življenje. Na veliko boste o svojih notranji občutkih razpravljali v sproščenem krogu prijateljev.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Nekoliko manj ustvarjalni boste popoldne, ko luna preide v znamenje device. Dan je ugoden predvsem za učenje. Vse tisto, kar je spontano in praktično, vas bo odbijalo.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Več lepega se vam obeta v drugi polovici dneva, ko boste s pomočjo lune, ki preide v znamenje device končno zaživeli na pravi način. Zanimala vas bo tudi finančna plat.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Danes si boste privoščili zaslužen prosti čas. Ljubezen bo tista, ki bo najbolj strastna, nudila vam bo priložnost, da ste srečni in zadovoljni. Cenili boste iskren pristop in prijaznost.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Danes popoldan, ko bo luna v devici boste napeti, tudi zaradi nepomembnih malenkosti. Ne bi smeli dovoliti, da bi se kot velikokrat doslej zgodilo, da na vas pade največje breme.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Dan s prehodom lune v devico vam prinaša tehtne rešitve za vaše težave, na dan lahko pridejo tudi skrivnosti, kar lahko povzroči zmedo. Zmagali boste z iskrenim pristopom.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Vse kar se bo dogajalo, bo v današnjem dnevu zelo negotovo in pod vprašajem, kar vas naj ne vznemiri preveč. Skušajte sprejeti trenutek in podarite sami sebi več priložnosti.